REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.2° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
22.2° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanța! Video

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanța! Video

Valentina CAMARA Virgil STOIAN 6 aprilie 2023 | 11:57 6860

Polițiștii de la Investigații Criminale au făcut percheziții acasă la jurnalistul Dan Diaconescu, patronul fostei televiziuni OTV. Potrivit informațiilor noastre, Dan Diaconescu este cercetat după ce ar fi întreținut relații sexuale cu două surori gemene, minore, în vârstă de 15 ani și 4 luni, atât în București cât și la Constanța.

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanta! Video

”La data de 6 aprilie a.c., polițiști din cadrul Poliției municipiului Constanța – Biroul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, au efectuat o percheziție domiciliară, la locuința unui bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, într-un dosar în care sunt sesizate fapte de natură penală pe care acesta este bănuit că le-ar fi săvârșit.”, arată un comunicat al Poliției.

 

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanta! Video Ele ar fi minorele implicate

Potrivit unor surse Dan Diaconescu este acuzat de act sexual cu un minor în formă continuată, şi folosire a prostituției infantile în formă continuată, respectiv ambele fiind în mai multe acte materiale.

În fapt, în anii 2020 și 2021, acesta a întreținut, contra cost, relații sexuale cu o minoră, cunoscând vârsta acesteia (15 ani si 4 luni, la acea vreme) - în București și în Constanța. Ulterior, a făcut același lucru, cu sora geamăna a minorei în București şi Constanța. Tot în acea perioadă, a încercat să găsească o minoră virgină, căreia să-i cumpere virginitatea. A fost păcalit de una dintre minore că a găsit o prietena virgină. A fost filmat și ulterior șantajat să ofere bani, în caz contrar, imaginile urmau a fi publicate.

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanta! Video Vila de unde a fost ridicat Dan Diaconescu

Update:

Potrivit informațiilor noastre Dan Diaconescu ar fi acuzat că a întreținut relații sexuale cu 2 surori, minore, în anul 2021, ce făceau parte dintr-o rețea de prostituție. Percheziții s-au făcut la vila sa din cartierul Primăverii din București, iar acesta va fi adus, joi 6 aprilie, la Constanța, pentru audieri. Dan Diaconescu ar fi respins acuzațiile aduse, în cauză urmând să se facă percheziții informatice.

Update: Dan Diaconescu are în acest moment calitatea de suspect. Urmează să se deplaseze la Constanța, unde vom afla mai multe. Nu sunt infracțiuni de pornografie infantilă, așa cum ați văzut în presă. Am vorbit cu el și mi-a zis că nu nici vorbă de așa ceva. Consider că e o replică a cutremurului din America, Stormy Daniels, varianta românească. Atât s-a putut la noi”, a spus avocatul lui Dan Diaconescu

Update: Dan Diaconescu a fost ridicat de mascați, urmând a fi dus la audieri la Constanța. Omul de televiziune ar fi fost ascuns într-un șifonier, la momentul descinderii.

Update: Dan Diaconescu a fost ajuns la Constanța, urmând să fie audiat la sediul IPJ.

”În continuarea cercetărilor efectuate într un dosar penal, privind un bărbat, de 55 de ani, din municipiul București, precizăm că este vorba de un dosar de cercetare penală constituit ca urmare a unei sesizări din oficiu, din data de 15 martie a.c., a polițiștilor din cadrul Poliției municipiului Constanța, Biroul Investigații Criminale”

Video:

Mogul de televiziuni... fără dreptul de a apărea la tv

Fostul parlamentar Dan Diaconescu a fost eliberat condiționat în 2017, după ce a efectuat aproape 3 ani din pedeapsa de 5 ani și 6 luni de închisoare pentru șantaj. Dan Diaconescu a câştigat 200 de zile pentru că a lucrat în penitenciar şi alte 150 de zile după ce a scris cinci cărţi. Dan Diaconescu a fost încarcerat în martie 2015, după ce a fost condamnat la 5 ani şi 6 luni de închisoare pentru şantajarea primarului comunei arădene Zărand, Ion Moț. Procurorii au arătat, în rechizitoriu, că în perioada mai-septembrie 2009, Dan Diaconescu l-ar fi amenințat, direct și indirect - printr-un intermediar, pe primarul comunei Zărand din Arad, pentru a-l determina pe acesta să predea suma de 200.000 de euro. Sub presiunea amenințărilor, Ion Moț a predat unui intermediar suma de 30.000 de euro și 42.000 de lei.

Decizia CNA de a retrage licența de emisie a OTV, în anul 2012, a reprezentat și sfârșitul perioadei de bunăstare pentru Dan Diaconescu. Jurnalistul-politician care se lăuda cu Rolls Royce, vilă în Primăverii, elicopter și chiar un iaht, și-a pierdut televiziunea, partidul, banii și chiar libertatea. În prezent, Dan Diaconescu este singurul caz de jurnalist căruia justiția i-a interzis să facă declarații publice timp de 10 ani.

