REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Brandul Pinko în lumea modei. Fă cunoștință cu tendințele

Brandul Pinko în lumea modei. Fă cunoștință cu tendințele

Andreea CONDURACHE 19 decembrie 2023 | 16:28 876

Pinko este un brand italian care a fost creat la sfârșitul anilor 1980 ca răspuns la nevoile femeilor puternice și independente cărora le place să-și pună în valoare personalitatea prin îmbrăcăminte. Sigla distinctivă a devenit deja emblematică – cele două păsări, pe care le poți vedea adesea pe clemele de poșetă, cataramele de la curele și chiar și pe pulovere și rochii, nu sunt o alegere întâmplătoare. Prezența lor este menită să simbolizeze libertatea, feminitatea și tandrețea, care sunt valori importante pentru acest brand italian.

Brandul Pinko in lumea modei. Fa cunostinta cu tendintelePinko

Pinko – ce marcă este aceasta?

Marca Pinko, care emană un stil unic și original, este un amestec de eleganță și extravaganță modernă în lumea modei. Colecțiile brandului se disting printr-o combinație unică de modele inovatoare, detalii subtile și culori expresive, creând piese unice pentru femeile încrezătoare în sine. 

Acesta este un brand care explorează cu îndrăzneală granițele designului, aducând în lumea modei propuneri extraordinare care subliniază individualitatea.

Gențile Pinko – confirmarea autenticității

Gențile brandului sunt extrem de populare în rândul femeilor. De aceea, brandul italian și-a extins mereu colecția cu modele noi, punând la dispoziție o gamă largă de culori.

Geanta de umăr caracteristică Pinko are o curea de lanț și o formă dreptunghiulară. Ea a câștigat constant inimile femeilor din întreaga lume până când a devenit un produs Pinko de cult pe care pur și simplu trebuie să îl ai.

Fiecare geantă cu lanț Pinko este realizată din piele naturală de înaltă calitate. Alege dintre modele din piele netedă sau opțiuni fermecătoare de piele matlasată. Nuanțele universale de negru, alb și bej se potrivesc perfect cu multe stiluri.

Pinko oferă și prospețimea primăvăratică a pastelurilor, cobaltul expresiv sau energia intensa a culorii fuchsia. Oferă o gamă incredibilă de posibilități care îți vor evidenția stilul și personalitatea.

Brandul Pinko in lumea modei. Fa cunostinta cu tendintelePinko

Ce se găsește în sortimentul mărcii Pinko? Nu numai genți și curele!

Simbolul a două păsări împletite într-un nod al iubirii a devenit o icoană recunoscută în întreaga lume, împodobind gențile Pinko. De la legendarele modele dreptunghiulare până la clutch-uri elegante, acest motiv rămâne în picioare pentru unicitatea sa. Într-o gamă largă de culori și modele originale, gențile Pinko se prezintă ca accesorii unice care îmbină unicitatea cu clasa. Pinko este o marcă renumită pentru gențile sale de mână, dar gama de produse include și îmbrăcăminte și alte accesorii.

Chiar și curelele brandului se remarcă prin catarama decorativă cu rândunele. Păsările atrag atenția într-un mod magnetic, așa că nu este surprinzător faptul că marca este atât de populară.

Șapca de baseball Pinko va fi la îndemână pentru vară, dar brandul oferă și modele tricotate pentru iarnă. Unele au rândunele sub formă de imprimeuri, iar altele au inscripția Pinko. Toate articolele sunt create având în vedere femeile la modă, care aleg materiale durabile, colorate și plăcute pentru corp.

Puloverele și bluzele brandului prezintă modele originale, abstracte. Cu toate acestea, cămășile de damă Pinko aspecte neobișnuitecare ies în evidență față de propunerile standard.  Pe lângă acestea, există și rochii, jachete de damă, paltoane și pantaloni. Dar poți alege din colecția brandului și jachete biker din piele unice, care se caracterizează printr-o croială neobișnuită, subliniind figura feminină. Fiecare femeie care apreciază experimentele de modă și caută unicitatea în fiecare detaliu își va găsi un loc în gama mărcii Pinko.

Hainele pentru femei Pinko arată cel mai bine cu pantofi ai acestui brand, iar selecția este foarte mare – de la tocuri înalte și până la adidași. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510