REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Budi a obținut prima victorie în instanță, față de suspendarea activității restaurantului

Budi a obținut prima victorie în instanță, față de suspendarea activității restaurantului

Mirela PASCAL 28 februarie 2023 | 00:00 3905

Noi detalii ies la iveală în cazul scandalului dintre Ionuț Budi și Primăria Constanța. Afaceristul spune că primarul Vergil Chițac a semnat dispoziția de suspendare a activității din pricina unei sesizări formulate de un vecin, persoană fizică, nemulțumită de intensitatea zgomotului provenit de la restaurantul pe care Budi l-a deschis în Piața Ovidiu. Interesant este faptul că societatea în baza căreia funcționează localul a fost amendată și de polițiștii Secției 3, nu numai de Poliția Locală. La fel de interesant este faptul că luni, 27 februarie, instanța a suspendat executarea dispoziţiei nr. 367/06.02.2023, semnată de Vergil Chițac.

Budi a obtinut prima victorie in instanta, fata de suspendarea activitatii restaurantului

Așa cum Replica a anunțat, în ediția anterioară, Ionuț Budi și-a început afacerea din Piața Ovidiu cu stângul. Și asta pentru că Vergil Chițac a dat o dispoziție de suspendare a activității comerciale tip Restaurant, aparținând societății Koong BTT SRL, aceeași în baza căreia funcționează terasa și unde Budi este administrator.

 

Budi a obtinut prima victorie in instanta, fata de suspendarea activitatii restaurantului
Revenit din vacanță, Ionuț Budi s-a pus la curent cu speța și ne-a informat că tot scandal, dar și vizitele dese la localul din Peninsulă au survenit în urma unei sesizări formulate de un vecin, cu privire la zgomotul care provine din interiorul localului. Atât Poliția Locală, cât și cea Națională l-au sancționat întrucât ar fi tulburat liniștea publică în timpul nopții. Deși, spune el, ”poliția nu a avut vreun instrument de măsurare prin mijloace științifice a nivelului de sunet care să constate că acesta a fost peste limitele legale, ci doar sesizarea vecinului din zonă”. De altfel, Budi spune că are toate actele la zi, inclusiv autorizația de funcționare care i-a fost emisă în noiembrie 2022, cu o lună înainte de deschidere.

Chițac a semnat în urma unui raport al Poliției Locale

Contactat pentru un punct de vedere, Vergil Chițac ne-a declarat că a semnat dispoziția în baza unui raport al Poliției Locale și că nu este singura societate în această situație. Plus că ”nici nu știam a cui este societatea, nu merg în localuri, nu cunosc detalii de genul acesta”, a adăugat Chițac.

Budi a obtinut prima victorie in instanta, fata de suspendarea activitatii restaurantuluiVergil Chițac

Instanța a dat câștig de cauză firmei administrată de Budi

Luni, 27 februarie, societatea a avut termen în dosarul în care cere suspendarea efectelor dispoziției semnată de Vergil Chițac. Iar Tribunalul Constanța a admis cererea. ”Admite cererea. Suspendă executarea dispoziţiei nr. 367/06.02.2023, până la soluţionarea acţiunii în fond”, se arată în minuta instanței. Decizia nu este definitivă și, cel mai probabil, va fi atacată de juriștii din primărie.

Precizăm faptul că localul nu s-a închis, în urma dispoziției lui Chițac, acesta având dreptul de a funcționa până la o decizie definitivă a instanței.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar face plangeri cin cin si isi foloseste influenta sa ii foota pe vecini, doar ce face el e ok. Dnu ajutor de caine lup din primarie asculta fiecare plangere care vine de la sponsori
0
0
Multi e invidiosi pe el. Cox ce e ala Cox?
1
0
Vezi ma ca răcești la ovare fără ciorapi.....
4
2
Frumos localul ! Ia luat clienți lui Bebe pârț .
5
0
Da de unde știi? Ai fost sa o iei în gura? Prea ești sigur
5
1
Draga Ana sa stii ca Budi joaca in echipa adversa, e motan mascat! E gay, dosist, dosniac, bulan, poponar, gherțoi!
8
5
Nu stiam ca Budi e asa frumusel!
4
3
Ce nu fac unii " scriitori" și fițuicile la care sunt slugi pt un blid cu lături....
4
2
in general nu am incredere in baietii cu pantaloni mulati pe gleznele goale si mai ales cu mocasini in picioare. Cred ca ei sunt la limita de a se indragosti de alti baieti.
10
0
Aaaa....ai scris ,,articolul" inainte de instanta.....am inteles
3
0
Chitac nu merge in localuri, el merge doar la palazu la amanta. Sa dea domnu sa te duci la cimitir chitac si sa ramai acolo!
6
6
O sa se ajunga ca orice parazit cu titlu de ,, functionar public ,, sa si bata joc de viata celor ce mai fac cate ceva in RO . Mariti le salariile ramele din administratii colcaitoare de TENII !
7
1
Nu pot sa trăiesc fără Budi... Ma omenește cum ma prinde....
4
2

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677