REPLICA ONLINE CONSTANTA

27.4° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
27.4° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Bună de plată! Anamaria Prodan a pierdut în instanță. „Știu că Laurențiu are nevoie foarte, foarte mare de bani”

Bună de plată! Anamaria Prodan a pierdut în instanță. „Știu că Laurențiu are nevoie foarte, foarte mare de bani”

Mariana MURAT 29 iulie 2024 | 14:27 8057

Anamaria Prodan ia atitudine! Vedeta a decis să facă apel, după victoria lui Laurențiu Reghecampf în procesul de defăimare! Trebuie să plătească daune de 5.000 lei, conform deciziei instanței. Anamaria Prodan a decis să facă apel, însă.

Buna de plata! Anamaria Prodan a pierdut in instanta. „stiu ca Laurentiu are nevoie foarte, foarte mare de bani”Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf

Anamaria Prodan a decis să facă apel procesului, astfel încât să mai aibă o șansă să câștige împotriva lui. Inițial, dincolo de plata sumei de 5.000 lei, vedeta este obligată să nu mai mediatizeze pe Internet afirmații care îi pot afecta imaginea lui Laurențiu Reghecampf.

Așadar, rămâne de văzut ce decizie va lua instanța, după ce apelul formulat de Anamaria Prodan va fi înregistrat. De-a lungul timpului, de când nu mai formează un cuplu, au fost deschise mai multe procese în instanță, astfel că Laurențiu Reghecampf și Anamaria Prodan se judecă de mult timp.

Vedeta a decis să facă tot ce poate pentru a obține victoria, astfel că a început cu un acest apel, după decizia magistraților de la Judecătoria Buftea.

Cum a reacționat vedeta, după ce a aflat vestea


Anamaria Prodan a făcut declarații în exclusivitate după ce a aflat vestea că Laurențiu Reghecampf a obținut victoria în instanță. Vedeta a spus că Laurențiu Reghecampf ar avea nevoie foarte mare de bani.

De asemenea, Anamaria Prodan a precizat că nu a râs de Laurențiu Reghecampf, ci doar ar fi spus adevărul în ceea ce îl privește.

Habar nu am, nu am vorbit încă cu avocații mei. Sunt cu munca, plecată în lume. Mă distrez foarte tare, știu că are nevoie foarte, foarte mare de bani. Știu că e foarte supărat că râde toată România de el și e foarte supărat că am râs eu de el, dar eu nu am râs la modul... Eu am spus adevărul! Nu știu de ce este atâta îndârjire și de ce a ajuns atât de jos, să ceară un milion. Că atât a cerut, un milion de la mine.

Un milion de euro ar fi vrut domnul Reghecampf, dar trebuie să se întoarcă la muncă, să facă cumva să muncească să câștige bani, nu să stea pe rezilieri de contracte și pe bani de la soție. Că cerșeala asta nu o să mai ducă mult și nici cerșeala de prin presă și declarațiile: „Gigi Becali e tatăl meu”, „Rotaru e fratele”, toți sunt frați, tați de disperare să obțină un loc de muncă. Să pună mâna să muncească. Și la McDonalds să se ducă să muncească și să își facă rost de bani, să nu mai stea să dea lumea în judecată și să nu mai stea, să-și asume! Să își asume ce are lângă el, pentru ce a plecat de acasă, ce a făcut, ce a furat. Să se ducă frumos. Iar dacă l-am făcut „Limbă de aur”, este foarte simplu și nu cred că e ceva rău. De-a lungul vremii, s-a întâmplat de foarte multe ori să îi spun că este flaușat.

El știe că este flaușat! El știe tot ceea ce se întâmplă! El știe de ce râde lumea de el, nu înțeleg de ce nu își asumă. Trecutul... nu ai cum să scapi niciodată de trecut! Trecutul te trage înapoi și îți pierzi demnitate, bărbăție. Îți pierzi tot. El și-a pierdut absolut tot. El a căzut din vârful Everestului sub Everest. Ce să spunem acum, e fericit totuși că a câștigat o mie de euro, nu? O să îl rog pe băiatul nostru, Laurențiu Reghecampf Jr., să îi pună într-un plic și să îi trimită acasă. De banii ăștia chiar are nevoie.

Poate cu mia asta de euro o să trăiască o săptămână. O să-și ia ceva de mâncat o săptămână. Cât despre restul, Dumnezeu cu mila! Eu în continuare o să râd, că sunt Anamaria Prodan și sunt cine sunt. Și sunt mândră de cine sunt. Eu și copiii mei. Despre Reghecampf, din punctul nostru de vedere și al tuturor, de fapt, vedeți exact unde a ajuns. Nu sunt Mama Omida, dar vă spun că ăsta este doar începutul declinului și al decăderii lui.

El, practic, nu mai există pe nicăieri. Va trăi în continuare, repet, cine îl va mai lua, dintr-o reziliere, două de contract, după o lună, două de stat la fiecare echipă. Și din sifonelile astea ale mele pe la toate instituțiile pe unde poate să sifoneze și pe toate lucrurile din care ar putea să mai scoată 500, 1.000, 100, nu contează. El e fericit acum cu ce apucă.

Acum am văzut, în timp ce vorbeam cu dumneavoastră, m-a sunat și avocatul râzând. Din milionul de euro pe care îl visa și probabil își făcea în fiecare zi rugăciunea să îl primească, a primit 1.000 de euro. 1.000 de euro că i-am zis că este „Limbă de aur”. Este „Limbă de aur”, este „Gâscă flaușată”, este „Lache flaușat”. Este cum l-am făcut eu, este exact cum l-am făcut eu. Și cum l-a făcut, de fapt, toată lumea. Nu numai eu! Cum îl face toată lumea! Eu sunt un om asumat. Da, plătesc! Dacă a fi limbă de aur i s-a părut că nu i se potrivește... o să găsim o alta, o altă poreclă mai frumoasă, care să-l ajute să se ridice, nu? Și cam atât”, a declarat Anamaria Prodan, conform spynews.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Borfet
0
0
Cea mai mare târfă din Romania
3
0
buna de pl
1
0
Ne-am saturat de circul tau ieftin. Nu arati decat cat de ofticata esti ca te-a parasit.
9
0

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516