REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.3° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
12.3° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Bolizi cu sute de cai putere s-au întrecut pe lacul Siutghiol, în stațiunea Mamaia. Video

Bolizi cu sute de cai putere s-au întrecut pe lacul Siutghiol, în stațiunea Mamaia. Video

Andreea VREJOIU 18 iunie 2023 | 00:00 4514

Turiștii prezenți pe litoral în acest weekend au avut ocazia de a vedea, în premieră pentru Români, a o cursă a celor mai rapide și scumpe ambarcațiuni din lume. Este vorba despre UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023, cea mai spectaculoasă cursă de bărci de viteză. La curse au participat 9 dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia.

Bolizi cu sute de cai putere s-au intrecut pe lacul Siutghiol, in statiunea Mamaia. Video

Adrenalină la cote maxime pe Lacul Siutghiol! UIM XCAT World Championship Romanian Grand Prix Constanta 2023, cea mai spectaculoasă cursă de bărci de viteză, s-a desfășurat în acest weekend pe litoral.
La curse au participat 9 dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia. Motoarele puternice duc ambarcațiunile la viteze amețitoare,  pentru că aceste bărci pot atinge, pe apă, peste 200 de kilometri la oră.
 
Bolizi cu sute de cai putere s-au intrecut pe lacul Siutghiol, in statiunea Mamaia. Video 

„La cursă vor participa 9 dintre cele mai rapide ambarcațiuni din lume, pilotate de echipaje din Australia, Emiratele Arabe Unite, Italia, Kuweit, Marea Britanie, Norvegia și Suedia. Lacul Siutghiol va fi scena unei demonstrații de putere și tehnică, cu ambarcațiuni care vor atinge viteze de peste 150 km/h”, se arată într-un comunicat de presă al CSM Constanța.

Bolizi cu sute de cai putere s-au intrecut pe lacul Siutghiol, in statiunea Mamaia. Video

„Prin găzduirea XCAT Romanian GP, dar și a altor evenimente nautice de top, Mamaia se transformă în capitala sporturilor nautice la nivel internațional. Fie că se vor bucura de frumusețea naturală a stațiunii sau de chemarea vibrantă a vieții de noapte, atât participanții la competiție cât și vizitatorii vor avea o experiență de excepție”, mai scriu reprezentații Club Sportiv Municipal Constanța, într-un comunicat de presă.

Bolizi cu sute de cai putere s-au intrecut pe lacul Siutghiol, in statiunea Mamaia. Video

Prima cursă din Grand Prix-ul României UIM XCAT World Championship Constanța 2023 a ajuns la final, iar locurile primei zile de competiție au confirmat în mare parte și ambarcațiunile care s-au clasat pe podium în calificările de dimineață. Team Fazza s-a clasat pe primul loc, HPI Racing pe locul secund și Team GB a încheiat pe locul trei. Spre deosebire de faza calificărilor, unde pe podium i-am avut pe cei de la 222 Offshore (Giovanni Carpitella & Darren Nicholson), cei doi piloți s-au văzut nevoiți să abandoneze cursa din cauza unui motor care a încetat să mai funcționeze în timpul cursei.

Video:



,

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Asta a ajuns constanta! Sa putrezeasca in puscarie tot primarii cu acolitii lor din '90 si pana azi, inclusiv. Si la crematoriu cu ei ca sa nu le ramana urma!
1
0
Dar prietena nostră dragă regina balenelor Tomiris, F utiris, B ășinis , vaca tapată de ce lipsește din știre? Nici un interviu cum a cărat bărcile în cârcă? Foarte ciudat
5
0
Fetita e bolid sau ambarcatoiune de mare viteza???? Dar la voi in haznaua replica ce mi e geam ce mi e fereastra
6
1
Normal ca ai facut curse pe apa... Pe uscat nu aveau cum. Domnul Cakat aaa scuze chitac s-a ocupat personal sa nu avem strazi. Sper sa platesti pt asta
15
2
Dar de ce nu faceti ceva pt oras cu banii astia.. Un teren de sport pt copii un parculetz...etc... rusulica ia 10 % de aici ?
14
2
nu are cine sa se gandeasca. Pentru ca nu au cu ce. Fara creier. Acest tip de curse se fac numai pe mare. Tot de oameni fara creier. Mwie cu kkt primariei cu chitac in frunte !!!
18
4
Toate pițipoancele Constanței au fost prezente, ca poate pică ceva și se lansează in lumea buna. Hihih
16
0
Ati gasit loc de parcare ? :)))
12
0
niste handralai din specia bikerilor, ce n-au tupeu sa se dea cu panarmele lor de barci pe Lacul Como si o adunatura de gura-casca ce sunt ominiprezenti la orice susanea d-asta.
15
2
Vestul salbatic a ajuns tara asta
16
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677