REPLICA ONLINE CONSTANTA

19° Constanța Mar., 6 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6813
19° Constanța Marți, 6 August 2024 Anul XX Nr. 6813
 

Brigitte Pastramă, blocată în Dubai, bruneta nu mai poate părăsi țara o perioadă: "Sunt într-un proces, sunt alte proceduri aici"

Brigitte Pastramă, blocată în Dubai, bruneta nu mai poate părăsi țara o perioadă: "Sunt într-un proces, sunt alte proceduri aici"

Valentina CAMARA 9 februarie 2023 | 00:00 954

Brigitte Pastramă anunța, în urma cu câteva săptămâni, că a reușit să-și îndeplinească cel mai mare vis și să-și achiziționeze o locuință în Dubai.

Brigitte Pastrama, blocata in Dubai, bruneta nu mai poate parasi tara o perioada:

Așa cum era de așteptat, soția lui Florin Pastramă a vrut să se ocupe de amenajare până la cel mai mic detaliu, așa că a plecat peste hotare, pentru a se asigura că totul decurge cum și-a dorit. S-a trezit, însă, că nu mai poate părăsi țara până la sfârșitul lunii februarie, și asta din cauza procedurilor pe care le-a demarat pentru a obține rezidența.

Brigitte Pastramă nu poate să plece din Dubai până la sfârșitul lunii: "Eu sunt într-un proces de schimbare al vizei, sunt alte proceduri aici ca să îți iei rezidența"

Brigitte Pastramă a fost nevoită să își petreacă ziua de naștere în Dubai, din cauză că nu a putut părăsi țara. Bruneta a plecat peste hotare să pună la punct ultimele detalii pentru a putea obține viza de rezident în Emiratele Arabe, dar s-a trezit că totul durează mai mult decât s-ar fi așteptat: "Am plecat la începutul lunii

ianuarie și din păcate cred că o să stau până la sfârșitul lunii februarie aici. Au venit Florin și Sara și mi-au făcut surpriză.

Eu sunt într-un proces de schimbare al vizei, viză de turist în viză de investitor. Abia aseară am primit primele rezultate. Sunt alte proceduri aici ca să îți iei rezidența. Nu ai cum să ai mașină, nu poți să faci nimic fără ID. Aici trebuie să ai permisul lor.", a povestit Brigitte Pastramă.

Brigitte Pastramă a scos din buzunar 400.000 de euro pentru casa din Dubai

Brigitte Pastramă a făcut sacrificii mari pentru a-și vedea visul cu ochii. Bruneta a dezvăluit că locuința pe care a achiziționat-o în Dubai a costat nici mai mult, nici mai puțin de 400.000 de euro. Cu toate acestea, soția lui Florin Pastramă spune că nu este pregătită să părăsească definitiv România, chiar dacă cultura arabă are o însemnătate aparte pentru ea: "Nu ne mutăm chiar definitiv. Am găsit o țară unde, în momentul în care ai intrat în ea, te avertizează că, dacă ești găsit cu chestii interzise, pedeapsa e capitală. Plus de asta, este o țară în care, dacă furi, ți se taie mâna. Este o țară frumoasă, o țară binecuvântată. Eu fac niște sacrificii pentru asta. Nu mă voi muta 100%, dar decizia e luată, eu am investit deja. De un an și ceva cochetam cu chestia asta, dar nu pentru a mă muta, era așa, un vis.", a declarat Brigitte Pastramă, în cadrul unei emisiuni TV, potrivit wowbiz.ro .

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
parvenita, bani nemunciti, exact vorba romaneasca: s-a urcat scroafa-n copac, i se potriveste la fix!
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303