REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

BOR reacționează după ce DNA a început urmărirea penală a lui ÎPS Teodosie

BOR reacționează după ce DNA a început urmărirea penală a lui ÎPS Teodosie

A.F. 5 decembrie 2023 | 17:12 1831

Legea civilă și legea morală sunt date pentru a fi respectate spre binele comunității, inclusiv ecleziale, transmite purtătorul de cuvânt al Bisericii Ortodoxe, Vasile Bănescu, după ce DNA a început urmărirea penală a lui ÎPS Teodosie.

BOR reactioneaza dupa ce DNA a inceput urmarirea penala a lui iPS TeodosieVasile Bănescu

„Autoritățile judiciare, ca și cele bisericești, sunt firesc interesate de elucidarea oricărui caz de corupție reală. Sancționarea și combaterea acestui flagel societal, care poate afecta inclusiv Biserica, este în primul rând o datorie morală. Una a cărei împlinire onorează și a cărei neîmplinire dezonorează. Legea civilă și legea morală sunt date pentru a fi respectate spre binele comunității, inclusiv ecleziale”, a spus Vasile Bănescu, scrie stiripesurse.ro.

De menționat în acest context că purtătorul de cuvânt al BOR și ÎPS Teodosie au avut în timp mai multe ciocniri în spațiul public.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Draga domnule Teodosie cred ca de data asta ai decalotat o. Da da ai decalotat o rau de tot. Am sa rîd si am sa ma bucur cînd justitia va face dreptate.Si va fa e prea esti dumneata mare HINDEL peste peste tot. Apropo societățile funerare care le administrezi mai produc mai produc.Mămăițele o si mai întorc portofelul sa cumpere lumînări sa mai plateasca acatiste.Sigur merge treaba de ce oi fi asa ahtiat dupa bani nu stiu.Tot un hoti ai sa ajungi cînd mori k noi toti
0
0
Acest individ cu nume de stat, Teodosie, are 17 conturi bancare pe numele sau și a declarat în ultimii 10 ani la fisc venituri de peste 1 milion de euro..... Bogat rău. Mergeți să-i sărutați mâna, oițelor.....
0
1
Coruptie reala.Hai ca esti excrabil.Urmareste video si ai sa te luminezi,asta doar daca nu esti un kkt mare
4
0
cred ca a fost provocat. din antecedente, se stia ca IPS teodosie are aplecare spre cele lumesti. in general, structurile statului sint provocatoare, nu fac preventie.
4
2

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510