REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Sâm., 5 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6873
20.4° Constanța Sâmbătă, 5 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6873
 

Bombă! Vezi cum a fost drogată minora de trei ani, ajunsă la spital

Bombă! Vezi cum a fost drogată minora de trei ani, ajunsă la spital

Virgil STOIAN 7 iulie 2024 | 08:10 4453

Vineri, 5 iulie, o fetiță în vârstă de trei ani a fost internată de urgență la Spitalul Județean  Constanța, după ce a fost adusă de mamă cu simptomele specifice unei supradoze datorate consumului de droguri. La acel moment mama minorei a insistat că aceasta ar fi mâncat bomboane, însă se pare că de fapt, pe 29 iunie 2024, în urma deschiderii unui salon cosmetic, un bărbat ar fi oferit droguri sub forma unor jeleuri, copilul ingerând un astfel de jeleu.

Bomba! Vezi cum a fost drogata minora de trei ani, ajunsa la spital

La data de 6 iulie a.c., polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T.-S.T. Constanța, au documentat activitatea infracțională a unei persoane cercetate pentru
trafic de droguri de risc.

Bomba! Vezi cum a fost drogata minora de trei ani, ajunsa la spital

Astfel, la data de 6 iulie 2024, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța,  Biroului de Combatere a Traficului de Droguri Constanța au dispus reținerea unui bărbat (cetățean român cu domiciliul în SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Bomba! Vezi cum a fost drogata minora de trei ani, ajunsa la spital

Din cercetările efectuate în cauză a reieșit faptul că, în baza aceleiași rezoluții infracționale, în perioada 29 iunie – 6 iulie 2024, acesta ar fi deținut și oferit droguri de risc sub forma unor jeleuri conținând THC (Tetrahidrocannabinol).

Bomba! Vezi cum a fost drogata minora de trei ani, ajunsa la spital

Astfel, la data de 29 iunie 2024, pe parcursul unui eveniment privat, organizat în urma deschiderii unui salon cosmetic, la care au participat mai multe persoane, adulți și minori, cercetatul ar fi deținut drogul de risc sub formă de bomboană gelatinoasă, un astfel de jeleu fiind consumat de către o minoră în vârstă de 3 ani, care ulterior a necesitat internarea și investigații medicale complexe, ca urmare a ingerării produsului cu conținut de THC.

De asemenea, pe parcursul administrării probatoriului, au fost indisponibilizate alte asemenea produse ce conțin drogul de risc, iar în urma percheziției domiciliare efectuate la locuința cercetatului a fost identificată și ridicată o cantitate de canabis, precum și alte mijloace de probă.

Totodată, din investigații a rezultat că drogul de risc urma să fie comercializat pe parcursul unui festival de muzică ce se desfășoară în municipiul Constanța.

Urmează să fie sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului Constanța, cu propunerea de arestare preventivă a bărbatului, pentru 30 de zile.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a beneficiat de jandarmilor din cadrul Grupării Mobile de Jandarmi Constanța.

Facem precizarea că, pe parcursul întregului proces penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție.
 


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Nu mai poate romanasu' nici la buda sa mearga fara sa traga ceva pe nas. Si de ce va aduceti plozii in astfel de adunaturi?
1
1
Astea mici se grabesc din ce in ce mai tare ...
0
5
Și care este denumirea salonului ?
7
0
daca functioneaza prezumtia de nevinovatie legala voi nu puteti da numele desteptului ? ca asta nu e in lege e vreo lege nescrisa ? de ce trebuie protejati toti ametitii si neicanimeni care fac pprostii mai mari ca ei ? sa nu le stricam imaginea ? unor infractori care baga copiii in spital si le pun viata in pericol ? valori intoarse pe dos cum vedem adesea aici si aiurea
9
0
Nu se sesizează sa le ia copilul la acești drogangii?.
10
5

REPLICA


LOTO

6/49
473464012
5/49
191411341337
joker
152522311710