REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
30.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Bombă! Radu Mazăre a ieşit din închisoare!

Bombă! Radu Mazăre a ieşit din închisoare!

Mirela PASCAL 27 mai 2024 | 15:07 6769

Radu Mazăre a ieşit din închisoare. Fostul primar al Constanței a avut câștig de cauză luni, 27 mai, la Tribunalul Ilfov, după ce Judecătoria Sectorului 4 i-a respins, inițial, cererea de eliberare. Decizia este definitivă!

Bomba! Radu Mazare a iesit din inchisoare!

Decizia trebuie pusă în aplicare de îndată

Când ajung documentele la Penitenciar va fi eliberat. Poate fi o oră, două trei. Astăzi va ieși, eliberarea este de îndată. Nu ne-am așteptat la asemenea decizie, la ce se întâmplă în România!”, a spus Lizeta Haralambie, avocata lui Radu Mazăre.

Răducu Mazăre: Tremur tot de emoție!

Radu Mazăre Junior a oferit, la cald, prima reacție după eliberarea tatălui: „Tremur tot de emoție, suntem super bucuroși, așteptăm să vedem mai departe ce vom face. Nu ne-am făcut așteptări pentru această decizie, pentru că știm cum este sistemul. Ne-am obișnuit să nu ne mai facem așteptări. Nu știu când va ajunge acasă”, a declarat, pentru Replica, Răducu Mazăre.

Bomba! Radu Mazare a iesit din inchisoare!Răducu Mazăre

Update:

Radu Mazăre a ieşit luni, 27 mai a.c., din închisoare şi a confirmat că soţia sa, Roxana, aşteaptă un copil.

„Nu mă mai interesează, sub nicio formă, viaţa publică. Nu mă mai întrebaţi ce a fost, nu mai întrebaţi ce voi face, pentru că nu mă interesează. Asta a fost. Sunt pregătit să fiu tătic şi mă bucur, în primul rând, pentru soţia mea, care a fost lângă mine. Dacă nu mă mai interesează viaţa publică de ce vă mai interesează pe domniile voastre despre mine? Nu m-a speriat nimic, dar e suficient. Oamenii au o perioadă în viaţă, după aia se apucă să facă altceva“, a declarat fostul primar al municipiului Constanţa, la ieşirea din penitenciar.

Iată hotărârea!

Soluţia pe scurt: „În baza art. 425 alin. 7 pct. 2 lit. a din codul de procedură penală, raportat la art. 587 alin. 3 din codul de procedură penală; admite contesta?ia formulată de condamnatul MAZĂRE RADU ȘTEFAN, împotriva sentinței penale nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 București, în dosarul penal nr. 6917/4/2024. Desființează sentința penală nr. 996/2024 din 17.04.2024, pronunțată de Judecătoria Sectorului 4 Bucure?ti ?i, rejudecând în fond: În baza art. 587 din codul de procedură penală, raportat la art. 59 Cod Penal din 1969; admite cererea de liberare condiționată formulată de condamnatul MAZĂRE RADU ȘTEFAN, ( DATE), aflat în stare de deţinere în Penitenciarului Jilava Bucureşti. Dispune liberarea condiţionată a contestatorului condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN, de sub puterea mandatului de executare a pedepsei închisorii nr. 101/29.06.2023, emis de Tribunalul Ilfov, Secţia Penală; în baza sentinţei penale nr. 63/23.03.2023, pronunțată de Tribunalul Ilfov; prin care i s-a aplicat pedeapsa de 9 ani închisoare. Atrage atenţia contestatorului condamnat MAZĂRE RADU ȘTEFAN asupra dispoziţiilor art. 61 Cod Penal din 1969, privind revocarea liberării condiţionate. În baza art. 275 al. 3 din codul de procedură penală, cheltuielile judiciare rămân în sarcina statului. Definitivă. Pronunţată prin punerea hotărârii la dispoziția persoanei condamnate ?i procurorului prin mijlocirea grefei instanței, azi, 27.05.2024.”, se arată în hotărârea instanței.

Bomba! Radu Mazare a iesit din inchisoare!

Reamintim că Radu Mazăre a fost condamnat în dosarul Retrocedărilor. Potrivit DNA, în perioada 2006 - 2009, Radu Mazăre, beneficiind de ajutorul lui Sorin Strutinsky, a solicitat peste 2 milioane euro, din care a primit un milion de euro şi 2.472.303 lei, de la reprezentanţii a două societăţi comerciale, în scopul facilitării emiterii documentaţiilor de urbanism pentru proiecte imobiliare de tip mall, pe care aceste firme intenţionau să le dezvolte în Constanţa. Sumele de bani au fost transferate sub forma unor contracte de publicitate fictive încheiate de reprezentanţii societăţilor respective cu o firmă controlată de Radu Mazăre atât direct, cât şi prin intermediul lui Strutinsky.

