REPLICA ONLINE CONSTANTA

18.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
18.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Bombă! Sorin Oprescu, eliberat de instanța din Grecia

Bombă! Sorin Oprescu, eliberat de instanța din Grecia

Replica API 31 mai 2022 | 14:04 3342

Sorin Oprescu va fi eliberat din arestul preventiv din Grecia. Judecătorii de aici au dispus luarea măsurii controlului pe cauțiune. În fiecare lună, în zilele de 5 și pe 16 trebuie, să se prezinte la poliție, pentru a da cu subsemnatul. Oprescu trebuie să depună o cauțiune de 5000 de euro, astfel încât să fie garanție că va fi respectată hotărârea pronunțată de judecători.

30 de zile, cel puțin, în libertate

Potrivit informațiilor noastre, procurorul a cerut punerea în libertate a lui Oprescu, pntru 30 de zile, până când România va trimite în Grecia o serie de documente cerute de procurorul de caz, cu privire la condițiile din închisoare, și nu numai. E posibil să dureze câteva luni până când documentele vor ajunge în Grecia.

Oprescu a spus în fața judecătorilor că nu va pleca din Grecia, întrucât a deschis, împreună cu fiul său, o afacere acolo și vrea să o dezvolte.

Ce argumente a avut avocatul

Avocații lui Sorin Oprescu au încercat să le explice magistraților eleni faptul că fostul primar general ar fi avut o judecată nedreaptă, un proces nedrept în România, urmat de o condamnare foarte mare, nejustificată.

Printre argumentele aduse de avocații lui Sorin Oprescu s-a numărat și faptul că la Curtea de Apel, acolo unde s-a dat sentința definitivă, unul dintre cei trei judecători, cel care a înclinat balanța în această condamnare, nu ar fi audiat martorii și nu ar fi analizat niște probe importante în acest dosar, dând o sentință ”în orb”.

Reamintim că Oprescu a fost condamnat definitiv la 10 ani și 8 luni pentru corupție.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
comenteaza sub mine.Ce m****i ce c***e aveti la usa exact ca voi nu puteti dormi daca nu va vedeti cacatii prin gura de la Oprescu.zdrente
1
0
mai mare rusinea. stiu grecii mai bine cea furat porcu asta.
1
0
judecatorii melcilor din grecia,romania,turciala fel de corupti.unde scrie in codul penal ca se baga o justitie peste alta tara,ca infractorul trebuie sa aiba conditii de 4 stele?nu vrea pirnaie,sa nu fure.eu si tu cititorile nepesedist de ce nu furi?ei au dreptul sa ne fure,base,udrea,nastase,doctorul mengele,etc?
0
0
Nimeni nu spune ca nu a furat dar pedeapsa este exagerata! Persoane care au furat miliarde sunt liberi , criminalii primesc 3 a**. Sa fie judecat , dar corect!
0
0
ce mwie frumoasa ai dat coruptiei din justitia romana.de abia astept si pe udrea sa le dea cate o gingie sistemului care judeca cum vor pwlla l**.
2
0
hotii acestia stiu ca in bulgaria si grecia merge cu spagi m***. de ce nu a fugit in germania?
1
0
daca n au loat ai nostri iau grecii. spaga.
0
0
Saracul de el...da milioanele de unde le are????
0
0
Ne pleaca Doctorii Ha,ha,haaaa
0
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768