REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bogdan Mocanu, ”prins în flagrant” de Jador

Bogdan Mocanu, ”prins în flagrant” de Jador

Valentina CAMARA 11 aprilie 2023 | 00:00 491

Pe Bogdan Mocanu și Jador îi leagă o prietenie care a trecut de multe teste de-a lungul timpului, iar acum sunt alături unul de celălalt peste tot unde merg. Ei bine, acest lucru nu îi scutește de momentele amuzante, deoarece Bogdan Mocanu tocmai a fost ”prins în flagrant” de Jador. Iată cum a fost surprins în compania unei femei.

Bogdan Mocanu, ”prins in flagrant” de Jador

Cei doi maneliști sunt printre cei mai irezistibili bărbați din showbiz, iar acest lucru îl demonstrează mai ales propunerile pe care le primesc din partea fanelor. Ei bine, se pare că Bogdan Mocanu face furori peste tot unde ajunge, iar Jador este mereu pregătit să ”îl prindă în flagrant”. Când se aștepta mai puțin, cântărețul a fost cu camera de filmat pe el și a făcut imaginile publice, să le vadă toată lumea.

Bogdan Mocanu a fost dat de gol de Jador

Fanii s-au obișnuit deja cu glumele făcute între cei doi cântăreți, iar acestea par că nu se mai termină atunci când sunt împreună. Bogdan Mocanu și Jador au plecat în Cluj, unde nu au ezitat să își facă și câteva ”prietene”. Momentul nu a trecut fără ca Jador să fie cu camera de filmat pe prietenul său, iar imaginile au apărut imediat pe Instagram.

Bogdan Mocanu a fost filmat în timp ce vorbea cu o tânără, în Cluj. Cei doi stăteau apropiați unui de celălalt, însă nu a fost surprins niciun gest tandru sau romantic. Cu toate acestea, Jador l-a acuzat că a pupat-o și că se dă la toate fetele din Cluj. Însă, toate acestea au fost sub formă de glumă, deoarece era evident că între cei doi nu se întâmplă nimic.

”Se dă la toate. Te-ai pupat cu ea? Vreau și eu.”, a spus Jador pe Instagram.

Cei doi au ieșit ”la agățat” în Cluj

Jador și Bogdan Mocanu sunt doi bărbați singuri și dornici de distracție, însă mai ales de glume. După ce au ajuns în Cluj, cei doi s-au filmat în mai multe ipostaze alături de femei. Dacă Bogdan Mocanu a fost filmat alături de o tânără, Jador a fost cu ochii pe fetele din oraș și le-a făcut complimente, în stilul caracteristic.

”Mamă, ce bine arată aia din stânga. Te-am prins!”, a spus Jador, când se plimba cu mașina din oraș.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
doi tziganusi cu cerul gurii vanat
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303