REPLICA ONLINE CONSTANTA

19.9° Constanța Lun., 5 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6812
19.9° Constanța Luni, 5 August 2024 Anul XX Nr. 6812
 

Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oară

Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oară

Valentina CAMARA 27 aprilie 2023 | 00:00 262

Chiar dacă trece printr-o perioadă dificilă, asta după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, Bruce Willis are parte şi de veşti bune. Actorul a devenit bunic, după ce fiica sa Rumer Willis, a născut primul copil. Micuța, pe nume Louetta Isely Thomas Willis, este prima nepoată a cuplului de la Hollywood. Imediat după naștere, au apărut și primele imagini cu bebelușul, pe rețelele sociale.

Bruce Willis a devenit bunic pentru prima oara

Rumer Willis, fiica lui Bruce Willis şi a lui Demi Moore, şi partenerul său Derek Richard Thomas au anunţat, în cursul zilei de marţi, naşterea fiicei lor, pe nume Louetta Isely Thomas Willis. Imaginea a făcut inonjurul lumii.

Bruce Willis a devenit bunic

Bruce Willis, actorul depistat cu demență frontotemporală, este în al nouălea cer! În urmă cu puțin timp, el și Demi Moore au devenit bunici pentru prima oară. Rumer Willis, fiica sa, şi partenerul său Derek Richard Thomas într-o, au dat nastre unei fetițe perfect sănătoase.

Pe rețelele sociale a apărut și prima fotografie cu micuța, alături de care părinții au transmis și un mesaj. "Eşti magie pură", au scris Rumer Willis şi Derek Richard Thomas pe Instagram.

Numeroase celebrităţi de la Hollywood, printre care și Hilary Duff, Melanie Griffith şi Nikki Reed, printre altele, au adresat felicitări pentru cuplu.

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Louetta Isely Thomas Willis este primul copil al cuplului format din Rumer Willis și Derek Richard Thomas. Mai mult decât atât, micuța nou-născută este și primul nepot pentru Bruce Willis şi Moore.

"Este atât de distractiv să aducem primul nepot în familia noastră, mai ales pentru că suntem un grup atât de mare în acest moment.", a declarat Rumer Willis, potrivit spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
9322182036
5/49
169403822
joker
3542312303