REPLICA ONLINE CONSTANTA

23.9° Constanța Mar., 30 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6806
23.9° Constanța Marți, 30 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6806
 

Bunicul copiilor spulberați în parcarea unui parc: „Soferul major, în tricou alb, era la volan“

Bunicul copiilor spulberați în parcarea unui parc: „Soferul major, în tricou alb, era la volan“

A.F. 30 iulie 2024 | 19:29 1641

De la capela unde trupul băiețelului a fost depus, bunicul frățiorilor spulberați cu mașina lângă un parc din Capitală cere să se facă dreptate în acest caz și ca ancheta  să stabilească exact cine se face vinovat de această tragedie. Bunicul acuză că la volan era celălalt șofer, major, care apare pe înregistrări în tricou alb.

Bunicul copiilor spulberati in parcarea unui parc: „Soferul major, in tricou alb, era la volan“

„Mi se pare corect ca organele statului român să afle adevărul, fiindcă s-a nenorocit o familie. Asta nu e joacă. Joaca o faci pe câmp, în curte, nu în parcare. Nepoțeii mei își doreau de mult să meargă acolo, e un parc mare, frumos. Ne-a nenorocit pe toți! (...) e 28, la ora 17 și ceva ne-a sunat cineva că e accident în parcare, a venit băiatul, am venit și eu repede. l-am văzut pe nepoțelul meu pe spate, cu picioarele desfăcute...E o durere mare și aș vrea să se facă dreptate, indiferent cine este, să se analizeze într-adevăr cine a fost la volan, că se poate constata prin expertiză“, a spus bunicul copiilor, din fața capelei unde a fost depus trupul neînsuflețit al băiețelului.

Medicii de la Spitalul "Grigore Alexandrescu" din București au decis să amputeze piciorul fetiței rănite în accidentul rutier de duminică, lângă un parc din București

„Băiatul a fost lovit tare, având răni foarte grave pe o parte a corpului. A suferit o comoție cerebrală totală, atât la creierul mare, cât și la creierul mic, și nu a putut fi salvat. Fata, cu piciorul retezat, a avut același destin. Medicii, foarte competenți, au încercat să-i refacă piciorul, dar, fiindcă țesutul era zdrobit, nu s-a vascularizat. Au apărut probleme și i-au amputat piciorul. Fata a rămas nenorocită de la joaca unor așa-ziși șmecheri“, a mai spus bunicul copiilor în direct la România Tv.

Tragedie produsă de la „o joacă“

Tragedia ar fi  fost provocată de un minor care a condus cu viteză o maşină în parcarea de lângă parc apoi a fugit împreună cu cel care îl însoţea. Impactul a fost fatal pentru băieţelul de nouă ani. Sora lui se află acum în stare gravă la spital.

Tatăl minorului care a spulberat cu mașina cei doi copii a spus că îi pare rău pentru „treaba asta”. De asemenea, sora sa a declarat, pentru Antena 3 CNN, că tragedia a pornit de la „o joacă de copii”.

Şoferul s-a predat poliţiei. El se afla în maşină cu un prieten în momentul producerii cumplitului accident. După ce a fugit de la locul accidentului, pe jos, lăsând maşina la locul tragediei a recunoscut fapta în faţa poliţiştilor. A fost dus la reconstituire, iar de ore bune se află la audieri. Şoferul în vârstă de 17 ani şi pasagerul acestuia au fost testaţi cu aparate alcooltest şi cu drugtest iar rezultatele au fost negative.

În urma accidentului şi alte maşini care erau parcate au fost puternic avariate, citează stiripesurse.ro.


Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Sunt la putere în Roumania...criminalul de 19 ani tatuat,desenat,pictat cu șerpi,gândaci și alte gângănii...Părinți inexistenți panara mele care cresc monștrii secolului XXI
2
0
relax. in 2 ani maxim este dinnou la volan pe strazi. juatitia romana rulz
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
17646484143
5/49
20164023815
joker
172536133513