REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Dum., 29 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6867
19° Constanța Duminică, 29 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6867
 

BEC decide, astăzi, dacă se reiau alegerile la Costinești!

BEC decide, astăzi, dacă se reiau alegerile la Costinești!

A.F. 14 iunie 2024 | 19:40 4730

Reprezentanții BECL Costinești au propus, cu unanimitate de voturi, anularea alegerilor din localitate. Aceștia au transmis o adresă în acest sens către BEC, urmând ca o decizie să fie comunicată în cursul zilei de mâine, au transmis reprezentanții Biroului Electoral Județean.

BEC decide, astazi, daca se reiau alegerile la Costinesti!Jeanu Dumitru, Gheorghe Mechenici

„Reprezentanții BECL Costinești au transmis adresa către BEC, în acest sens. BEC este în ședință deja, va lua act și va dispune“, au declarat reprezentanții Biroului Electoral Județean.

„Având în vedere aceste aspecte, coroborat cu faptul că la nivelul Circumscripției Electorale nr. 29 Costinești, a fost desemnat câștigător la funcția de primar candidatul din partea PNL, l o diferență de doar 1 (unu) vot, și luând în considerare că nu există posibilitatea să se stabilească, dincolo de orice îndoială rezonabilă, cu cine a votat persoana care nu avea acest drept, fiind evident că votul acestea putea fi hotărâtor, apreciem că se impune anularea alegerilor și reluarea scrutinului electoral, la nivelul Circumscripției Electorale nr. 29 Costinești“, se precizează în adresă.

BEC decide, astazi, daca se reiau alegerile la Costinesti!

Biroul Electoral Central ar putea lua astăzi o decizei, dacă se anulează, sau nu, alegerile.

Reamintim că voturile au fost numărate de mai multe ori la Costinești, pe parcursul mai multor zile.

Inițial, primele rezultate îl dădeau câștigător pe actualul primar, Jeanu Dumitru (PSD), dar la următoarea renumărare, ca prin minune, a mai apărut un vot, pentru liberalul Gheorghe Mechenici, deci rezultatul fiind egal în prima repriză. Urmare a descoperirii votului, meciul a ajuns în prelungirile prelungirilor, voturile fiind numărate de mai multe ori, rezultatul fiind mereu altul.

Doi cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, la Costinești

Reprezentanții BEJ au declarat că locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul, punându-se în discuție reluarea votării.

„Locțiitorul BECL Costinești a constatat faptul că 2 cetățeni ucraineni au votat fără a avea dreptul. Dumnealui a pus în discuție reluarea votării“, au transmis reprezentanții BEJ.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Vor vota și nepalezii, vietnamezii.
9
0
Nu este prima data cand se reiau alegerile la Costineti! Cristea, fostul primar stie, si el s a incurcat pa furat.
4
2
Da la Costinesi sunt tuti ca tuta de la sectorul 1 pus de PSD care face pe inteligentul jmacher". Face niste semne de surdo-tut.S-aajuns rahatulsi ii ies figurile din cap.la prima vedere zici ca-i"bun".Aroganta si persiflarea sa o pastreze pentru ma-sa acasa toti pulacii PSD Tv A 3 in spatiul public indiferent ca nu le convine ce spune interlocutorul.De ce se reia numai la Costinesti votarea? Ar trebui sa se reia votarea in toata tara la toate sectiile cu mii si sute de mii de buletine lipsa ,stamplilate de ei,procese verbale cu semnaturi false.Nu ai buletinele de vot toate si nu corespund cu numarul cartilor de identitate acelor care au votat,Nu pleaci. nimeni din sectia de votarea nu are voie sa plece daca au lipsa voturi.Niciun mama sefului sa fie acoperit la birou de sector de partid.faci plangere la birou ,plangere penala suni 112.Ei au ascuns fraudele .De ce pleaca singuri sefii de sectii doar cu 2 insi, procesele nesemnate de toti? Este PSD la butoane si acopera infractorii.
7
1
Nu se vor relua alegerile. BEC nu a admis pana acum reluarea alegerilor decat in cazul balotajului. Si intr-un caz a dispus renumararea voturilor. in rest a respins toate cererile.
4
1
Care e bomba? O întrebare?
4
1
P r o s t te-a făcut m ă t a.....c r e i e r de rîmă !!!!
4
3
2 hoții urlă că ia furat hoții, sântem o țară de c***e
9
2

REPLICA


LOTO

6/49
32151394140
5/49
30224321027
joker
29202731364