REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.1° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
26.1° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bogdan Pintilie și-a dat demisia din PNL, după ce a instigat la violență

Bogdan Pintilie și-a dat demisia din PNL, după ce a instigat la violență

Replica API 31 ianuarie 2022 | 13:31 2409

Liderul local al Tineretului Naţional Liberal, Bogdan Pintilie, şi-a dat demisia din PNL, după ce a postat o imagine editată care o înfățișează pe viceprimarul Flavia Boghiu cu ochiul vânăt.

Liderul local al Tineretului a spus că poza este un ”pamflet" și că "rozul o prinde bine peste tot", o aluzie la culoarea părului femeii. Ulterior, Bogdan Pintilie a recunoscut că a greşit, a spus că poza nu îi aparţine, că a preluat-o dintr-un ziar şi că totul a fost doar o glumă, scre antena3.ro

Președintele PNL, Florin Cîțu, a intervenit prompt și a transmis un mesaj tranșant: il va exclude pe Bogdan Pintilie din partid. Bogdan Pintilie şi-a asumat fapta şi şi-a cerut singur demisia.

„Nu are nicio legătură faptul că Florin Cîţu mi-a cerut demisia, pur și simplu așa am simțit să fac. Am înțeles că am greșit, s-a întâmplat. Când am făcut postarea am luat-o sub formă de glumă pentru că postarea este din 2021, făcută de un ziar, și am luat poza și am pus-o pe profilul meu.”, a declarat Bogdan Pintilie.

Viceprimarul susţine că astfel de instigari la violență au loc des şi a făcut deja mai multe plângeri penale. Acesta este convinsă că totul are legătură cu deciziile pe care le-a luat cu privire la anumite proiecte imobiliare.

În urmă cu cateva zile, o consilieră USR la Primăria Mogoșoaia a fost agresată și amenințată de doi colegi de la PNL și PMP. În acest caz a fost deschis un dosar penal.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Creaturile ce se unesc in partide sunt niste tradatori sau viitori tradatori ,cluburi de trafic de... orice.
0
0
sunt un mare laba giu
1
0
si slugilor bubosului
2
0
S-a auzit ca in proiectul asta imobiliar sunt implicati in afara celor doi consilieri pomeniti in articol si primarul din Mogosoaia si prefectul jud.Ilfov,deci daca s-ar merge pana la capatul firului pot aparea surprize mari.
5
0
La puscarie cu mizerabili . Au venit si au cerut voturile si acum ce fac ? Se cred interlopi PNL-isti ?
9
3

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303