REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
27.4° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bosânceanu petrece Paștele în stil oriental... la Dubai

Bosânceanu petrece Paștele în stil oriental... la Dubai

Virgil STOIAN 16 aprilie 2023 | 00:00 3847

Cu toate că Sărbătorile Pascale se petrec în familie, cu bucatele tradiționale pe masă, cu ciocnit de ouă și alte datini, există și persoane care, sătule probabil de traiul zilnic, aleg alte țări. Este și cazul afaceristului George Bosânceanu care a ales să petreacă Paștele la... Dubai. Nu știm exact de ce a ales acest loc... exotic, însă din postările acestuia, se vede că se distrează copios.

Bosanceanu petrece Pastele in stil oriental... la Dubai
Controversatul om de afaceri și-a luat întreaga familie și a plecat tocmai în Dubai pentru a petrece Paștele. Nu știm motivul pentru care a ales această locație, însă din postările acestuia, se observă că a profitat de fiecare clipă petrecută. Astfel, acesta a ajuns la cea mai mare fântână din lume, cunoscută sub numele de “Palm Fountain”, care ocupă o suprafaţă de 1.335 de metri pătraţi și se află pe Palm Jumeirah, una dintre insulele artificiale construită lângă ţărmul Dubaiului. Mai mult decât atât, Bosânceanu nu a pierdut ocazia să cineze la un restaurant exclusivist unde s-a delectat cu un recital al unui interpret, la saxofon.  

Bosanceanu petrece Pastele in stil oriental... la Dubai 

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Când a fost in Bali, Thailanda, Brazilia….atunci ce mai spuneați
0
0
Daaaaaa a ajuns si dl. să se vorbească de el ....numai de bine Rău am mai ajuns ....
6
0
Cu toata stima si respectul va rog frumos nu mai scrieti articole despre gunoaie de oameni cum este Bosanceanu un praduitor cu acte un gunoi si o scursura
11
0
Ce i mai faceți reclama lui vagabondul asta penal.O parașuta penala.A fugit la Dubai simte ca îl arestează din nou după paste.
9
0
Toti saracii cu bani se duc in Dubai.....popor retard. Daca se ducea in Australia, Peru sau Islanda....era de apreciat....asa un peste amarat in Dubai
9
1
virgile, daca mai stergi comentariile, mata e coorva!
9
0
Ati gresit titlul, pestele in stil oriental!
11
0
Cât vă plătește ciorditorul ăsta pt a apărea atât de des la ziar ? Înainte să-l umflați că servește masa la un restaurant exclusivist studiați și voi poza , vedeți ținuta "vedetei voastre" pe care o tot promovați și ce are pe masă , oare într-un restaurant exclusivist se servește apă în sticle de 2 l de plastic ? Și sfat , stați mai departe de el că în momentul în care rămâne fără lovele să nu vină peste voi în redacție să vă tâlhărească ori mai rău , să vă scoată la produs în hotelul lui de Lux . )))
17
1
Bossnceanu e peste, vinde pustoaice pe care le initiaza in prostitutie prin drug pushing… Le drogheaza, le face dependente apoi le produce. Histria e Bordelul orasului
19
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303