REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Vin., 2 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6809
24.4° Constanța Vineri, 2 August 2024 Anul XX Nr. 6809
 

Bruce Springsteen anulează mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate

Bruce Springsteen anulează mai multe concerte din cauza problemelor de sănătate

A.F. 18 august 2023 | 00:00 310

Bruce Springsteen a anulat miercuri mai multe concerte incluse în turneul său, fiind invocate motive de sănătate, relatează DPA/PA Media.

Bruce Springsteen anuleaza mai multe concerte din cauza problemelor de sanatateBruce Springsteen

Cântăreţul şi compozitorul american în vârstă de 73 de ani urma să urce pe scenă alături de E Street Band pe stadionul Citizens Bank Park din oraşul american Philadelphia miercuri şi vineri, însă aceste concerte au fost amânate.

O declaraţie postată miercuri pe contul lui Springsteen de pe reţeaua socială X, cunoscută anterior sub numele Twitter, nu a precizat cu ce problemă de sănătate se confruntă artistul.

"Deoarece Bruce Springsteen s-a îmbolnăvit, concertele sale cu The E Street Band de la 16 şi 18 august, la Citizens Bank Park din Philadelphia, au fost amânate", se arată în mesaj.

"Lucrăm la reprogramarea datelor, aşa că vă rugăm să vă păstraţi biletele deoarece vor fi valabile pentru spectacolele reprogramate", se precizează în text, citează Agerpres.

În iulie, Bruce Springsteen a susţinut un concert în Hyde Park din Londra după ce a dat startul primului său turneu major din ultimii şase ani.

Luna aceasta, artistul are programate concerte la MetLife Stadium din Est Rutherford, New Jersey şi pe stadionul Gillette din Foxborough, Massachusetts.

În martie, Springsteen a anulat mai multe spectacole programate în Statele Unite. El a declarat că amânarea unui concert pe care trebuia să îl susţină în Albany, New York, a fost cauzată de probleme de sănătate. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768