REPLICA ONLINE CONSTANTA

26.7° Constanța Lun., 19 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6826
26.7° Constanța Luni, 19 August 2024 Anul XX Nr. 6826
 

Bombă pe scena politică! AUR suflă în ceafa PSD, în sondaje

Bombă pe scena politică! AUR suflă în ceafa PSD, în sondaje

Mirela PASCAL 21 ianuarie 2024 | 00:00 6785

Ultimul sondaj realizat de SOCIOPOL privind starea politică a națiunii relevă faptul că PSD și AUR sunt partidele preferate de români, în vederea alegerilor europarlamentare. Întrebările au vizat interesul populației pentru alegerile europarlamentare și viața politică internă. PSD este în preferințele românilor, urmat de AUR.

Bomba pe scena politica! AUR sufla in ceafa PSD, in sondajegrafic, partide

Potrivit sondajului, PSD este creditat cu 29%, în timp ce AUR s-ar situa pe locul 2, la o distanță de doar 6 procente (23%). PNL (17%) se situează pe locul 3 în preferințele românilor pentru europarlamentare, în timp ce alianța formată din USR, PMP și Forța Dreptei ar primi 13% dintre voturi, potrivit realitatea.net

Pe cine văd românii în fruntea țării. Șanse uriașe pentru Cotroceni

În ceea ce privește candidații pentru alegerile prezidențiale, românii își îndreaptă opțiunile spre liderul PSD, Marcel Ciolacu, care ar fi votat de 34% dintre aceștia. Pe locul 2, la o distanță de 4 procente, se situează George Simion, liderul AUR. Ultimul loc ar fi ocupat de reprezentantul liberalilor, Nicolae Ciucă (12%)

Bomba pe scena politica! AUR sufla in ceafa PSD, in sondajepe cine văd românii în fruntea țării