Bomba! Radu Mazare a iesit din inchisoare!Radu Mazăre

Acesta din urmă a transmis solicitarea lui Mazăre către reprezentanţii societăţilor respective şi a semnat contracte fictive de publicitate între acele societăţi şi o firmă pe care el o administra. DNA mai spune că, în perioada 2008 - 2014, Radu Mazăre, cu ajutorul lui Strutinsky, a primit de la firma Polaris M Holding SRL, al cărei asociat şi administrator în fapt era Eduard Martin, peste 7 milioane de euro, pentru că a asigurat acestei companii câştigarea unei licitaţii organizate de Primăria Constanţa pentru delegarea gestiunii serviciului de salubrizare a oraşului. Mazăre s-a aflat încarcerat din 2019.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa-i fie retrasa cetatenia. Sa fie blestemat. Sa se duca draq in africa aia lui iubita. Sa-i scoatem rinichii in recuperarea pagubei. Ne-a disstrus orasul si copiii. Ii multumewsc pentru paket si pentru biletul de autobuz-soba.
0
1
Pensionarii paketari sunt morti demult. Nimeni nu mai voteaza animalul hot, mascarici si i*******r.
0
1
Mazare a furat cu NOI. La vremuri noi, tot NOI.
0
0
)) daca avea voie sa candideze scapti de amiral ))) asa ...il mai iubiți 4 ani
3
3
Se grabea si iesea putin mai devreme. il votati iar primar.
7
1
Bravo RADU MAZARE! Dreptatea a fost de partea ta! Sănăt**e multa la întreaga familie!
2
18
Lu Roxana ii spuneam m*********a c.ur de fier hahaha... Nu e copilul lui vezi de treaba e manevra sa o bage la mostenire. Ii toarna schilodului putin mercur in cafea si scapa si ea cu toti banii banii...
5
1
Si uite asa, va trai fericit, sa își cheltuiască "cum vrea mușchii lui" purcoiul de bani, munciți la greu, voi proștilor și sarantocilor de romani. Iată justiția romana!!
27
3
Merelo va freaca mazare acum ziaru de handel ! de nu da cu voi de pamant la cate ati scris despre el ! Grasuto , mie ca o sa slabesti . cand o sa se inchida riplica de handel , la munca fhaaaa!!
6
16
Nu mă mai întrebaţi ce a fost cica..... Justitia asta e clara, gata!
16
2
Mazare tu stii cum traim noi la sat si tu furi banii tarii sa-i dai la africani... Daca te prindem te jupuim de viu
23
4
Mazare stai linistit ca n-are cum sa fie copilul tau, are nevasta-ta un bagaret in sifonier hahaha. Cat ai stat in cusca animalelor nevasta-ta si-a traso cu altul pana a ramas. Schilodule tu mai poti sa faci copii?!?
13
4
BRAVO.SA VINA SA PREIA FRAIELE ORASULUI CA NE AM SATURAT DE AMIRALUL ASTA AROGANT CARE A DISTRUS ORASUL.RADU ESTE CEL MAI TARE,SMECHER ,TUPEIST SI CAPABIL.SA VINA SA REPARE MAMAIA PE CARE AU DISTRUS O IDIOTII CARE AU VENIT IN URMA LUI.AMIRALUL SA PLECE LA PUSCARIE
13
41
Toți care ați furat bani din țara r*mânească să îi dați la medici în spitale Nu e posibil ca niște fosile să fure banii țării pentru lux și alții să nu aibă bani pentru alimente și rechizite la copii Pensionarii să nu aibă bani de medicamente și alimente In r*mânia a dispărut omenia se încurajează doar hoția
30
2
Nimeni nu e mai presus de lege! Legea l-a condamnat, legea l-a eliberat. Deci? Ca a furat, ca e virgin, asta nu o hotareste neica nimeni. Adica nu avem incredere in justitia romana? Daca a judecat cineva gresit, sa plateasca. Voi, aveti ocazia sa indreptati greselile. Prin vot.
18
6
Un maimuțoi în libertate in jungla Romania Cu bani se cumpără orice Democrația bananieră face legea O țară de râs în UE legile sânt cu wue
27
3
Mazare sa-ti iasa copilu Autism javra de animal. Cum ai putut sa furi 114 milioane. Meriti impuscat ca in Slovacia 5 gloante in tine
19
9
Sa nu credeti ca hotul asta escroc de Mazare a iesit tocmai acum in prag de alegeri si in plin scandal cu Codlea , Dumbrava , nu este intimplator ce se intimpla , asteptati sa vedeti ! Sa auzim de bine
32
3
A iesit cadavru bulimic, acolo se pise in mancare detinutii si ii fot in c*r pe schilozi
18
4
Meriti impuscat si taiat cu cutitul
22
2
LATOTIBULANGIICARECOMENTEAZAMANCATORIDECACAT
2
17
VADALAMUIENONSTOP
1
19
mascarici se intoarce la PSD Constanta Stroe si Dumitrache sunt istorie.
