REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.4° Constanța Mie., 7 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6814
23.4° Constanța Miercuri, 7 August 2024 Anul XX Nr. 6814
 

BOMBĂ! CONSILIUL LOCAL AGIGEA, DIZOLVAT! Vor avea loc ALEGERI ANTICIPATE

BOMBĂ! CONSILIUL LOCAL AGIGEA, DIZOLVAT! Vor avea loc ALEGERI ANTICIPATE

Replica API 22 noiembrie 2021 | 16:08 5576

Tribunalul Constanța a admis cererea formulată de secretarul comunei Agigea, Traian Bureța, de dizolvare a Consiliului Local. Decizia este definitivă. În viitorul apropiat vor avea loc alegeri anticipate pentru alegerea noului Consiliu Local la Agigea.

Consiliul Local din Agigea a fost dizolvat de instanță. Tribunalul Constanța a admis luni, 22 noiembrie, acțiunea formulată de Traian Bureța, secretarul comunei. În acest sens, primarul Cristian Cîrjaliu ne-a declarat că s-a făcut dreptate: „Acum vom avea alegeri anticipate la Agigea. Nu au vrut să ia nicio hotărâre în interesul comunității. De un an de zile mă chinui să îi înțeleg pe consilierii care sunt în interesul propriu. Consiliul Local a fost dizolvat de drept. În câteva luni vom avea alegeri anticipate. Le mulțumesc cetățenilor care au fost alături de mine și sper ca în viitor să voteze oameni capabili, nu incompetenți”, a declarat primarul Cristian Cîrjaliu.

Cristian Cîrjaliu

Precizăm că în dosar au intervenit și consilierii locali însă, cererile de intervenție au fost respinse.

Iată hotărârea instanței

„Tip solutie: Admite cererea Solutia pe scurt: HOT: Admite cererea de chemare în judecată formulată de reclamantul BURETA TRAIAN, în calitate de Secretar General al Comunei Agigea, în contradictoriu cu pârâtul CONSILIL LOCAL AL COMUNEI AGIGEA. În temeiul art. 143 alin.1 litera b dir O.U.G. nr. 57/2019 constată dizolvarea de drept a Consiliului Loc Comunei Agigea. Respinge cererea de intervenţie principală formulată de intervenienţii CIOBANU GABRIEL, LITU GABRIEL VIOREL, GORNICU ANAMARIA şi ŞERBAN ALIN ŞTEFAN în contradictoriu cu reclamantul BURETA TRAIAN ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie în interes alăturat Consiliului Loc; Agigea formulată de intervenienţii NITĂ MARIUS DANIEL şi ERMU DILAVER in contradictoriu cu reclamantul BURETA TRAIAN ca neîntemeiată. Respinge cererea de intervenţie în interes alăturat Consiliului Local Agigea formulată de intervenienta COMŞA GIANINA-ELENA în contradictoriu cu reclamantul BURETA TRAIM ca neîntemeiată. Constată renunţarea intervenientei NITĂ ŞTEFAI' la judecarea cererii de intervenţie în interes alăturat pârâtului CONSILIUL LOCAL AGIGEA. Obligă pârâtul CONSILIUL LOCAL AGIGEA să plătească curatorului special avocat Pădeanu Daniela remuneraţia cuvenită pentru reprezentare în cuantum de 940 lei, urmând ca plata sumei de 940 lei către curator să se realizeze dir bugetul Comunei Agigea. Definitivă. Pronunţată astăzi, 22.11.202 prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.”, este notat în minuta judecătorească.

D.B., M.P.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303