Sondajul de opinie la nivel național a fost realizat în perioada 8-17 ianuarie, pe un eșantion reprezentativ de 1001 persoane adulte neinstituționalizate.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
OARE CAT SA MAI SUPORTAM CUVANTU...CIOLACU??? SUNT UN PENSIONAR CARE AM MUNCIT...DEGEABA ...PENTRU ACESTA TARA.. PRIORITATE AU ACUM..PERSOANELE VULNERABILE...ASISTATII SOCIAL...PUTORILE ACESTEI TARI ..CIOLACU PUNE MARE ACCENT PE...VOTURILE LOR...DE ACESTE VOTURI SA AI PARTE...CIOLACU....LEEEE... DOAMNE AJUTA-NE..
6
0
Daca sare in sus PSD de bucurie, o sa-i sufle AUR un pic mai jos!
2
0
si ala se sbate sa inteleaga smecheria gastilor de ciorditori. ori aur e copilul de mingii al lui psd ori sunt eu defect. succesul lui psd se poate datora lui aur. ambele partide de ciorditori, psd si pnl, au dorinta de a aduce in turul 2 aur. asta pt a isi asigura triumful, stiu ei ...cum au facut cu ciuma rosie... chestii gen.
2
0
Cum dracu tampitii astia voteaza psd si pnl.au nenorocit natia asta.jumatate din populatie e in strainatate.retarzii sun romanii astia!
9
2
Nu este altceva decat creatia lui Vasile Dancu. Un sri ist obscur. Un securist . Dancu si cu Rus au pus bazele acestei mizerii numite AUR. SE STIE FOARTE BINE DESPRE LEGATURILE LUI DANCU CU RUSII. TOCMAI DE AIA A FOST DEMIS DIN GUVERN. A FOST PARTE A INTELEGERII. IOHANIS CIOLACU. PE LANGA MULTE ALTE DECIZII DANCU TREBUIA TRAS PE DREAPTA. O STIE TOT PSD UL. DANCU INSA CA UN OM AL SERVICIILOR DESAVARSIT DE MULT A LUCRAT SI A CREAT CU AJUTORUL RELATIILOR EXTERNE PE CARE LE ARE ACEST PARTID.sa fim seriosi. Stie tot romanu ca AUR nu este decat o creatie iar simion este doar o papusa.
8
2
Votam AUR și scoatem boltul de pe străzi. Trăiască AUR Voi sclavi cu bolt la sapa
6
12
Radem glumim, dar cu cine votam? Pe cine votam primar in CtA? Pe cine votam presedinte al RO?
8
1
Privatii voteaza A.U.R. , poate le dam la mmie bugetarilor de lux.
8
11
Gluma, gluma, dar unde johhaniș?
5
4
BRAVO AUR
10
13
usr pmp fd
4
7
Aur, în veci nu obține nimic. Sunt niște borfași în frunte cu liderul galeriei golanilor la fotbal. De ce nu sunt interzise prostiile astea dr plus te care umplu cutiile postale? Oricum ferm convins, acest analfabet nu va întra nicăieri chiar dacă, de dragul banilor, multe persoane pe care ii credeam adevarati romani au întrat în acest partid. Poate aude și acest neica ni, eni, acest zero barat simion, ca nu toți suntem asistați sociali și nu vom vota, probabil măriți suma, și se va afla cu timpul. Oricum, romanii sunt trădători, nu exista decât interes personal
16
15
AnalfabetiUrlatoriRusi! Doar un retardat poate sa voteze un partid cu excremente. Cine iubeste rusia asa mult, sa plece cu tot cu aur si scrofosoaca acolo ca tot sunt rusofili declarati.
16
12
E clar...peste alti 4 ani , aur castiga detasat...nu , nu's fan deloc aur . dar din pacate asta-i realitatea
15
9
p****i voteaza eu fur. pana nu o sa fie rupte mainile si picioarele unuia dintre alesi primariei , deputati nu se va opri nimic. prostii cred ca schimba ceva . desteptii rad si fura. ( afaceri cu statul de orice fel )
5
1
Aur inca nu a apucat sa faca nasoale,in schimb restul au porcait si distrus cat s-a putut de mult in tara asta. Asadar,nu e de mirare ca populatia nu are cum sa mai aiba incredere in cei ce au demonstrat ca sunt toxici,rai de-a binelea,ticalosi tupeisti.
14
3
AUR a fost creat de servicii ca prin comparatie, PSD sa para echibrat, european si preocupat de problemele omului de rand. Intre timp au fost preluati de Kremlin cu arme si bagaje si PSD e disperat ca va fi scos de la guvernare.
10
7
Nu este nici-o manipulare, este ADEVARUL GOL GOLTU! Sau tu incerci sa manipulezi? Ai carnet de membru AUR/PSD? Mwhahahah
10
9
De manipularea ieftina din comentarii, oricum o sa votam AUR ..I..
15
17
