REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Bogdan Huțucă îi transmite sărbători fericite președintelui CJ Mihai Lupu, alături de familia PSD

Bogdan Huțucă îi transmite sărbători fericite președintelui CJ Mihai Lupu, alături de familia PSD

Andreea CONDURACHE 15 decembrie 2023 | 14:58 2841

Președintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă îi transmite sărbători fericite președintelui CJ Mihai Lupu, alături de familia PSD și transmite un set de declarații ca reacție la acuzațiile aduse de fostul liberal. Vă reamintim că, după ședința de Consiliu Județean, Mihai Lupu a făcut precizări legate de dosarul, recent clasat, al DNA și în care a fost acuzat de luare de mită. Totodată, Lupu a ținut să facă precizări și cu privire la retragerea sprijinului de către PNL. Sprijin care, spune el, de fapt, nu a existat.

Bogdan Hutuca ii transmite sarbatori fericite presedintelui CJ Mihai Lupu, alaturi de familia PSDPreședintele PNL Constanța, Bogdan Huțucă

,,Mihai Lupu a ales să devină pesedist. Noi știam că Mihai „colindă” de ceva timp pe la AUR și pe la PSD. În eventualitatea în care îi și deschid ușa, îi urez sărbători fericite alături de familia PSD”, a declarat Bogdan Huțucă, președintele Filialei PNL Constanța.

,,Decizia PNL de retragere a sprijinului politic pentru Mihai Lupu a venit, inclusiv de la București, după ce toată lumea știa deja că Mihai Lupu negociază cu AUR și PSD susținerea pentru un nou mandat. Este greșită teorema lui Lupu, care spune că dosarele penale în care a fost acuzat reprezintă cauza despărțirii sale de PNL. Noi am respectat prezumpția de nevinovăție și chiar asta am declarat atunci”, a mai spus Bogdan Huțucă.

,,Mihai Lupu a tratat și tratează în continuare cu dispreț încrederea liberalilor care l-au pus efectiv pe funcție, motiv pentru care a pierdut și formal sprijinul nostru politic. Nu cred nici o clipă în victimizarea aceasta de tip Hollywood”, a continuat deputatul liberal.

,,De ce nu mai are Mihai Lupu sprijinul nostru? Simplu. Pentru că nu a respectat deciziile partidului și s-a ”vândut” pentru a obține un post de secretar de stat pentru ginerele său. Pentru că i-a tratat pe primarii liberali cu indiferență și indolență. Nu le-a susținut proiectele, nu le-a asigurat finanțare, a încercat să folosească această funcție după bunul plac și servind numai interesele sale. Nu a fost o problemă de obediență, ci una de indiferență și de bun simț. Cel mai important motiv pentru care echipa liberală a ales să nu îl mai susțină pe Mihai Lupu este inabilitatea sa, șocantă, de a derula proiecte în Constanța. A primit constant sprijinul nostru, concretizat inclusiv în finanțări consistente pentru Constanța! În schimb nu a reușit să ofere nici măcar un proiect constănțenilor. Mai mult decât atât, chiar a blocat inițial investiții importante în comunitățile pe care le administrează primarii liberali. Termină anul și cu buget pe excedent. Este cred un argument concludent, care poate explică și mai bine care este motivația din spatele deciziilor echipei noastre politice”, a subliniat Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța.

Bogdan Hutuca ii transmite sarbatori fericite presedintelui CJ Mihai Lupu, alaturi de familia PSDPreședintele Consiliului Județean Constanța, Mihai Lupu

Mihai Lupu va candida în 2024... dar nu din partea PNL

N-am avut niciun sprijin politic, despre ce sprijin politic vorbim? Bani pentru spitale, nu, bani pentru drumuri, nu. Sunt singurul om din PNL care a reușit să ajute membrii PNL. Primarii vin și se plâng, că au nevoie de fonduri. Nu e normal. Ați văzut pe site-ul PNL Constanța vreo realizare a CJ? Asta-i atitudine? Eu am fost om onest, a fost frână peste tot, am fost o persoană incomodă. N-am venit să-i fiu obedient lui Huțucă, lui Bourceanu. N-are decât să-și mențină poziția, îi urez succes și să culeagă, la anul, ce a semănat”, a spus Lupu. ”Partidul meu sunt oamenii din județul Constanța”,a  completat Lupu.