În 2013, Oglinda Press, societatea care deține brandul OTV a intrat în procedură de insolvență iar din 2017, aceasta a devenit inactivă. Conform informațiilor obținute de FANATIK, OTV are datorii de peste 40 de milioane de lei, din care aproape 8 milioane de lei sunt doar către stat. O parte din aceste datorii au fost transferate către Dan Diaconescu.

Este și cazul unui împrumut pe care Oglinda Press l-a făcut la BRD, în valoare de 5.000.000 de euro, pe care Dan Diaconescu trebuie să-l achite din propriul buzunar, după ce firma a intrat în incapacitate de plată.

Terenul lui Dan Diaconescu, din sectorul 3, vândut sub prețul pieței

Pe 8 septembrie, un birou de executări silite a scos la vânzare un teren de 150 mp situat în sectorul 3, pe strada Alexandru Vlahuță, în apropiere de parcul Titan. Terenul respectiv i-a aparținut lui Dan Diaconescu, însă acesta l-a vândut către un apropiat, Ion Florin Floștoiu, fost director la OTV, atunci când au început să apară problemele cu banca.

Nu a fost singura proprietate care a fost înstrăinată în acest fel de fostul patron al OTV, doar că instituția bancară a reușit să obțină în instanță anularea contractelor de vânzare-cumpărare, suspectând că Diaconescu încearcă să-și pună averea la adăpost.

Terenul din sectorul 3 va fi vândut prin licitație, pe data de 4 octombrie 2022, la prețul de pornire de 62.700 euro. Este a doua încercare a băncii de a vinde respectivul imobil, după ce, în 2019, nu s-a prezentat nimeni la licitație.

În cazul în care în sală vor fi cel puțin doi licitatori, însă aceștia nu vor fi dispuși să achite prețul de pornire, bunul va fi vândut la cel mai mare preț oferit, dar nu mai puțin de 30% din valoarea imobilului.

Ce spune Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța despre audierea lui Dan Diaconescu

”Este vorba despre un dosar penal, înregistrat în cursul anului 2023, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța. Cercetările se efectuează de către polițiștii din cadrul Poliției Municipiului Constanța, Biroul de Investigații Criminale, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța. La acest moment procesual nu putem comunica natura infracțiunilor cercetate. Percheziția domiciliară a fost efectuată în cursul acestei zile, tocmai ce s-a încheiat pe raza Municipiului București, la un bărbat de 55 de ani, care, în prezent este adus în municipiul Constanța pentru a fi audiat. ” a declarat procurorul Alexandru Daniel Olteanu, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța, pentru Replica.

BREAKING NEWS! Dan Diaconescu a fost adus la audieri, la IPJ Constanta! Video Alexandru Daniel Olteanu

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Un nemernic. O iau razna de la prea multi bani. Ce sa mai declare si avocatul??? Este surprins pe cine apara, dar jobul lui este sa-i ia banii lu' DD. Bineinteles ca se declara nevinovat. L-ati vazut pe vreunul sa spuna ca e vinovat???? Daca nu o scoate la capat o sa spuna ca e politic....nu ca el este un dezaxat.
2
1
Dar pe Lazarus cand in saltati,escrocul ala se ocupa de santaje,pe el il trimetea DD sa ii sperie si sa incaseze.Mai documentati ca sunt multi care vor sa vorbeasca
5
1
La câtă corupție și jocuri politice avem eu sincer nu mai știu cine are dreptate. In tara asta eu merg pe neîncredere, poate fi pedofil, poate fi o făcătură cine știe...
10
2
Vaiii ce pedofil de om… Vrei carne tanara, una de 18 ani nu-ti place. Iti place sa chinui fete pustoaice , simti placere la dureri carnale. Odata Talhar toata viata un talhar si un pervers. Adevarul ca talharii au probleme cu capul de la inceput
8
5
Despre percheziția de la agigea din garajul Bry...și la ceilalți infractori,când dați stirea
6
4
I se va face o felatie si va fi eliberat. Posibil sa i se încalce si drepturi uni dintre executanti sa bage si dinti.
6
10
cati a deranjat, eu ii puneam in carca 6 gemen minore! Cand comentati, mai si ganditi? Adica va reguleaza unul ambele gemene si tu parinte iti amintesti dupa doi ani????
12
14
uite cine este cel care voia sa schimbe Romania in bine............
15
11
Frate cu Simion
9
9
ce perverse o sa primeasca kktul in parnaie. O sa i-o traga baetii in tandem asa cum ii place !!!
11
8
Unde dracu eşti cand e nevoie de tine. De acum al chemăm pe Superma
9
12
A ajuns mare futak si asta!
11
8
Adevarul ca a facut multi bani prin santaj.Primea bani ca sa nu dea pe post si sa nu publice.E bine informat si de aceea cateodata si serviciile mai fac cate un mic abuz.Nu poti intra in politica daca nu ai un mic schelet in dulap (santajabil ),indiferent de partid.PUNCT
15
7
Față mereu mirată are DD ul.Deocamdata e secret de ce l investighează,dar nu cred ca este în legătură cu biata Elodia.Adevarul ca nu l ajuta mult fața, arata ca un vinovat permanent,de ce o fi.
6
9

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166