REPLICA ONLINE CONSTANTA

9.9° Constanța Lun., 30 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6868
9.9° Constanța Luni, 30 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6868
 

Bombă! Se vinde o vilă cu aproape 1 milion de euro în Mamaia. Video

Bombă! Se vinde o vilă cu aproape 1 milion de euro în Mamaia. Video

Deria ISLEAM 5 iulie 2024 | 00:00 2669

Se vinde o vilă în Mamaia, chiar vizavi de fostul club Bellagio, pe partea cu lacul, unde se va inaugura un nou port turistic. Deși proprietatea arată ca o bijuterie și terenul are 460 mp, prețul acesteia poate reprezenta un șoc pentru ochiul salariatului de rând.

Bomba! Se vinde o vila cu aproape 1 milion de euro in Mamaia. VideoMamaia, Constanța

Vila de 460 mp se află chiar în mijlocul stațiunii Mamaia, pe partea cu lacul

Amplasată chiar în stațiunea Mamaia, vizavi de fostul club Bellagio, astăzi în paragină, vila de lux cu un teren de 460 mp își așteaptă următorul proprietar. Nu este mobilată, dar este utilată, are încălzire și sistem de răcire la ambele etaje și, potrivit informațiilor, are și un sistem de muzică. Amprenta la sol este 150 mp și proprietatea are 308 mp utili, parterul și etajul.

Bomba! Se vinde o vila cu aproape 1 milion de euro in Mamaia. VideoMamaia, Constanța

Se va construi un port turistic în zonă

Din câte se observă, este singura proprietate de vânzare din zonă, iar, în zonă se va construi un port turistic. Să fie și acesta unul dintre motivele pentru care proprietatea are un preț atât de piperat? Până atunci, priveliștea nu este neapărat plăcută, fiind amplasată la bulevard, în gălăgia traficului și lângă alte clădiri construite recent.

Bomba! Se vinde o vila cu aproape 1 milion de euro in Mamaia. VideoMamaia, Constanța

Aproape 1 milion de euro cere proprietarul pe vila de lux

Deși vila arată impecabil, prețul acesteia depășește așteptările constănțenilor. Actualul proprietar cere nici mai mult, nici mai puțin de 875.000 euro pe imobilul de lângă lac.


Bomba! Se vinde o vila cu aproape 1 milion de euro in Mamaia. VideoMamaia, Constanța

Așadar, vila de lux din Mamaia își așteaptă următorul proprietar, cel mai probabil un magnat sau vreun mare moștenitor, căci la aproape 1 milion de euro nu se poate apropia oricine.

Video:

.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
alo, ce e malaga sau , tenerife? o rabla de casa
1
0
E la vanzare de 7 ani si nimeni nu o vrea
1
0
Nu se va vinde niciodată doar sa o dea la un preț de nimic sau cumparatorul sa nu ii cunoască istoria.Confirm ceva e în neregula acolo de cind cu accidentul.
6
2
Vila este blestemata
9
2
"n.e.g.r.u" scria acolo. Este cuvant rau, jignitor?
7
1
Ianuarie 2012. Iata ce s-a infipt in gardul acestei vile. Preluare de pe Adevarul.ro: Fiul unui proprietar de hotel din Mamaia şi-a pierdut viaţa luni dimineaţa, într-un teribil accident auto. George Parteca (24 de ani), fiul lui Stere Parteca, proprietarul hotelurilor Select şi Del Mar din Mamaia, conducea prin Mamaia, în jurul orei 4.00, automobilul său n***u Porsche 997 Carrera Turbo cu numărul de înmatriculare CT 10 XKW. El se deplasa cu viteză excesivă dinspre Năvodari spre Constanţa, iar după sensul giratoriu de la Cazino, în dreptul Clubului Bellagio, a pierdut controlul volanului. Bolidul a intrat pe trotuarul din dreapta, măturând tot în cale: un stâlp de iluminat public, un copac şi gardul ce delimitează spaţiul verde. Zburând efectiv, automobilul Porsche s-a înfipt în gardul unei proprietăţi în renovare de pe malul lacului Siutghiol, i-a dărâmat poarta din fier forjat, apoi s-a răsturnat.
12
1

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515