Mi-e cam frică să trimit locala sa ii amendeze pe cei de la AUR pentru schimbarea culorii fațadei fara autorizatie de construire. Știu ca nici în PUG nu se incadreaza, deterioreaza arhitectura. Dar acum atat noi PNL cat si PSD am trimis oameni acolo sa fie consilieri in detrimentul celor cu vechime si punctaj. Nu cred ca ii amendez, poate o face ISC ul ca acolo e Dayan si PSD ul e mai curajos. Daca nu ... ramane asa dar pe altii o sa ii amendez.
14
3
Ametitilor, presedintele Romaniei e pus de catre americani iar la guvernare vor fi partidele agreate de americanoizi, adica partidele care vor submina economia nationala in favoarea strainilor. Nici acum nu intelegeti?
15
13
AUR le sufla-n oo la PSDisti, adica copilul ii sufla-n oo tatalui
16
11
Sa vedeti cand PNL-ul o sa atace si o sa iasa SRI-ul cu dovezile cum ca AUR are legaturi cu FSB ( lucru demonstrat, nu degeaba AUR este interzis in Republica Moldova si in Ucraina ), si ca este sustinut din spate de PSD via Dîncu! Atunci sa vedeti circ!
28
9
Jurnalist: Domnule, Tudose, ce legatura are Domnul Dîncu cu AUR? Tudose ( vizibil deranjat ): Nu are nici-o legatura, i-a fost profesor lui George Simion si a fost sa-l salute Hahhahahhahhahaha ce mangla ieftina marca PSD :)))))))
18
9
Care este diferenta dintre AUR si PSD cand omul din umbra al AUR este Vasile Dîncu??
22
9
E normal sa fie asa daca dulapul arogant singurul lucru pe care il facea era sa critice pesede dupa care s-a combinat cu iei la hotzie, iar de un an este turist de lux pe banii cetatenilor
10
6
Este clar ca după ultimele proteste...vom avea din nou un vot împotriva actualei clase de guvernare.Eu unul nu înțeleg de ce bididiul asta de Simion s-a obosit sa apară între protestatari.
12
3
draga...CIOLACULE...noi pomanagii acestei tari tye vom vota daca . ...ne dai ...VAUCERE DE SOMN...VAUCERE DE PAPICA...VAUCERE DE STAT LA UMBRA...stii doar noi nu stim sa muncim,,,,te votam si ne va fi bine.. traiasca POMENILE ELECTORALE...
16
8
votam si dupa catva timp ,nu mult ne plangem pe la colturi ca nu noi ci altii au votat si am sarit din lac in lac dar ultimul a ...secat !asa am facut de treizeci si ceva de ani asa o sa mai facem inca cinzeci! slava mintii destepte a romanasilor!adevarul adevarat ca toate partidele sunt zero vax! toti conducatorii a u fost si vor fi in HAUT p*****l!
3
6
psd nkv , pnl , usr sie , acum aur - toate sunt inventiile serviciilor , si prostimea crede ca alege dar degeaba
9
6
Păi tu nu înțelegi ca în AUR e la fel?! S-au dus unii la proteste, la diverse acțiuni, la voluntariat și a venit penelistii Cupsa cu haita de golani după el, direct pe funcții, fără să facă nimic. Banul primează, Simion își vinde funcțiile pe bani grei în partid, vine un mafiot și își instalează gașca apoi. Cupsa, Pe ce criterii ai numit-o pe prietena ta, analfabeta Stela Ioan președinta organizației de femei, abuziv, fără alegeri, fără nimic?! Tot pe “meritocrație”? Ce caută slinosul nebărbierit oportunistul Plescăit Ștefan, omul tău de casă, să organizeze interviuri și să organizeze alegerile? Voi înțelegeți ca membrii AUR SUNT LA FEL CU RESTUL PARTIDELOR?! Ca au venit pentru funcții și doar asta vor?! Orbilor! Măcar lichrlrle celelalte au rămas în partidele lor, la AUR au venit șobolanii trădători, după ciolan proaspăt și gras! Nu există oare și alți candidați?!
12
3
Noi cei care lucram în privat votăm AUR, ne-am saturat de PSD și PNL care măresc salariile bugetarilor pe spinarea celor din privat. VOTĂM AUR
12
15
vrem aur sa vina si sosoaca ne- am saturat cat au furat psd ,usr ,pnl , vedeti caci datorita lor tara e datoare vanduta lor nule pasa !?
9
13
PSD-ul sa nu uite ca au in interior membri loiali care au acumulat frustrari in ultimii ani. Adica tu muncesti pe branci in campanii, la actiuni si aduci membrii noi si pe cine numeste in functii? Pe de alde soferii personali, progeniturile lui dede si lascu? Hai sa-mi bag plua in norocul lor, la m**e, o sa votam cu altii numai sa scapam de ei.