Lupu a mai precizat că o să candideze în 2024, dar nu din partea PNL. ”Voi avea sprijin politic, o să vedeți”,a  spus Lupu, precizând că mai are de discutat cu partidul care îl va coopta. Potrivit informațiilor noastre, ar fi vorba de PSD. ”Relația cu PSD-ul a fost una corectă. Nu sunt obedientul nimănui!”,a  mai spus șeful CJ.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
ionel spataru merita a fie presedintele pnl contanta, iar mizeriile de chitac si lupu sa dipara din pnl ei au venit in pnl de la pd-ul lui traian basescu
0
0
si chitac trece la psd, toate mizerile de politicieni corupti1!
1
0
Hutuca asta nu e in legatura cu Hotul,securistu de Boroianu de la Gepeto in legatura.Ce face DNA si servicile ii ajuta sa dezvolte.
1
1
Pt ca nu are un candidat de calibru, PNL ul va alege sa mearga din nou cu Chitac. N au cum sa se impună toți agramatii și parveniții în fata lui Vergil. Și Vergil știe asta...
4
0
Hutuca ar trebui sa plece urgent, nu are stofa de leader: in urma cu 3 ani nu a avut niciun cuvant de spus, Chitac si Lupu i-au fost impusi de la Bucuresti! Miza lui e ca mai vrea un mandat de parlamentar!
6
0
da si marius calciu e un excroc la fosta rajdp , nu munceste deloc , e mina in mina cu mosnianu , doi golani care controleaza regia de drumuri iar zagon l a dat afara pe dan marin ca sa o privatizeze .
0
0
Bai, Hutuca, fiindca esti tare la cifre ia gandeste-te cate cadre didactice mai Voteaza PNL dupa ce pupilele tale, prostanacul si pizzi, S-AU TITULARIZAT FARA CONCURS, profitand de functie!!! Asta este ROMANIA SANSELOR EGALE de care vorbesti in toate Interviurile (preplatite?)?
9
0
Sa nu uitam si de petrecerea CJ din seara aceasta pe banii cui e organizata dnule Lupu?
2
1
Apoape toti din MFP si ANAF fac petreceri de Craciun la n***u, cine verifica, se strang bani la n***u, fara chitante, facturi, etc la firme protejate. Cine le restituie TVA-ul. DNA si alte organe ce faceti , sau participati. Trebuie sa se termine odata cu aceste jafuri fara TVA. Cine le protejeaza ??? fiscul si unele partide. Sa le stea in gat acestor sugative din bani publici'
6
0
Bogdan Hutuca, incearca sa explici cadrelor didactice din judet cum, de peste 4 ani, te incapatanezi sa mentii in fruntea ISJ un incompetent care a facut din ISJ Constanta cel mai corupt ISJ din Romania! Ar fi cazul ca organele competente sa il verifice la sange pe Sorin Mihail vezi cele 3 transferuri la clasa a cincea la Liceul Ovidius de la sfarsitul lunii Octombrie!
14
0
hutuca este omul PSD-u-lui. Restul este o ciocaa. Se fac ca se cearta , ca sa le fie bine, gresesc foarte bine. Iau bani de la toti pentru pusculita de partid, dar fac pe eroii pentru toate specimenele pe care le numesc pe posturi in diferite ministere, gen doinita de la finante, care in aceasta seara petrece la o firma care nu se stie ce inregistreaza. Asa nu se face face reforma. fiscul este ocupat cu petreceri de ce vreti voi, si la n***u. Si atunci cine verifica ceva, lupul sau oile >>>>
6
0
E bine, ca incep sa se manance lupii intre ei!!! Halal de asa zisi " politicieni"!!! Caragiale, cred ca daca ar vedea tot ce se intampla in politica de azi la noi, ar murii a doua oara!! Rusine sa va fie !! Jeguri de asa zisi " politicieni"!!
3
0
Tu chiar nu ai demnitate?AI FOST SI ESTI CARPA CI CARE A STERS PE JOS PSD ul .Te ai vandut ieftin si acum ridici pretentii!
8
0
Hutuca,PSD-ul cine l-a adus la guvernare? Lui I******s nu-i transmiti nimic? Cine i-am readus pe cei din PSD in CA-uri in judete? Ia vezi in Constanta,pe unde sunt oamenii din fosta echipa a lui Mazare! Nu sunt fan Lupu,trebuia sa plece din momentul cand au aparut acele inregistrari cand jignea un politist local!
5
1
