REPLICA ONLINE CONSTANTA

24.4° Constanța Mie., 14 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6821
24.4° Constanța Miercuri, 14 August 2024 Anul XX Nr. 6821
 

Bulgaria ar putea intra în Schengen înaintea României

Bulgaria ar putea intra în Schengen înaintea României

Virgil STOIAN 22 decembrie 2022 | 11:01 3575

Bulgaria a primit asigurări că va intra în spațiul Schengen în luna octombrie 2023! Mesajul vine chiar de la ministrul bulgar al Justiției. Potrivit acestuia, promisiunea ar fi fost făcută în cadrul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles de săptămâna trecută. Asta în condițiile în care președintele Iohannis a anunțat că noi mai avem de așteptat.

„A fost luat un angajament clar pentru admiterea Bulgariei la Schengen în octombrie 2023”, a declarat ministrul bulgar al justiției, Krum Zarkov, miercuri, la Nova TV.

Potrivit acestuia, termenul a fost convenit în cadrul reuniunii Consiliului European de la Bruxelles de săptămâna trecută.

Zarkov a comentat că pentru prima dată Bulgaria are un termen concret pentru Schengen, care este „rezultatul muncii intense a guvernului interimar din ultimele săptămâni și al unei puternice autorități internaționale în persoana președintelui Radev”, relatează Mediapool preluat de Rador.

Krum Zarkov a mai spus că acum totul depinde de activitatea parlamentului și de adoptarea mai multor reforme legate de statul de drept. Potrivit ministrului, Bulgaria nu ar trebuie să fie îngrijorată de rapoartele pe care le așteaptă Olanda, legate de mecanismul de monitorizare.

„Nu ar trebui să ne facem griji pentru aceste rapoarte. Potrivit așa-numitului „mecanismul orizontal” sunt rapoarte în fiecare an și nu sunt doar despre Bulgaria. Aceste rapoarte nu ar trebui să ne sperie, noi ne-am îndeplinit angajamentele”, a explicat Zarkov, potrivit realitatea.net.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
facem uniune cu bulgarii? propunem pe iohanis, presedinte!
1
0
Noi vom intra in Schengen cand se desfiinteaza !
3
0
Romania intra in Shenghen in primavara asta, fara Bulgaria!
3
0
Vom da ok Bulgariei.Romania nu ne a dat toate pădurile petrolul,gazele și femeile.
6
0
HA HA HA....chiar ca mi-ar placea acest lucru...sa ii pupam in continuare
2
1
Gunoaie suntem noi. O natie degradata total, necivilizata in proportie de 80 de procente. Asa ca...astia suntem, degeaba ne pare rau. I-am disperat pe toti cu "smecheria noastra"
9
2
Daca n-ar fi fost spurcaciunile de romani,bulgarii ar fi fost demult in Schengen.Sa fiti siguri ca ei vor intra in zona euro iar noi nici in Schengen n-o sa fim.Suntem prea smecheri pentru secolul asta.
7
1
Mai bine, daca intram vor veni toate gunoaiele la noi
7
3
Bravo lor
7
0
Fetelor, ganditi si voi putin! Luati-o logic, cum sa intre Bulgaria inaintea noastra?! Granita externa cu probleme a UE e la bulgari! Migrantii care acum cateva luni se imparteau de la UE "in mod egal" pe fiecare tara europeana, unele chiar erau obligate sa-i primeasca, sunt folositi acum impotriva noastra! De ce nu faceti un articol despre asta, in urma cu 6 luni fiecare tara europeana trebuia sa primeasca migranti si acum, cand trebuie respinse Romania si Bulgaria, nu mai sunt buni migranti!! Mai tineti minte cum ii scufundau grecii!? Nu vi se pare ca suntem luati prea de p****i si cu Shenghen, si cu Covid, si cu "al 3-lea razboi mondial"!
16
0
Domnu Costin , nu cred ca este un scenariu imposibil. Cine are ochi sa vada.... aici poate fi ceva mult mai subtil.... Cum ar fi mai bine oare?? noi cu Europa sau cu USA ? ca banuiesc ca nu vreti cu Ursu....
4
3
Articol de doi lei.Imi vine sa rad cu hohote cu Bulgaria in Schengen si Romania nu,cand la pachet cu noi ne-a tras in jos Olanda votand nu si pentru noi din cauza Bulgariei!!!!
15
3

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016