10
4
Si-au batut joc de noi ultimi 30 de ani, e timpul sa ne batem joc si noi de ei. Votam cu Georgica, doar sa le facem in ciuda. Dar din pacate, chiar daca gastiga Georgica, nu o sa aiba cu cine guverna si va face alianta cu un partid consacrat, adica cu actualii de la butoane. Dar ar merita putina bataie de joc. Sanse minime, daca e sa calculam. Aparatul bugetar numara peste un milion de angajati, care la randul lor au minim inca un partener in familie. Oare ce voteaza ei? Normal, pesede, ca doar nu si-or taia craca de sub picioare. Asadar, doua milioane de voturi dintrun foc. Si mai au nevoie de inca un milion, pe care in obtin de la votantii loiali, adica pensionarii. Si uite asa, iar ne ciocnim de ei. Noi sa fim sanatosi!
13
9
Pentru cei care spun:"votam AUR pentru ca sa scapam de PSD si PNL,pai in AUR sunt tot PSDisti si PNLishti"mai multzi PSDisti"dar daia carora nu le-a ajuns ciolanul pe care l-au primit de la partidele astea,vor mai mult baietzi si cum in AUR sunt o adunatura de proshti si hotzi dezertorilor lacomi de la PNL si PSD nu le-a fost greu sa se impuna in partidul asta de nimic.
16
4
Nici AUR nici vaca Șoșoacă n au ce căuta în legislativ. Nație de idioți.
17
12
Cum se recunoaște un hoț de bani publici?! Când vine la putere, face întâi parcuri și apoi se ocupă de borduri și asfaltări. Cel mai ușor se fură bani publici prin așa ceva. Ce planuri are mărețul pitic Cupsa, penelistul venit la AUR?! Ghici: să faca un parc. :))) Apoi probabil să asfalteze și el și să schimbe bordurile. Bordurile se schimba o dată la 4 ani. Ce a pus Fagadau, a schimbat Chitac și va schimba și următorul.
15
2
Păi la AUR au migrat peneliști și pesediști. CUPSA, candidatul din partea AUR, E PENELIST DE O VIATA!!! A venit cu gașca de hoți după el, gen Cristinel Dragomir. Se scrie mai jos ca vor vota AUR, ca să nu mai iasă penelistii și pesediștii, dar fix PENELIȘTI ȘI PESEDIȘTI VEȚI VOTA!!!! Mai sunt și alte variante în afară de PSD, PNL, USR, AUR. Informați-vă de fiecare candidat în parte. Scrie cineva mai jos ca e membru PSD și s-a săturat de corupția din partid și descrie tot ce se întâmplă în PSD! PĂI TU ȘTII CA DESCRII FIX CE SE ÎNTÂMPLĂ ȘI ÎN AUR??! Ca au venit tot pentru funcții?! Ca au dat naționaliștii adevarati la o parte și au oprit pe lângă ei coruptibilii care vor și spera la o bucățică de ciolan și în rest au umplut partidul cu haitele lor flămânde de hoți care au mirosit ca partidul e pe val și au ce roade. NU ȚIN CU POPORUL! Nu au niciun proiect pentru constănțeni!
17
2
cum sa pui stampila pe...CIOLACU??? Doamne fereste-ne...ne-am saturat de...POMENI ELECTORALE...VAUCERE DE STAT DEGEABA...VAUCERE DE HRANA...VAUCWERE DE TIGARI...toate sunt datorita lui CIOLACU.. cei care am muncit 35-45 ani pentru aceasta tara, primim doar...PROMISIUNI..S-a schimbat legea PENSIILOR, in favoarea acelora care N-AU MUNCIT NIMIC...ei vor primi bani la pensie,.. draga CIOLACULE...sa te voteze pomanagii acestei tari...DOAMNE AJUTA-NE..
23
2
Mai mare ca asta nu am vazut de la 2 ani! MANIPULAREA A INCEPUT!AVETI GRIJA!
14
3
Cum sa pui stampila pe aceleasi partide care te fura de 34 de ani? Doar daca ai retard mintal sau esti si tu un hot de-al lor.
19
3
ciolacu e mason, membru fondator masonerie loja masonica lumina 1879 !!!
7
4
Minciuni ca de obicei, UDMR5%, este statistic imposibil ca de 6 ori la rand sa scoti 5% (mor votantii UDMR, emigreaza, isi pierd drept de vot etc multiple cauze). Zona PSD Bratianu, Scoala 8, ICIl, Km4-5 si Viile Noi + multe alte zone o sa voteze AUR. Va lasam sa va intrebati ce motive ne-au adus la aceasta decizie. Rusine conducerii PSD Romania pentru situatia economica in care ne-a adus, indiferenta fata de romani si pentru favorizarea ticalosilor Ucraineni in defavoarea poporului roman. Sanatate si o viata buna tuturor, cu respect.
