REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bon Jovi, mesaj special pentru ucrainenii care pregăteau fortificații pe ritmurile 'It's My Life'. Video

Bon Jovi, mesaj special pentru ucrainenii care pregăteau fortificații pe ritmurile 'It's My Life'. Video

Replica API 28 martie 2022 | 17:32 478

Trupa Bon Jovi a transmis săptămâna aceasta un mesaj dedicat Ucrainei după ce o înregistrare în care apar civili ucraineni pregătindu-se pentru război pe ritmurile melodiei ''It's My Life'' a devenit viral pe reţelele de socializare, informează DPA.

Jon Bon Jovi

Videoclipul, care a făcut peste 2 milioane de vizualizări doar pe Twitter, arată zeci de localnici din Odesa umplând saci cu nisip pe o plajă şi încărcându-i apoi într-un camion portocaliu pe fundalul sonor al melodiei celor de la Bon Jovi. Pe o scenă improvizată apare o persoană care cântă la tobe în timp ce vocea răguşită a lui Jon Bon Jovi răsună din difuzoare.

După ce ambasadorul Ucrainei în Austria, Olexander Scherba, a publicat videoclipul etichetând trupa Bon Jovi, formaţia rock a răspuns marţi cu un vers din hitul lansat în anul 2000.

''This is for the ones who stood their ground... '' (''Este pentru cei care nu abandonează lupta'') a scris trupa americană pe Twitter însoţind videoclipul de hashtag-ul #SlavaUkraini, care înseamnă ''Glorie Ucrainei''.

Miercuri, un grup de ucraineni i-au mulţumit trupei Bon Jovi pentru sprijin într-o continuare a videoclipului filmat pe aceeaşi plajă din Odesa.

''Multe mulţumiri @BonJovi din partea cetăţenilor liberi din Ucraina Independentă care s-au reunit pentru un ţel comun - să ne protejăm oraşul şi ţara'', se spune în mesaj. La finalul înregistrării, civilii ovaţionează şi strigă ''It's! My! Life!''.

Membrii trupei Bon Jovi se numără printre vedetele care şi-au exprimat sprijinul pentru Ucraina prin mesaje pe reţele de socializare, discursuri la ceremonii de premiere, campanii de donaţii sau purtarea în semn de solidaritate a unor insigne în galben şi albastru după ce preşedintele rus Vladimir Putin a început invazia ţării vecine la finalul lunii februarie.

În februarie, Dee Snider, fostul solist al trupei Twisted Sister, a salutat la rândul său folosirea hitului său ''We're Not Gonna Take It'' ca strigăt de luptă în timpul invaziei.

Pe lista vedetelor care şi-au arătat sprijinul pentru Ucraina în ultimele săptămâni se află Mila Kunis şi Ashton Kutcher, care au colectat peste 35 de milioane de dolari în beneficiul Ucrainei, Brian Cox, care a condamnat războiul la ceremonia de decernare a Screen Actors Guild Awards, Benedict Cumberbatch, care a spus că ar dori să ofere cazare unor refugiaţi ucraineni.

''Voi încerca să fac acest lucru pentru a arăta că sunt alături de fraţii şi surorile mele care trec printr-un moment greu'', a spus actorul la ceremonia decernării premiilor BAFTA de la începutul acestei lunii. ''Dar cu toţii trebuie... să facem mai mult decât să purtăm o insignă''.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016