REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
24.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

Bogdan Huţucă: CRIZA politică își va găsi deznodământul; NU sunt FERICIT...

Bogdan Huţucă: CRIZA politică își va găsi deznodământul; NU sunt FERICIT...

Replica API 23 noiembrie 2021 | 22:29 2075

Preşedintele PNL Constanţa, Bogdan Huţucă a declarat că, după aproape două luni, criza politică își va găsi deznodământul. Acesta a spus că un argument rațional care impune situația de față este necesitatea de stabilitate și predictibilitate, completând cu faptul că este în asentimentul populației și nu se poate declara fericit și nici împăcat cu ideea.

Bogdan Huţucă

„Dragi prieteni,

În primul rând, vreau să vă mulțumesc pentru toate mesajele pe care mi le-ați trimis în această perioadă de criză guvernamentală, de la mesaje de încurajare și laude până la sfaturi și critici aspre. Apreciez interesul și mă preocupă îngrijorarea voastră față de ceea ce se întâmplă pe scena politică. România se confruntă cu multe crize și este firesc ca toate aceste crize să nască îngrijorări pentru fiecare dintre noi. Peste criza sanitară s-au suprapus provocările majore în zona economică, explozia prețurilor la energie și, colac peste pupăză, destrămarea coaliției de guvernare.

Iată că după aproape două luni, criza politică își va găsi deznodământul. Vă spun că sunt în asentimentul vostru. Nu sunt fericit, nici împăcat cu această idee. Dacă ar fi să găsesc 100 de argumente emoționale pentru care ar fi trebuit să evităm colaborarea cu adversarii noștri tradiționali la nivel guvernamental, le-aș găsi. De asemenea, după mai bine de 25 de ani de experiență profesională, doar un argument rațional care impune situația de față este necesitatea/urgența de stabilitate și predictibilitate guvernamentală. În plus, sunt de partea celor care s-au săturat să vadă politica făcută pe rețele de socializare. De aceea, evit să fac postări emoționale doar de dragul de a puncta politic.

Oricât de greu este de acceptat această coabitare la nivel central, ca lider al PNL Constanța, voi urmări ca în fiecare localitate din județul nostru să continuăm:

- accelerarea accesării fondurilor europene;

- susținerea parlamentară pentru proiectele majore;

- sprijinul guvernamental pentru fiecare localitate;

- investițiile în rețelele de drumuri, apă, canalizare și gaze.

Aceste obiective rămân clare. Dezvoltarea județului Constanța nu este negociabilă! Fiecare locuitor din acest județ merită un trai decent! În același timp, rămân consecvent cu mine și cu electoratul de dreapta din Constanța și continuăm ce am început încă din 2016. Indiferent cât de mult le plac, unora din USR, declarațiile emoționale pe rețelele de socializare, pe plan local continuăm colaborarea.“ a transmis Bogdan Huţucă.

M.P., A.F.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Hutuca, ai crescut in casa la Tutuianu. Ai fost si ramai un infiltrat!!!
1
0
Bogdan Hutuca se intoarce la prima lui dragoste PSD!
3
0
peste 3 ani nu va mai voteaza nimeni , vine psd ul la loc nu sunteti buni de nimic , niste mincinosi si hoti pnl zero la constanta
8
0
Cand spui sustinatori PNL banuiesc ca te referi la PSDisti pentru ca cel putin in jud.Constanta astia sunt ca frati.
7
1
Multa mwe cu kkt pnl si sustinatorilor sai
5
0
Hutuca si Cosea egal mafia finantelor publice din Constanta. Jegurile astea i au creat si i au protejat pe toti cei din lista aia publica cu datorii babane la bugetul de stat. De ce nu cauta DNA ul sa vada cine au fost aceste persoane si ce legatura au cu cei doi? Daca vrei sa fii smecher in Constanta si sa nu fii executat pentru ca ai datorii la stat, trebuie sa fii prieten cu Hutuca si Cosea.
9
0
Sictir cu manglele voastre! Sunteti lesinati sa faceti combinatii cu cei din PSD.
11
0
Luati-va adio, o sa ajungeti ca taranistii
21
0
ne meritam soarta
11
0
PNL?Cei din CTA au fost mereu PSD isti!
20
0
Un poponar sadea !
12
0
vorbeste de criza politica de parca nu ei au generat o. ne au adus fix unde si-au dorit, USL. nu m ar mira sa fuzioneze cu psd. macar asa nu s ar mai ascunde dupa deget.
19
0
mie sila de acest personaj de mult..a distrus organizatia veche
21
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303