27
9
Deci Brucan avea dreptate cind spunea ca suntem cretini si prrosti. Ma uitam la ce fetze au sustinatorii haur si te ingrozesti .Numai babe comuniste si mosi libidinosi . O sa vorbim ruseste cu imbecilii astia ..Putin o sa rida si cu curuul de noi
31
11
AUR votam pentru ca la PSD sunt doar p****i si la PNL hoti.
19
20
Alta stire despre cupsa cu dedicatie. Aur partidul altor hoti gen cupsa morar.
26
3
Aici duce lipsa de cultura, de educație și de civilizație. Asa o sa ne ducem în jos pe scara istoriei, cu conducători belferi, inculți, gogoși și semidocți, la butoane intr-o tara bogata dar prăduita. Hoția și golaneala sunt criteriile care selectează ce avem ca factori de decizie. Când specialistii sunt înlocuiți cu surogate politice, se șterge praful de tot. Turcana la Ministerul culturii și Gorghiu la justiție. Vai de mama lor si de a noastra!
30
1
Foarte bine, macar sa intram in razboi cu rusii sa nu mai platim pensii nesimtite
10
18
Iese AUR, o sa fie ca in Ucraina, astia o sa cheme rusii in ajutor și va începe razbelul, și nu pentru ei care vor fi la putere, tineretul va fi luat cu japca și trimis să moară chipurile pentru patrie, avem atâtea exemple în istorie dar r*mânașii nu se învață minte
21
12
De ce?simplu.nu are sens.1001 intervievati.daca ne uitam atent pt europarlamentare avem 27 la suta care voteaza.adica 270 de persoane.la prezidentiale 420 voturi.cum sa faci un studiu corect si nixi macar jumate sa nu iti de un raspuns?de aici se vede ca este un studiu care defapt are la baza manipularea societatii.udmr apare mereu cu 5 la suta.pai daca toata Dobrogea se mobilizeaza la vot doar sa fie 100 la 100 prezenta la vot fie chiar si voturi anulate udmr numai intra n parlament.despre asta este vorba dragi romani.parlamentul este umplut ca trebuie sa fie plin nu ca romanul trebuie reprezentat.dar romanul in duminica aia are treaba.iesiti ba la vot sa scapam de partide balama sa scapam de gunoaiele penale si mai ales de mincinosi cu sondajele lor ireale....
23
3
Sunt psd-ist Constanta zona 3 dar in semn de protest pentru mafia psd Dumitrache, Dede Perodin, Felix Stroe si celelalte slugi ale lor voi vota AUR. ca mine sunt multi. Mintiti pe cei de la Buc cu listele cu 100 votanti si mai nou cei 75 de fiecare OL. Liste false, cu nume inventate. De fapt din cei 175000 cat ati pus voi pe liste vor vota maxim 1500. Sa fie clar. Dumitrache este un jeg notoriu, un mincinos ordinar care isi urmareste doar interesul familiei lui, la fel Perodin si altii, iar voi ceilalti psd-isti care il pupati in dos sperati ca niste slugi umile ca poate poate sa-si faca mila sa va dea un os dupa alegeri. Uitati de asta. Ei bubuie contracte si cumpara terenuri mana in mana cu primarul Chitac si doar conteaza pentru ei.
33
7
Asa cum timp de 34 de ani si-au batut joc borfasii psd si pnl de voturile oamenilor, acum ne vom bate joc noi de ei si vom vota AUR. In semn de lehamite fata de hotii care au condus tara pana acum
27
25
Poti sa votezi pe cine vrei, presedintele vine la plic ales de SUA
19
8
In afara de MARCEL CIOLACU ZIS MALACU
24
6
Voi nu intelegeti nimic. Votam aur ca sa nu i mai vedem gusa lui ciolacu care rade de noi. Sau pnl care si a batut joc constant de tara asta. Nu votam simion. Votam sa nu i mai vedem pe aceeasi mizeri
34
21
Cu Jorjica zis aurolac și cu Șoșoaca zisa purcica ca o sa fie bine pentru toti hoții.
29
10
Schimbăm niște hoți cu alți hoți asta înseamnă că e democrație?
30
2
Unde a fost făcut sondajul la palazul mare?
27
4
