REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
17.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Bogdan Zvârcolescu, drept la replică

Bogdan Zvârcolescu, drept la replică

Virgil STOIAN 18 mai 2024 | 00:00 49

În urma articolului ” Partidul Verde a depus listă falsă pentru Consiliul Local Constanța?!” , Bogdan Zvârcolescu a solicitat un drept la replică. Acesta susține că informațiile din articol sunt neadevărate, prezentându-se declarațiile a două persoane care sunt excluse din Partidul Verde. În rândurile de mai jos vă prezentăm dreptul la replică, în care Bogdan Zvârcolescu aruncă cu acuzații în stânga și în dreapta.

Bogdan Zvarcolescu, drept la replica
Pentru început, Bogdan Zvârcolescu face acuzații la adresa lui Marius Mitulescu: ” Marius Aurelian Mitulescu nu a fost niciodată președinte al organizației județene Constanța a Partidului Verde Verzii, ci numit de către subsemnatul președinte al municipiului Constanța. Mitulescu a fost destituit din functia de președinte al organizației municipale Constanța!!
În continuare, Zvârcolescu se referă la secretarul general al partidului: ” Domnul Silviu Dumitru este fost secretar general a Partidului Verde Verzii destituit prin congres și nu mai are nici măcar calitatea de membru. Documentele pe care dumneavoastra le-ați prezentat nu conțin semnaturi, ștampile, oricine poate prezenta astfel de hârtii.Tot dânsul a prezentat doi copreședinți inexistenți!!! Puteați foarte ușor sa verificați în registrul partidelor politice de la tribunal care sunt ultimele mențiuni înregistrate și nu declarații ale unor indivizi cu probleme de comportament pe care dumneavoastră i-ați crezut pe cuvânt!!!!! Este total imoral și neprofesionist!
În încheiere, acesta face referire la lista de candidați a partidului dar și la problemele cu legea: ”referitor la lista "falsă"a partidului, vă întreb cum prezentați astfel de declarații fără să verificați în cadrul instuțiilor? Această listă a fost aprobată de AEP, BEJ și Judecătoria Constanța. Împuternicirea mea este perfect legală trimisă la AEP de acum o lună jumate! Singurele persoane care pot împuternici, sunt copreședinții partidului verde Lavinia Cosma și Marius Lazăr, președinți înregistrați legal la Tribunal. Fapta mea penală, pe care o prezentați la cerința celor doi, nu mai există, sunt reabilitat conform legii și este veche de 18 ani!!! Totuși, ca să știți , am fost victima unei "erori" a unor  magistrați de la ICCJ care mi-au acordat în fals funcția de secretar de stat al ANAF, membru în comisia ANRP, eu de fapt nelucrând o ora în vreo instituție a statului. Este foarte ușor să judeci pe cineva la îndemnul unui consumator de stupefiante și al unui obsedat de funcții.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275