REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.7° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
31.7° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Bombă! Gigi Becali este în proces cu Primăria Constanța

Bombă! Gigi Becali este în proces cu Primăria Constanța

A.V. 2 ianuarie 2023 | 00:00 6407

Război total între Gigi Becali (64 de ani) și Primăria Municipiului Constanța, reprezentată de Vergil Chițac. Latifundiarul din Pipera ar fi comis-o grav în orașul de la malul mării. S-a ajuns la un proces care, cu siguranță, va fi unul laborios.

Gigi Becali este o figură comună pentru magistrați. În 2020, i-a deschis proces până și finului Florentin Pandele pentru o datorie, iar la finalul anului trecut în vizorul patronului de la FCSB, a ajuns Primăria Capitalei, de unde milionarul are de recuperat nu mai puțin de 770.000 de euro.

Există, însă, situații când Gigi Becali ajunge și în calitate de “pârât” în instanță. Latifundiarul din Pipera a fost dat în judecată de Primăria Municipiului Constanța, reprezentată de Vergil Chițac. Procesul are ca obiect “autorizare desfiinţare lucrări”.

Gigi Becali, lucrări nelegale la un imobil

În aprilie 2021 agenții din cadrul Directia Politia Locala Constanta au efectuat un control la un imobil situat în orașul de la malul mării, ocazie cu care au constatat că Gigi Becali, în fond proprietarul, ar fi executat lucrări cu nerespectarea autorizației de construire și a documentației tehnice aferente vizată spre neschimbare.

Gigi Becali nu ar fi ținut cont de aceste prevederi și ar fi efectuat lucrări la parterul imobilului, ar fi închis accesul dintre bucătărie și camera de zi cu perete de rigips, iar la etajul 1 ar fi umblat inclusiv la ferestre pentru a avea acces direct pe terasă. În aceste condiții s-a ajuns în instanță, iar Primăria Municipiului Constanța îi solicită patronului de la FCSB, potrivit unor surse, desființarea lucrărilor de construcții care ar fi fost realizate în mod nelegal, scrie cancan.ro

 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Revin,căci ma mir ca nu s a terminat procesul,cauza.Trecand mai bine de 14 ore,la acest nivel,te aștepți la o noua lege,sa se rezolve cazul,ori cauza.De asta nu dorm nopțile,ca in timpul asta apar legi noi.Sa nu le pierd..Dar,deocamdată,nimic.Sa vina Armagedonoul chiar acum,când speram sa mi schimb mașina de spălat?Baba Vanga sper ca a greșit.
0
0
Unul mai urat mirositor care put a căcat nu am putut sa i dau limba lui VERO fiindcă m a gonit să mă spăl !
3
0
A reusit sa distruga si constanta ca si fotbalul
5
1
Bai bulan,vezi ca nu ne convine de tine,esti un unflat j***s!
6
0
Când vine ploaia, înseamnă că ploua.Rigipsul face toți banii in comentariile de mai jos.Ideea principala este ca nu te pui cu primaria,când vrea ea și nici cu dom'gigi când vrea el.Ramane de văzut care dintre ei vrea mai mult.Ambitia I ambiție,iar circu I circ.Rabdare și tutun.
7
0
de curand s-a dispus desfiintarea unui bloc de 6 etaje in buricu targului...da' Replica nu scrie de aia, ca mananca si ei o paine de acolo
10
1
E o mizerie ce se intampla in sistemul de pensii, furaciune cu legea in mana. Lumea munceste pentru 3000 de ron zilnic si altii se lafaie prin strainatate cu pensii pe care le cheltuie in Austria
13
2
Chitacule, cazi in derizoriu cu peretele de rigips. Bai omule, orasul arata ca dupa razboi, de cand esti primar, ai alte prioritati decat peretele lui Becali.
17
4
Daca si aia lui Chitacu sunt la fel ca analfabetii la care sunt mare sef de banda la primaria Cernavoda e clar .... dar seful meu Neacoita e satisfacut ...nu de noi ci de panaramele din ograda lui ...
15
3
Din articol se deduce că Gigi Becali are multi "prieteni"carora le-a dat un pahar de apa la parterul imobilului si drept multumire s-au dus sa -l denunțe pentru un banal perete de rigips intre bucatarie si camera de zi ....
13
4
o fi. vad ca primarul are mult de treaba. sa nu-i fie de deochi! adevaratele probleme ale ctei: gropi, lucrari neterminate, avarii apa rece si calda, etc, nu le vede! oameni mici, probleme marunte!
16
2
Adevarata bomba. Incredibil, breaking news!
12
3
Se fac blocuri fara autorizatie, fara autorizatieeeee bahhh, si voi pentru un perete de rigips faceti stire bomba? Mosh kitzak are toate peretile in regula? Si in cladirea primariei sunt pereti fara autorizatie.
29
3
Bah, pentru un perete si o fereastra faceti atata tam tam? Laso-n plm, daca mergi chiar la seful sefilor al inspectorilor in constructii, gasesti mai multe nereguli, haidi maaaa, ca sunteti chiar de ras. Ati auzit cine construieste, si ati zis ca-i loc de ciupeala? Sa va vad cand va da Bkl in judecata pe persoana fizica pentru abuz in serviciu, pe unde scoateti camasa? Asa in spatele unei legimimatii, sunteti zmei. Bah, nu o sa fiti toata viata zmeii!
19
2
Mos teaca vrea se da iar b****r. Daca te plimbi prin oras , jumatate din constructii sunt fara autorizatie si il doare in cascheta. Aici e moment bun pentru reclama si campanie electorala. Pleaca mosule la Eforie , ca ne-am ssturat de tine.
20
5
Au construit alții blocuri fără autorizații in constanta și sunt bine mersi și l ați găsit pe becali ca a pus un perete de rigips , bravo ma sunteți eficienti! Vai mama voastră
34
10
Mai taci dracu cu pensia ma-tii cu tot.te bagi în seama peste tot distrusule.moe multa
13
24
Se fura in continuu Statul prin pensii de 30000 de ron, platite din taxe si impozite. Trebuie returnate.
26
8
Astefel de lucrari, si le face mai tot romanul....cand renoveaza un apartament !
24
8
MR.gigi,credicios fiind,eu,nu dvs.,credeți ca atunci când vine sa va ia,v a tine cont de cât aveți ?S au de cât nu aveți.Vorbim de arhangheli,căci nu vor veni niște simpli îngeri sa va salte ,ptr ca sunteți asa cum sunteți.Doamne Ajută.
11
6
Bomba ?
30
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436