Pentru binele țării r*mânii mai au o șansă unirea profesorilor inginerilor medicilor economiștilor etc Toți r*mânii trebuie să formăm un partid cu oameni de valoare până la alegeri În guvern și parlament primarii și prezidențiale trebuie să ajungă oameni de valoare Dacă nu gunoaiele lăturile și paraziții se va urca iar la ciolan patru ani r*mÂNIA ARE VALOARE HOȚII LA ÎNCHISOARE
33
5
Partidele din țară p******e hoți slugi corupți analfabeți nu valorează cu toți doi castraveți
25
0
PSD cu ce are acum face maxim 9%, in constanta. USR e o basina. PNL sunt toti numai hoti. Votam AUR. Simplu.
26
24
Presedinte :)), s a dus pe poula tara asta, valeuuu:))
29
11
Nu ma mira, am discutat cu cativa colegi si impreuna am hotarat sa votam AUR, partidul nostru actual ne-a abandonat prin politicile sale de c*rva fara coloana vertebrala.
35
25
E trist.. tara de cac ao
28
24
Votam in masa AUR, hai Romania, jos coruptia!
44
34
Cand credeam ca Chitac nu mai are sanse la primarie, hop si candidatul aur... Deci tot Chitac iese...
25
22
Din cauza a ceea ce am văzut la AUR de un an încoace, o să ajung să votez cu PSD sau PNL, ceea ce era exclus înainte. M-ati scârbit de tot și bine ca ați făcut-o înainte de alegeri, ca altfel făceam prostia să vă dau votul.
26
17
V-ați tras un sediu care vă definește, maneliștilor de la AUR: ieșiți în frunte cu ridicolul.
31
17
Tiiiigania de culori pictate pe fațada noului sediu mă refer.
24
12
Dacă și tiiigania aia de culori reprezintă culorile drapelului…s-a zis cu naționalismul în țara asta. Oricum se știe ca la AUR filiala Constanta membrii (mai ales ai conducerii) nu au treabă cu naționalismul, sunt veniți pentru funcții și beneficii după cum prea bine știe toată lumea din partid. (Și din afara) Trasesiti politic se numesc cei ce au umblat o viață întreaga din partid in partid, nelăsând nimic în urma lor decât prăpăd făcut din banii publici fix pentru bunăstarea propriilor familii. Sper să nu prindeți vreun loc la alegeri, nici la primărie și nici la consiliul județean. Dacă iese PSD sau PNL, o să fugiți înapoi în partidele în care ați fost înainte să veniți la AUR.
29
10
A cui o fi fost ideea vopsirii noului sediu în halul acela?! :))) Probabil ca tot mintea cartoforă a impostorului Cupsa care se vede primar sau la controlul Consiliului Județean a fătat așa o mizerie. Deci cum v-a permis primăria să mânjiți oribilitatea aceea pe fațadă unei clădiri, în centrul orașului, unde toate fațadele clădirilor vechi au fost restaurate? Atât v-a dus capul, băh, auriferilor?! Simion ce zice?! Deci e incredibil!!! Aspectul acelei clădiri v-a definește. Așa sunteți și voi, un kitch de p***t gust. Păcat de oamenii care încă mai cred în voi.
27
11
ne facem de cacao in pe totusi se pare ca asta e trendul si pe la altii si vor trimite si altii niste idioti in pe poate chiar mai mari ca ai nostri va fi balamuc mare bine ca n-au putere legislativa poate ii mai tempereaza comisia insa parlamentul nostru ramane un mare semn de intrebare
13
13
Păi dacă PSD-ul este pe primul loc, normal și și AUR e tot pe acolo, pentru ca AUR este format din pesediști (și penelelisti). Deci votând AUR, îi votăm pe aceiași de la revoluție încoace. Partid de mincinoși.
25
10
Păi la AUR au migrat toți pesediștii și penelistii. Naționaliștii adevărați au fost înlăturați, ca să nu le stea în cale, să poată pune ei cu găștile cu care au migrat din partid în partid, mâna pe funcții.
25
16
Lăsați vrăjeala! Asta se numește manipularea alegătorului. Fiecare partid își arogă aceleași rezultate la sondaje. Iar AUR e departe de a fi primul partid. Le-am văzut noul sediu pe care îl pregătesc pe bd. Tomis. Așa tigaaanie mai rar vezi. Seamănă cu sediul unui bordel sau al unui local de jocuri de noroc. Mai ales ca sus, pe fațada, au pictat în latină următoarele cuvinte: “zarurile au fost aruncate”. Voi singuri, ăștia de la AUR, vă faceți anti-reclama. Nu mai aveți nevoie de dușmani.
35
20

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212