20
5
BANII INAPOI !!!!
26
3
DNA a eshuat
22
2
Este momentul sa scoatem Constanta din amanet.
16
5
Sunt MEGA bucuroasa
13
6
Cea mai buna veste pentru constanteni.
10
26
Sa inceapa carnavaluuuuul !
18
8
sau gasca inteleapta, ambalajul a facut puscarie pentru niste hotii grosolane, imi aduc aminte cum se bucurau constantenii la plimbarile gratuite cu vaporasul... v a dus de nas cum a vrut el, a furat mai tot terenul orasului Cta. si eu as face puscarie 10 ani pt 1mil euro, dar pt zeci? Bravo lui si a gasii lui, vinovatii sunt cei care l au votat si cei care inca nu s au saturat de psd si pnl
30
3
Sa plece din tara.Romania/Constanta sint de kit.Sa trăiască frumos,viata ii a lui si tre sa o trăiască frumos.Alupigus comentatori binevoitori"
13
11
Binevoitori sa dea fuga sa ii dea cite o limbă in penis.Va pleca pe urma la Cta si acolo Is alți doritori deja s au făcut liste s au dat bonuri de ordine.Kkati de oameni mai sînteți.
18
7
ACU TOTI CARE IL PUPATI IN RECT PE RADU AVETI OCAZIA SA II FACETI SI CITE O FELATIE.RESPECT SI DOAR BINE RADULE. UN AMIC VECHI.
9
30
Pentru copii nostrii Plecati din tara cat mai puteti, ca aici nu aveti ce face! legile sunt facute pentru muritorii de rand
34
7
In o natiune normala mazare trebuia omorat
29
13
Presa noastră cea vitează! Are-n viaţă mare rost. Este câinele de pază! Care latră..... Contra Cost!!!!!!
11
10
Mazare ales, la presidentie cu el, doamne ajuta, sa aiba noroc in dragoste si sanatate, sa poata iesi Presedinte chiar si la m Ue.
7
17
Mult mai multă moooie la muritorii de rând care mă comentează negativ.
6
27
Cum să îi dai drumul jegosului ăsta? Îl mai scoteam când trebuia dus la groapa comună. Multă greață !
39
8
nu trebuia sa mai iasa din puscarie la.cat rau a facut orasului .... sa ma pupe-n fund cui nu-i convine
34
9
Bravo Radule Sa l ia pe v****l acum
8
11
O alta mare mizerie pe care o instanta din Romania o comite fara ca nimeni sa fie tras la raspundere ... Cum este posibil ca un i*******r care nu a restituit nimic din prejudiciul creat si care a indatorat orasul Constanta pe 20 de ani , sa fie eliberat conditionat ??? In ce tara traim ??? Imi este sila fata de justitia din Romania , o casta intangibila cu privilegii nesimtite , mwe psd si pnl !!!
49
5
Și prejudiciul a fost recuperat ? Măcar ăsta pentru care a făcut pârnaie, ca el a ciordit de zeci de ori mai mult !
47
8
unde sta mazare interesant ar fi fost sa ne spuneti unde sunt acum milioanele de euroi fara numar de care vorbiti si de ce unuia care fura la greu nu i se confisca drept pedeapsa si sa zicem 50% din tot ce are ca sa tina minte ca a facut ceva rau altfel uita; daca i se ia numai spaga dovedita si primita e o invitatie la continuare si perseverenta poate data viitoare nu mai e prins si ramane oricum cu spagile nedovedite
39
3
hai si cu Nicusor, o pomana porcului pentru dansul atunci cand iese. Sa-i priasca la fiere.
32
4
Mazare, este makeeson,familia lui emigrata din Albania Madzarie mazare in lb. albaneza s-a stabilit initial in Cadrilater si in 1940 in Jud Tulcea. Mazare este creatia makeedonilor din SIE si a executat un plan conceput central cu privire la terenurile si imobilele din Mamaia si Constanta Peninsula.
29
4
Va/n gura,cu legile voastre cu tot!
40
6
Pai,mai are timp sa depuna candidatura pentru prima....
22
3
raducu mazare: tremur tot ! in curand si tata o sa tremure cu mine la o linie de prafuri !
32
7
Asa scăpa goolanii ăștia care au furat și distrus r*mânia.I ați confiscat sau recuperat prejudiciu?Atunci trebuia eliberat când plătea tot ce a fluturat.
51
6
Afroromania o enclava africana pentru un oraș distrus forevar vândut tot la mp stai 4 ani la pension și după ce trăiește cum vrea pana lui
32
6
Ai luat o prin gura pacaliciule...ești no mame daca s murit Lucian
12
3
Sistemul mafiot marca Coldea-Kovesii va fi distrus în curand.
27
11
domnu stroe alooo domnu stroe ce aveti apa in urechi de nu auziti alooo domnu stroe SA AUD
24
2

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436