REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Lun., 2 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6840
20.9° Constanța Luni, 2 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6840
 

Bun de plată! Sechestru pe casa lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a pierdut un proces

Bun de plată! Sechestru pe casa lui Laurențiu Reghecampf. Antrenorul a pierdut un proces

Mariana MURAT 19 august 2024 | 11:54 1552

Laurențiu Reghecampf a pierdut litigiul cu Universitatea Craiova, care l-a dat în judecată pentru că nu a plătit suma din clauza de reziliere a contractului pe care a activat-o anul trecut pentru a pleca la Al-Tai.

Bun de plata! Sechestru pe casa lui Laurentiu Reghecampf. Antrenorul a pierdut un proces  Laurențiu Reghecampf și Corina Caciuc 

Antrenorul încă îi datorează bani lui Mihai Rotaru și, cum încă nu a făcut plata, patronul Universității Craiova i-a pus sechestru pe o parte a vilei din Snagov pe care o deține împreună cu Anamaria Prodan. Universitatea Craiova trebuie să primească 200.000 de euro de la Laurențiu Reghecampf, după ce antrenorul a „rupt” contractul cu clubul, în septembrie anul trecut, prin activarea clauzei de reziliere în valoare de 200.000 de euro, însă nu a mai făcut plata.

Clubul din Bănie l-a dat în judecată și a avut câștig de cauză. Până la achitarea datoriei, Laurențiu Reghecampf nu mai are dreptul să antreneze în România.

Recent, Anamaria Prodan, care este într-o relație cu boxerul Ronald Gavril ar fi spus că Laurențiu Reghecampf fostul soț, ar fi executat silit pe bunurile pe care le are pe numele său. ”Of, a ajuns pe la podcasturi? Le ia la rând? Săracul de el. Jur, îmi e foarte milă. E rău când nu mai ai de pe ce să bei apă. Greu când nu te mai respectă nimeni. Greu când ești dat afară de peste tot. Greu când nu reușești să mai pui mâna pe nimic din ce aparține familiei să vinzi să mai faci rost de bani pentru încă o lună, greu când ești executat silit pe ce bunuri mai ai pe numele tău, greu când nu mai ai drept de a antrena datorită datoriilor, greu când ești pătat peste tot și când toți își dau coate când apari.

Bun de plata! Sechestru pe casa lui Laurentiu Reghecampf. Antrenorul a pierdut un proces  Anamaria Prodan și Ronald Gavril 

Măcar să ia câteva sute de euro de pe la podcasturi tot pe spatele meu, căci altfel nu are despre ce să vorbească. Performanțe nu mai sunt de pe vremea lui Prodan. Dumnezeu cu el, nouă ne e rușine cu el, mereu am zis că ne cerem scuze noi pentru toată mizeria din viața lui. Finalul o să-i fie cumplit! Cât despre ce declară pentru câteva sute de euro, Reghecampf este complet penibil”,a declarat sexy impresara. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cata minte sa ai sa te cuplezi cu p******a asta
1
0
Saracu a avut ghinion cand s-a combinat cu mahalagioaica de e***e
3
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516