REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Joi, 8 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6815
27.4° Constanța Joi, 8 August 2024 Anul XX Nr. 6815
 

BOROIANU și MUHSCINĂ și-au IPOTECAT mai multe BUNURI pentru un CREDIT de 6 MILIOANE de LEI

BOROIANU și MUHSCINĂ și-au IPOTECAT mai multe BUNURI pentru un CREDIT de 6 MILIOANE de LEI

Replica API 2 noiembrie 2021 | 23:34 3000

Nici nu a ieșit bine din faliment, că iar se bagă în datorii. Gepeto IMPEX SRL, controlată de foștii liberali Robert Boroianu și George Muhscină, a garantat un credit contractat de o altă firmă deținută de cei doi, în valoare de peste 6,6 milioane de lei. Aceștia și-au ipotecat mai multe bunuri din Lumina, terenuri și construcții.

Asociații Gepeto Impex SRL Robert Boroianu și George Muhscină au aprobat garantarea împrumutului contractat de către BBD-Best Brands Distribution SRL, controlată de foștii liberali, reprezentând împrumut în suma totală de 6.650.000 lei în scopul finanțării nevoilor de capital de lucru, precum și refinanțării creditului pe termen mediu (incluzând capitalul, dobânzile și comisioanele aferente) acordată împrumutatului de către Fortuna Capital IFN. Garantarea contractului s-a făcut cu ipoteca imobiliară asupra imobilului situat în Lumina, compus din teren, construcții, Hala fabricație + laboratoare, dar și alte construcții. George Muhscină a fost împuternicit să negocieze cu Credit Agricole Bank Romania - S.A. termenii și condițiile împrumutului, având puteri depline să aprobe, încheie și semneze cu semnătura unica orice document în numele si pentru Gepeto Impex SA.

Angajarea financiară vine la doar un an de zile după ce Gepeto Impex a ieșit din insolvență. În 2015, criza economică a lovit-o din plin, iar patronii, pentru a nu pune lacătul pe ușă, au conceput un plan perfect de reorganizare. În 2020, au fost îndeplinite toate obligațiile de plată asumate prin planul confirmat, precum și plata creanțelor curente scadente.

Mirela PASCAL

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Mai domni de la Replica lasati pe prima pagina comentariu sa vada si politia in special Neamtu Iulian,si Justitia in frunte cu Prc Adina Florea,Puiu Zarafina si gasca lor de Avocati de casa sa vedeti cu cate firme a furat,falimentat si spalat bani cu documentatie falsa si pe cati au pacalit si inselat.Ca eu nu sunt anonim.Si vreau sa ajut superiori Ro,in frunte cu vecinul fost presdinte T.Basescu si actualul,cum acesti smecheri sau Urinat si Kakat pe fazada MAI,Mi Just si departamentele sub ordonate.
0
0
Daca doreste chiar Presedintele Ro,ICCJ,Parchetul general,DNA,CSM,Inspectia Juditiara in frunte cu Presdintele Prc,Jud,Dr in drept Lucian Netejeru sa convinga ce am eu scrise la IPJ,DNA,PCA C-ta si pe la SRI,si la toti sfinti Ro,se poate convinge cine este Prc Adina Florea,Puiu Zarafina un smecher de la IPJ C-ta,Neamtu Iulian de la cine a primit comanda sa.si bata joc de imaginea MAI si a Justitiei si cu Avocati lor de casaspect,Prc si Judecatori care sau Urinat si kakat pe fazada imaginei acestor instituti abilitare ale Ro si prestigiu lor.Si va rog smecherasi de la Replica transmiteti voi ma
1
0
...este unu...Lazarica...stie toata povestea firmei Gepeto inca de la infiintare... niste combinatori....Giani e minciuna !
3
1
Sa dai datoriile inapoi la baieti bai georgee huoooo
4
1
Gunoaiele astea la puscarie merita..marele combinator George..ba pisatule cand dai banii inapoi?
4
1
Afaceristii urbei
4
2
il stiu pe boroianu ie complecsat pentru ca are fitilu foarte mic . de aceia o face pe grozavu cu bani si masini scumpe . pentru ca alt fel nu poate atrage fete . sarmanu
4
1

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303