REPLICA ONLINE CONSTANTA

33.4° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
33.4° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Botezatu a luat foc: A spus adevărul despre orientarea lui sexuală

Botezatu a luat foc: A spus adevărul despre orientarea lui sexuală

A.F. 17 ianuarie 2024 | 00:00 733

Cătălin Botezatu (57 de ani) a deschis Cutia Pandorei și a vorbit deschis despre orientarea sa sexuală. Designerul a dezvăluit că are doi copii, rezultați din relațiile cu femeile care i-au trecut prin pat de-a lungul timpului. 

Botezatu a luat foc: A spus adevarul despre orientarea lui sexualaCătălin Botezatu

Designerul s-a luat la harță cu fanele de pe Internet

Designerul Cătălin Botezatu a răbufnit mai abitir ca niciodată atunci când una dintre fanele sale au comentat, recent, pe Internet făcând aluzii la orientarea sexuală  a designerului. 

Botezatu postase o serie de poze în compania Crinei Abrudan, realizate la Dubai, iar acestea au stârnit dezaprobarea și dezgustul unei fane. 

„De ce va afișați cu femei, dacă sunteți gay? Nu vă cunosc personal și nici nu-mi doresc, dar antipatia și sarcasmul dumneavoastră îmi provoacă greață....”, a fost comentariul internautei, care l-a scos efectiv din pepeni pe designer.

Botezatu a luat foc: A spus adevarul despre orientarea lui sexualaBianca Drăgușanu, Cătălin Botezatu

Cătălin Botezatu, dezvăluiri privind orientarea sexuală

Acesta i-a replicat tăios fanei, precizând că are doi copii proveniți din relațiile cu femeile din viața lui. 

„Nu mă cunoașteți personal! Interesant, însă, este faptul că puteți spune astfel de elucubrații! De ce oare își dorește cineva(un anonim) să îmi canceleze tot trecutul meu amoros cu muuuulte relații cu femei celebre, frumoase și muuuulte circumvoluțiuni?! Am doi copii! Nu mai aberați!

Nimeni până acum nu mi-a spus că sunt antipatic! Sunt un om normal ca și dumneavoastră doar că afacerile pe care le am m-au ridicat pe «podium», pe care nici mie nu îmi place uneori să stau «cocoțat»!”

Botezatu a luat foc: A spus adevarul despre orientarea lui sexualaAlexandra Doicescu, Cătălin Botezatu

„Femeile din jurul meu au fost soții, logodnice, amante...”

„Știți câte sacrificii am făcut? Știți că muncesc de 35 de ani neîncetat! Mi-am sacrificat sănătatea, viața personală, familia, aproape tot, pentru ceea ce sunt acum!

Ar trebui să vă doriți să cunoașteți astfel de oameni! Sunt puterea exemplului! Nu fiți invidioasă pe femeile din jurul meu! 

Unele sunt doar prietene bune, altele au fost soții, logodnice, amante perfecte, iubite de-o noapte nebună, dar toate au fost femei! Femei adevărate care indiferent de statut merită respectate, iubite și protejate!

Chiar și tu ești femeie… Gândește înainte de a emite astfel de ipoteze retarde!”, a fost răspunsul dur dat de Cătălin Botezatu fanei care i-a pus la îndoială orientarea sexuală, pe pagina lui de socializare.

Printre femeile cu care Botezatu a declarat că a avut relații de-a lungul timpului s-au numărat: Tania Budi, Bianca Brad, Dana Opșitaru, Vanda Vlasov său Bianca Drăgușanu, scrie click.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cacalin, vezi ca ai un gainat de porumbel pe urechea stanga. Are o forma ciudata!
1
0
A luat foc? Sa ne p.i.s.a.m putin pe el, pentru a-l salva! Ce inseamna "a cancela"? In ce limba este? Acum cateva zile, il jignea pe un tip, numindu-l "retard". Retard este starea in care se afla persoana. Persoana se numeste retardat. Dar acest Botezatu nu stie, nu are cunostinte aprofundate de limba romana. Este un superficial, care se da erudit, folosind cuvinte inventate sau pe care nu le cunoaste cu adevarat. Un ipocrit.
2
0
O viațã are si o gaurã în curr asa ca pînã te cureți de tot distreazate ca o coardã ,curvãă ,prostitutã ,m***tãã de trotuar fãrã viitor nesigur
2
0
Orientarea lui se știe,trebuie sa se ducă la azil lângă irinel
3
1

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510