REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bucureştenii s-au dezbrăcat de caracter şi şi-au arătat nesimţirea în cluburile din Mamaia!

Bucureştenii s-au dezbrăcat de caracter şi şi-au arătat nesimţirea în cluburile din Mamaia!

Replica API 3 mai 2022 | 23:13 6564

Ca în fiecare an, de 1 mai, stațiunile din Constanța au devenit neîncăpătoare. Turiștii din toate colțurile țării, în special din Bucureşti, au venit să petreacă Ziua Muncii pe litoral, în cluburi, la festivaluri sau restaurante. Zeci de vedete şi influenceri din România au petrecut în acest weekend pe litoralul românesc. Printre ele s-au aflat și Codin Maticiuc, Alina Ceușan, Anna Lesko, Adrian Minune, Alex Bodi și Ema Uța, Șelly sau Bromania. Unii s-au dezbrăcat de caracter, iar alţii au fost catalogaţi că... şi-au arătat nesimţirea.

Codin Maticiuc

Val de vedete în Stațiunea Mamaia, în acest weekend, acolo unde fițele au fost la ele acasă! Prezente pe litoralul Mării Negre au fost vedete ale căror nume răsună în întreaga țară, și nu numai. Printre cei care s-au distrat în acest weekend la malul mării se numără Codin Maticiuc, Anna Lesko, Adrian Minune, Alex Bodi și Ema Uța, Șelly sau Bromania.

Adrian Minune și Alex Bodi

Maticiuc, opulență pe litoral

Printre vedetele prezente la malul mării s-a aflat și mondenul Codin Maticiuc. Maticiuc s-a perindat prin cluburile de fițe din Mamaia, fiind prezent atât în Loft cât și în Nuba. Alături de acesta a fost și soția bărbatului.

Codin Maticiuc a cumpărat 3 apartamente într-un loc extrem de râvnit de împătimiții petrecerilor, care este supranumit și ”blocul milionarilor”. Este vorba despre un bloc aflat în centrul distracției din Mamaia, în cea mai exclusivistă zonă de pe litoralul românesc, la câțiva pași de plajă, situat chiar între cluburile din nordul acestei stațiuni.

Alina Ceușan a petrecut la festivalul Beach, please!

Alina Ceușan, fosta concurentă Asia Express, una dintre cele mai cunoscute vlogerițe din țară, dar și unul dintre cei mai faimoși influenceri, cu milioane de urmăritori pe Instagram, a petrecut pe litoralul românesc în minivacața de 1 Mai.

Șelly, Alina Ceaușan și Bromania

Frumoasa blondină a participat la prima ediție a festivalului Beach, please din Costinești, alături de Bromania și Șelly. Evenimentul, aflat la prima ediție, care se recomandă a fi cel mai mare festival de hip-hop și trap organizat vreodată în România, a început vineri, 29 aprilie a.c. și s-a încheiat duminică, 1 Mai a.c..Alex Bodi și Ema Uța

Alex Bodi și Ema Uța au petrecut pe ritmurile lui Adrian Minune

Pe litoral s-a aflat și cuplul format din Alex Bodi și Ema Uța. Cei doi au fost cazați la hotelul Mamaia White Tower, alături de aceștia a fost și fiica bărbatului.

Deja celebrul cuplu a petrecut seara de 1 Mai pe ritmuri de manele, Adrian Minune fiind cel care a întreținut atmosfera. Anna Lesko

Anna Lesko a petrecut în Loft

Și focoasa Anna Lesko a petrecut minivacanța de 1 Mai pe litoralul românesc. Artista s-a distrat în Loft, alături de mai multe prietene. Pentru că artista are o legătură specială cu fanii, aceasta a postat fotografii pe rețelele de socializare.

Şi, cum pe reţelele de socializare toţi pot comenta, au fost şi păreri cum că bucureştenii au venit în cluburile de fiţe din Mamaia, acolo unde s-au dezbrăcat de caracter şi şi-au arătat nesimţirea.

Andreea VREJOIU

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sa ne cacam pe distractia lor de borati
1
0
BRAVO voua, voi sunteti cei care dicteaza statutul de vedeta nu presa manjita care face vedete niste paduchi flausati si niste dezbracate si de caracter, toti la un loc cu o educatie sumara. Ei sunt exemplele negative ale societatii, treebuiesc ignorati si izolati in lumea lor cu banii lor, sa se manance intre ei....
2
0
Lindicul asta de maticiuc a avut noroc la nastere cu caru...ca e fisu lu tasu. Altminteri ar fi devenit un boschet drogalau. Vai poola noastra cu astfel de specimene, care nu produc decat show bizz
0
0
vedete de carton botoxate siliconate false .
3
0
n.am inteles care nesimtire,si n.am inteles care vedete.Niste maimutoi,pesti,parasute,altceva n.am vazut,drojdia tarii.
3
1
Vedete zici ?
5
1
super stire de kkt. mai mult nu puteti. astia care comentati , va cam e putin ciuda ca ei au si voi nu. pisica unde nu ajunge ii pute
0
1
Toate rebuturile societatii...
2
0
Adrian Minune...un pitic ieftin ca si cei care ii asculta latratul
3
0
Niste bashitzi care se sparg in figuri la Mamaia ca pe-afara nu-i baga nimeni in seama.
4
0
Este ceva nou...nu
2
0

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768