REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Lun., 26 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6833
22.4° Constanța Luni, 26 August 2024 Anul XX Nr. 6833
 

Brazilianul Sandro Machado a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia

Brazilianul Sandro Machado a câștigat trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia

Mirela PASCAL 26 august 2024 | 00:00 334

Au fost trei zile de magie la Festivalul Național de Muzică Ușoară Mamaia, eveniment care a avut loc între 23 și 25 august în Piațeta Perla din stațiunea Mamaia. Artiști de renume din România, dar și tineri care sunt la început de carieră și care au concurat pentru un mult râvnitul trofeu al festivalului, au urcat pe scenă în cele 3 zile. La final, a fost desemnat câștigătorul: Sandro Machado.

Brazilianul Sandro Machado a castigat trofeul Festivalului de Muzica Usoara Mamaia

La 61 de ani de la prima ediție, Festivalul de la Mamaia a avut și în acest an două secțiuni – creație și interpretare. Pe lângă concurenți, în cele 3 seri de festival au susține recitaluri artiști consacrați, precum 3 Sud Est, Zdob si Zdub, Compact, The Motans și Horia Brenciu & HB Orchestra, Aurelian Temișan, Anca Țurcașiu, Florin Ristei, Connect-R, Loredana, Irina Baianț, Feli, Lidia Buble, Bere Gratis și Vama.

Evenimentul a fost organizat de Consiliului Județean Constanța prin Centrul Cultural Județean Constanța „Teodor T. Burada”, cu sprijinul Primăriei Constanța.

La secțiunea Interpretare candidații calificați au fost: Holingher Bryana, Leu Catinca, Racu Delia-Andreea, Melissa Antonesi, Filipoiu Eleonora Maria, Both Ileana Paula, Lungu Adriana Georgiana (Gavrila), Dinu Ariana Raisa Andra Toader Luana Mihaela, Boboc Carla.

Brazilianul Sandro Machado a castigat trofeul Festivalului de Muzica Usoara MamaiaLuana Miahela Tudor, Catinca Leu, Melisa Antonesi

La secțiunea Creație: Creimerman Theodor Dan - Cred ca te iubesc, Dan Pavelescu - De n-ai fi tu, Sergiu Rudichi - Indiferenta, Viorel Gavrila - Vei fi mereu, Popa Răzvan - Adam - Freedom, Nicolae Caragia - Despre noi... apoi Mihai Alexandru - Undeva, Croitoru Codrut - Valentin - Amintirile, Marius Mogą, Răzvan Matache, Vizi Imre, Mihai Dumitrescu - Monocrom, Cristian Faur - O mie de dorințe.

La finalul serii de duminică, au fost desemnați câștigătorii:

Interpretare:

Locul 1: Catinca Leu ne-a emoționat profund cu „Rugă pentru părinți”; Premiul 2: Luana Mihaela Toader a cucerit inimile cu „Dulcea și Tandra mea Fiară”; Premiul 3: Melissa Antonesi a impresionat cu interpretarea sa remarcabilă a piesei „Lie Ciocârlie”.

Creație:

Premiul 1: Viorel Gavrilă; Premiul 2: Marius Moga; Premiul 3:  Nicolae Caragea.

Au făcut parte din juriu următorii: Horia Moculescu, Ionel Tudor, Liana Stanciu, Corina Chiriac, Marius Țeicu, Laura Parfinov, Marian Cioacă.

Cine e câștigătorul trofeului Festivalului Mamaia?!

Iar trofeul Festivalului de Muzică Ușoară Mamaia a ajuns la brazilianul Sandro Machado, care a interpretat melodia „O mie de dorințe“, compusă de Cristian Faur. Are 37 de ani și locuiește în Timișoara, de profesie contabil. Tânărul de 36 de ani are o poveste de viață extrem de interesantă, acesta plecând din Brazilia pentru un master în Germania, iar ulterior a ajuns în România și s-a angajat ca economist contabil.

Brazilianul Sandro Machado a castigat trofeul Festivalului de Muzica Usoara MamaiaSandro Machado

Totuși, muzica a rămas în sufletul lui, iar în 2023 a participat la Vocea României pregătit să impresioneze antrenorii, ajungând, în final, în echipa Irinei Rimes. Și Melissa Antonesi, din Suceava, câștigătoarea premiului 3 la secțiunea „Interpretare”, a fost la Vocea României, unde s-a clasat pe locul 3 și a fost lăudata de nume mari din industria muzicala de la Bucuresti. „Ai o voce perfectă. Ai putea ajunge un nume mare la nivel internațional“, i-a spus atunci Smiley.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
40443414245
5/49
24130331438
joker
284518271520