Hutuca și bourceanu cei mai perverși din PNL ct se lauda pe munca altora se duc și fac campanie și poze pe munca altora ! Sa va fie rușine
12
0
Lupulicaaa, ai sa fi anchetat din cauza a doi directori parveniti, unul adj.altul general, care se vor certa intre ei din cauza incapabiliilor pe care acestia i-au pus in functii dupa ce toti profesionistii din fosta RAJDP(Poserba,Dan Marin, Mihai, Rogojan...) Au fost inlaturati din functii. Au fost inlocuiti cu: dir gen-mecanic, dir teh-subinginer, dir adj-cu prob psihice(angajatii stiu despre ce vorb) acesta si-a angajat sora cu 10 clase ca gestionara, verisoara, nepotul la magazie, amanta la marketing,consilier: un prof universitar care pleaca in timpul programului la Ovidius unde p***a, altul fost jandarm, pensionar la 50 de ani, excroc, camatar, santajist cu ajutorul legitimatiei pe care o detinea, de la jandarmerie, anumite pers din Navodari il stiu......un control ar fi binevenit. Lupuleeee ai incredere prea multa in anumite persoane profesioniste in arta pupincurismului. Ai sa vezi..
10
5
DAR BORCEAYANU SEPTYMUS SI SORYNEL CEL PROSTUT NU ESTE FAMILIA PSD, HUTUCA?????? SI VEDEM CA TE PUPA IN...IN CONTINUARE! ASA CA NE INTREBAM, TU IN CE FAMILIE ESTI????
8
0
Ce candidati are?Relicva aia de la Municipiu?Vai de steaua voastra!
4
0
Vremea ascutitului de cutite a trecut! Surpiza a fost cand s-a decis persoana lui Lupu pentru aceasta pozitie! Ce il recomanda? Aceiasi greseșala ca si alegerea lui Vergil! Acelasi lucru e valabil si pentru Hutuca! Bun profesionist, novice in politica! PNL Constanta merge la remorca PNL.
3
1
Nu mai au valoare, acest individ a facut ca adevaratele valori di PNL sa plece Cupsa etc....Chitac nu ai galeste de candidati ce sa mai vorbim.Au ramas roar latraii, pupincuristele si vanatorii de averi precum Banias.Adio doctrina LIBERAKA!Intradevar in judet mai au cativa primari care oriunde ar candida ar fi votati ptr ca ai iubeste lumea Valu, 23 August.
4
0
Stati linistit ca e plin de PSD isti pe langa dumneavoastra....o sa vedeti cât de curand cum sar in parleazul
4
1
Huturca un sugator de biberoane unde vede un biberon îl Suge!Toți sunteți din aceiași categorie de scursuri umane fără caracter!
11
1
Mai devreme sau mai tarziu , Lupu tot la psd ajungea. Acolo este raiul infractorilor albiti de justitia tot cominista.
8
5
Nu e adevărat, mihai este cel mai scump. A îndepărtat-o și pe Ana vatamanul, ușor ușor scap de toți din jurul lui și rămân cea mai tare
5
2
Dl Hutuca pe omul de la Primarie nu il vedeti, ca e de acelasi calibru ? Sau astepati alegerile casa va convingeti ? Va fi prea tarziu pentru liberali !!!
11
2
Acum, ii transmiti!?pai dupa ce ne ati lasat pe mana lu Stroe, pardon, Lupu , vii sa le spui alegatorilor ca au votat tot PSD!!!!!
7
0
Hutuca este un mare JEG !
13
1
Baiatu lu matale mai combina ceva pe la Eforie!?…
9
1
Hutuca - un maimutoi autosupraevaluat. Din subspecia Benone (da, ma stiu ca nu asa) Ardeleanu.
9
3
Las o jos ca macane. Stii si tu si noi toti ca la realizari esti 0. Judetul asta tot ca o cocina arata. Nu trre sa vina Hutuca sa ne spuna cat de incompetent esti. Problema e alta. El ca sef de partid la Cta a girqt pt tine normal ar fi sa faceti amandoi un pas in spate sau la stanga dreapta si sa lasati pe alti. Care altii?habar n am. Iar matale cand vi cu alde chelaru si toata gasca ta de tovarasi normal ca la realizari aunteti zero. Te ai comportat ca un boier la 1900 atat cu angajatii cjc cat si cu cei din teritoriu. Esti doar un parvenit. Fara calitati de manager.ai bani si atat. V3i candida degeaba.nu vei fi ales.
8
5
Don Bogdan, cand ti s-a spus ca il bagi pe dracu in casa in petsoana lu chitac si lu' lupu n-ai dat crezare. Ai executat ordinele de la Bucuresti! . . . acum culegi.
11
4

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166