REPLICA ONLINE CONSTANTA

12.7° Constanța Mie., 16 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6884
12.7° Constanța Miercuri, 16 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6884
 

Bombă! Dan Diaconescu: Polițiști din Constanța au maltratat martorii, i-au luat de acasă și i-au amenințat! Video

Bombă! Dan Diaconescu: Polițiști din Constanța au maltratat martorii, i-au luat de acasă și i-au amenințat! Video

Virgil STOIAN 16 octombrie 2024 | 16:10 1294

Răsturnare de situație în cazul Dan Diaconescu în care acesta este acuzat în dosarul în care a fost trimis în judecată pentru act sexual cu un minor. Principalul martor în acest caz,  Teodor Nicolae Manolescu, administratorul firmei care produce crema miracol Puterea Calului, a făcut declarații după ieșirea din sala de judecată:

Bomba! Dan Diaconescu: Politisti din Constanta au maltratat martorii, i-au luat de acasa si i-au amenintat! VideoTeodor Nicolae Manolescu

Totul a fost un scenariu. Domnul Diaconescu nu e vinovat, fetele nu s-au prostituat, au fost minciuni...eu, pe unde am fost, am fost  amenințat să spun că fetele s-au prostituat, că rândul a fost așa... Eu am spus numai adevărul, chiar dacă am fost amenințat. Nu mă sperie nimeni. Sunt  principalul martor. Fetele își vedeau de treabă la standuri. Nu li s-au dat bani...sigur și garantat. Totul a fost pus la cale de cineva care, de pe urma fetelor, au vrut să obțină bani. Fetele au declarat la fel, în instanță. Fetele și-au retras declarația astăzi. Au spus clar că nu s-au culcat cu Dan Diaconescu, că n-au primit avansuri de la el. Totul e un scenariu... pus la cale de niște băieți arestați. Domnul Diaconescu e corect, e acuzat pe nedrept!

Bomba! Dan Diaconescu: Politisti din Constanta au maltratat martorii, i-au luat de acasa si i-au amenintat! Video

A fost o zi decisivă în destructurarea statului paralel

A fost o zi decisivă în destructurarea statului paralel. Astăzi au fost audiați cei mai importanți trei martori din acest dosar. Toți cei trei martori, ca și celălalt martor audiat acum două săptămâni, au spus cu subiect și predicat, jurând pe biblie, că au fost bătuți, amenințați, că li s-au dictat declarațiile promițându-le, în schimb, imunitate în alte dosare penale. Mai mult decât atât, unul din martori de azi a spus că ofițeri ai serviciilor secrete au venit la domnia sa și i-au spus ce trebuie să declare și cum să declare în acest dosar a cărui miză e ca eu să nu mă întorc în politică în anul 2024. Avem ofițeri ai serviciilor secrete implicați, polițiști din Constanța, cu nume și prenume, a căror arestare se impune de urgență. ”

Martorii au fost maltratați

Fac cerere oficială către înalții demnitari români să ancheteze ce s-a întâmplat azi la Judecătoria Constanța, probe și mărturii... ofițeri de poliție din Constanța au procedat la maltratarea martorilor, i-au luat de acasă, i-au amenințat. i-au bătut, și-au bătut joc de aceste familii, le-au explicat că Dan Diaconescu trebuie oprit. Doi martori din acest dosar au fost în aceeași dubă cu unul din martorii de azi și au vorbit între ei. Două persoane vătămate din dosar au spus că nu au făcut în viața lor sex cu Dan Diaconescu, și totul a fost o măsluire a serviciilor secrete, a organelor de poliție de aici, din Constanța, cu nume și prenume. De ce a fost nevoie ca, acum doi ani, să vină 47 de mascați la mine în casă, să mă tortureze doi ani, de ce a fost nevoie ca eu să nu mai pot să mănânc, să dorm în acești doi ani pentru ca niște nenorociți, niște oameni din Constanța să pună la cale tot acest plan. Aștept ca acești polițiști, procurori din Constanța să demisioneze, să fie anchetați, așa cum am fost și eu, și să spună cine le-a dat ordin. Aștept și eu să vă văd mascații mâine pătrunzând în locuințele polițiștilor, procurorilor din Constanța” a transmis Dan Diaconescu, la ieșirea din sala de judecată.

Video 1:

Video 2:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Jură pe roșu că nu minți
0
0
I ati taiat sonorul lui nea Danut? Ati postat un interviu fara sonor, dupa cateva secunde de la debutul interviului.De la secunda 37 si pana la final nu mai se aude nimic.
2
0
Curvar ordinar
3
6
Aveti grija astia care mergeti pe centura colcaie de pesti
2
2
Ai tait cu banii furati de la batrani , le taxai de 7 ori telefoanele, ii tineai in asteptare si taxai... Din banii seniorilor iti cumparai minore pentru perversiuni. Curvar ordinar
6
6
Au jurat cu mâna pe biblie, ce să-ți spun
3
1
dane, data viitoare buletinu la control, cia nu-l are la ea, dai flit ca uite unde ajungi.
4
0
De abia aștept sa vad la OTV cum sunt anchetati cei care au făcut toate măgăriile.
9
1

REPLICA


LOTO

6/49
13182230110
5/49
3919223336
joker
6271712445