REPLICA ONLINE CONSTANTA

29° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
29° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Bolid de lux, ridicat de Poliția Locală, din zona Summerland, că nu a plătit parcarea

Bolid de lux, ridicat de Poliția Locală, din zona Summerland, că nu a plătit parcarea

Replica API 27 august 2022 | 00:00 3904

Poliția Locală a municipiului Constanța și-au reluat activitatea de ridicare a mașinilor parcate neregulamentar, sâmbătă, 27 august 2022. De data aceasta, victima a fost un bolid de lux, mai precis un Porsche Macan S, parcat în fața unui bloc din Summerland, fără a avea plătită parcarea.

Considerând probabil că este deasupra legii, proprietarul unui bolid de lux, mai precis un Porsche Macan S, a parcat în fața unui bloc din Summerland, fără a avea achitată taxa impusă de municipalitate. Polițiștii locali au fost prompți și au purces la ridicarea automobilului, astfel că, în loca să plătească taxa de parcare, proprietarul va fi nevoie să scoată din buzunar, pentru a-și recupera mașina, mai mult de 700 de lei.

Polițiștii locali din cadrul Serviciului Rutier al Direcției Generale Poliția Locală Constanța desfășoară zilnic acțiuni pe raza municipiului Constanța pentru depistarea și sancționarea conducătorilor auto care încalcă reglementările în vigoare privind oprirea sau staționarea autovehiculelor în zonele unde există indicatoare specifice.

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de către I.P.J. Constanța

Măsura ridicării autovehiculelor este dispusă de polițiștii rutieri din cadrul I.P.J. Constanța și de polițiștii locali de la Direcția Generală Poliția Locală. Mașinile se recuperează doar de utilizatorii de drept în prezența unui polițist și după achitarea taxelor prevăzute prin HCLM 399/2018: tarif ridicare mașini - 450 de lei, tarif transport mașini - 120 de lei, tarif depozitare mașini/ zi - 60 de lei. Mașinile sunt depozitate în parcul auto al SC Confort Urban, parc situat pe strada Caraiman, nr.1. Programul de restituire este non-stop. Oamenii pot verifica dacă autovehiculul a fost ridicat sunând la dispeceratul Direcției Generale Poliția Locală Constanța - 0241.484.205 sau la dispececeratul Serviciului Rutier Constanța – 0241.503.504.

În ce situații se ridică autoturismele

Iată câteva situaţii în care poate fi dispusă măsura ridicării maşinilor: sunt pe carosabil unde staţionarea este interzisă prin lege, pe trotuare fără respectarea prevederilor legale, pe spaţii verzi, în parcuri, în locurile unde sunt montate pavele, în parcările amenajate, fără a avea achitată contravaloarea taxei privind parcarea sau pe locurile de parcare amenajate şi semnalizate corespunzător, destinate persoanelor cu handicap.

V.S.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Masina a fost ridicata in urma sesizarii facute de titularul locului de parcare si care reclama faptul ca acel Porche ii ocupa de mult timp locul de parcare.
1
0
pentru ca a parcat se scrie, jurnalist de 2 bani ce esti. dupa ce ca esti agramat, scrii si articole aiurea.... te-ai murdarit de cacat...scuze, jurnalism la gura
0
0
O dacie nu ar fi ridicat
0
0
Este parcat pe loc cu handicap se vede .***i fara taxa aia e .. cand nu platesti nu cred ca, ti o ridica iti pune parca ticketu pe stergatoare
1
0
Era parcat pe loc de handicap. Cum mm sa iti ridice masina ca nu ai platit parcarea?
1
0
unde trebuie, adica la fier vechi!
0
0
pt mizeriile astea voi luati salariu??!?!??!?
0
0
Politistul local OLTEANU VALERIU IARBA, a ridicat vreun vehicul de cand activeaza in functie ? A confiscat vreo masina care descarca moloz pe terenurile primariei ? Cand il dati afara pe acest individ ? Este total inutil.
1
0
se ridica masina plus bataie plus amenda
0
1
daca nu platesti nu ti da amenda? mai nou se ridica? sau era pe.handikapati
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513