REPLICA ONLINE CONSTANTA

28° Constanța Dum., 4 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6811
28° Constanța Duminică, 4 August 2024 Anul XX Nr. 6811
 

Bruce Willis, moment emoționant alături de fiica lui

Bruce Willis, moment emoționant alături de fiica lui

A.F. 25 mai 2023 | 00:00 341

Soția lui Bruce Willis a împărtășit pe Instagram un moment emoționant cu fiica lor de 9 ani, care contribuie la îngrijirea actorului.

Bruce Willis, moment emotionant alaturi de fiica luiBruce Willis

Emma Heming Willis a postat un videoclip pe Instagram în care explică modul în care fiica lor, Evelyn, în vârstă de 9 ani, vrea să îl ajute pe starul din "Die Hard", a cărui familie a dezvăluit în februarie că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

"Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng, pentru că, atunci când Evelyn mi-a povestit-o, am vărsat râuri de lacrimi", și-a început Heming Willis povestea.

Heming Willis a povestit apoi cum Evelyn a informat-o zilele trecute că persoanele cu demență se pot deshidrata foarte ușor, ceea ce a determinat-o pe Heming Willis să o întrebe cum a aflat acest lucru.

"Ei bine, eram la școală zilele trecute, aveam ceva timp liber și căutam fapte amuzante despre demență", i-a răspuns fetița, notează NBC News.

"Nu e amuzant, dar oarecum este. Așa că i-am promis că ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă cu apă în mână. Mulțumesc că m-ai anunțat. Este cel mai drăgăstos și plin de compasiune gest pe care îl poți face este să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău”.

Potrivit Societății Alzheimer, hidratarea este esențială pentru persoanele cu demență, citează stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768