REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
26.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bogdan Neidoni, omul cheie din dosarul Coldea-Dumbravă, a fost lăsat liber de DNA

Bogdan Neidoni, omul cheie din dosarul Coldea-Dumbravă, a fost lăsat liber de DNA

A.F. 2 iunie 2024 | 18:25 3507

Bogdan Neidoni, considerat săgeata colonelului Florian Coldea, a fost lăsat liber de DNA. După audieri record, acesta nu a primit nicio măsură judiciară, astfel că practic poate oricând să plece din țară. Bogdan Neidoni a fost la sediul DNA să explice cum Dan Tocaci l-a contactat pentru a lua legătura cu Coldea pentru a rezolva dosarul lui Cătălin Hideg, însă procurorii nu au considerat că e necesar să îi impună vreo restricție privind libertatea de mișcare.

Bogdan Neidoni, omul cheie din dosarul Coldea-Dumbrava, a fost lasat liber de DNABogdan Neidoni

Neidoni a fost şef în mai multe instituţii şi companii de stat, dar şi acţionar în firma de pază Neiguard, conform G4Media.

Bogdan Neidoni a fost un bugetar "special" în perioada 2010-2017, după cum arată istoricul declaraţiilor sale de avere. Şi-a început cariera la stat în 2010 ca director general adjunct al Centrului Român pentru Promovarea Comerţului şi Investiţiilor Străine (CRPCIS), o instituţie subordonată guvernului Emil Boc.

În 2012, el a fost propulsat tot de guvernul PDL în funcţia de director adjunct al companiei cu capital de stat Teletrans, un "pui" al altei companii de stat, Transelectrica. În 2015 a devenit director general al Teletrans şi membru în Consiliul de Administraţie.

Prima menţionare publică a unei presupuse relaţii dintre Florian Coldea şi Bogdan Neidoni a apărut în cartea scrisă de Cristian Rizea, fostul politician PSD condamnat pentru corupţie şi care a încercat să scape de închisoare prin fuga în Republica Moldova, citează Agerpres.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
de acord ca sri si coldea sunt vinovati dupa primele informatii dar orice s-ar spune izbucnirea scandalului cu exact 3 saptamani inainte de alegeri nu poate fi o coincidenta in plus avand in vedere si ca de peste 1 an psd da tare in usr si spre deloc in aur scandalul are scopul de a slabi la maxim imaginea usr si nicusor dan si a-i lega de coldea ceea se face cu insistenta acum pe ultima suta de metri
4
1
UN FIS MARE ANAINTE DE ALEGERILE AN TARA LUI CACAAAT.JUSTITIE DE RAHAAT ANTRO TARA DE RATATI.MUTATIVA AN UKRAINA DOMNILOR GUVERNANTI,MAGISTRATI.ASCUNDETIVA JEGURILOOR ORDINAREEEE.A TI NENOROCIT TARA CU SECURISTII LA CONDUCERE.
7
0
Coldea a fost general nu colonel dar făcut la apelul de seara a lui Base.
8
0
Zero barat ...DEGEABA !
6
0

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016