REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.4° Constanța Dum., 18 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6825
20.4° Constanța Duminică, 18 August 2024 Anul XX Nr. 6825
 

Budăi, fost ministru al Muncii: Avem un număr record de 5,75 milioane de salariaţi

Budăi, fost ministru al Muncii: Avem un număr record de 5,75 milioane de salariaţi

Victor ROTARU 2 martie 2024 | 00:00 285

România a ajuns la un număr record de 5,75 milioane de salariaţi, a anunţat deputatul social-democrat Marius Budăi, fost ministru al Muncii.

Budai, fost ministru al Muncii: Avem un numar record de 5,75 milioane de salariatiMarius Budăi

El a precizat, într-o postare pe contul său de Facebook, că "investiţiile publice şi ajutoarele de stat au creat noi locuri de muncă şi au garantat salarii decente".

"Avem un număr record de 5,75 milioane de salariaţi. Fiecare nou angajat contribuie la un sistem de pensii robust şi de încredere. Creşterea investiţiilor publice şi ajutoarele de stat au creat noi locuri de muncă şi au garantat salarii decente. Aceasta este calea spre un viitor sustenabil", a scris Budăi.

De asemenea, el susţine că salariul mediu net a depăşit 1.000 de euro.

"Creşterea salariilor şi a numărului de salariaţi conduc la consolidarea din ce în ce mai bună a sistemului de pensii din România . Este rezultatul direct al politicilor guvernamentale. Strategia PSD a dus la un număr record de salariaţi şi un salariu mediu net de peste 1.000 de euro. Este o creştere care reflectă nu doar cifre, ci şi grija permanentă a PSD privitor la viaţa cetăţenilor români. Un milion de contracte de muncă în plus faţă de anul trecut! Aceasta înseamnă mai multe contribuţii sociale, mai multă siguranţă pentru părinţii şi bunicii noştri", a adăugat fostul ministru, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
domnu magazioner Budai, lasati salariatii, spuneti de ce nu taiati pensiile speciale !
1
0
Budigai stai in scorbura in cate te-ai ascuns dupa ce s-a dovedit ca nu ai luat nici o masura contra patronilor de la azilele groazei Voluntari cu toate ca erai informat de mult timp,ba mai mult tu ai intrerupt colaborarea dintre min.Munci pe care il conduceai si ONGeul ala care te anuntza despre ororile care se petrec la azilele alea,adica nu trebuia sa fii deranjat de oameni aia care itzi spuneau adevarul caci voi suntetzi PSDisti si nu exista alt adevar in Romania decat adevarul vostru,cum a spus si Dragnea:"care vointza a romanilor ma ?caci Romania suntem noi PSDishti".
2
0
Salariati ce traiesc o sclavie a secolului XXI. Salarii cat sa sigure subzistenta,adica totusi bucuria de a nu fi legati cu lanturi fizic,dar redusi la conditia de iobagie. Halal tara libera si democrata. Se spune ca Adam si Eva erau romani,pentru ca se credeau in Rai chiar daca erau in curul gol. Cu atatea resurse,bogatii,suntem vai de noi pentru ca avem iaca niste aratari malefice in frunte. Salariatii mentionati sunt viitorii muritori de foame la propriu. Ce pensii vor avea,daca nici salariul nu e cat ar trebui sa fie o pensie? Sa vomiti nu alta,cand auzi cum se lauda astia.
3
0
Ne puteți avuții de moaca acestui borfaș ordinar?
3
0
Si care e meritul jigodie, sunt cele mai mari taxe din ue pe salariat 42% si gunoiul de popa de la finante vrea sa mareasca taxele
3
0

REPLICA



LOTO

6/49
20164714374
5/49
34336183913
joker
1452523620