REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Bunurile unui lanț mare de restaurante sunt vândute bucată cu bucată!

Bunurile unui lanț mare de restaurante sunt vândute bucată cu bucată!

Mirela PASCAL 30 octombrie 2023 | 00:00 3670

Firma Q&A 2000 Impex, care administrează lanţul de restaurante Calif-Condimental, a intrat în faliment, după ce businessul nu a mai reuşit să îşi revină post pandemie, când vânzările s-au prăbuşit, iar acum lichidatorul judiciar al firmei a scos la licitație toate bunurile firmei. Societatea funcționează prin restaurantele Calif de la Iancului şi Militari. Calif a existat și în Mamaia Sat. De altfel, acționarul majoritar, deși este de origine indiană, are reședința la Năvodari.

Bunurile unui lant mare de restaurante sunt vandute bucata cu bucata!unul din restaurantele Calif-Condimental

Q&A 2000 Impex era deţinută de Arora Sachin (75%), din India cu reședința la Năvodari, Valentin Bogdan Jantea (10%), Mihai Alexandru Stoichiţoiu (10%) şi Radu Alin Tănase (5%). Anul trecut, vânzările commpaniei O&A 2000 Impex au scăzut la 11,4 mil. lei, aproape la jumătate faţă de anul anterior, iar datoriile erau de peste 27 milioane de lei. Înainte de pandemie, lanţul de restaurante număra 13 unităţi şi o bucătărie destinată livrărilor. În mai, judecătorii au ridicat  dreptul de administrare al acționarilor şi au dispus dizolvarea societăţii debitoare, și sigilarea bunurilor din averea firmei, în sarcina lichidatorului. Printre creditorii societății se numără și Dobrogea Panificație, Dobrogea Grup, Administrația Fondului Imobiliar sau Enel

Bunurile unui lant mare de restaurante sunt vandute bucata cu bucata!

Astăzi, lichidatorul judiciar al O&A 2000 IMPEX SRL organizează licitație publică cu strigare pentru vânzarea de: echipamente tehnologice HoReCa. aparate de măsură și control,  mobilier, aparatura birotică, obiecte de inventar  etc.

Familia Arora deține Peeraj Brands International

Familia lui Sachin Arora este cunoscută ca dezvoltatoare a rețelei de magazine de modă Peeraj Brands International, ajunsă în perioada de vârf din 2017 la peste 100 de magazine și afaceri de aproape 300 de milioane de lei. Grupul mai are în România circa 30 de magazine, iar anul trecut a generat vânzări de 61 de milioane de lei cu 169 de angajați. Peeraj operează în România magazine în franciză sub brandurile CCC, Swarovski, Emporio Armani, Boggi, Geox, Miniso și Skechers.

Bunurile unui lant mare de restaurante sunt vandute bucata cu bucata!Peeraj Brands International operează în România magazine în franciză sub brandurile CCC, etc

O parte din banii obținuți din vânzarea rețelei CCC au fost folosiți pentru achiziția lanțului de patru restaurante Calif-Condimental din București. Grupul Peeraj este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din Emiratele Arabe Unite, capabil să manipuleze mărfuri generale și mărfuri periculoase. De asemenea, este unul dintre principalii furnizori de pachete de țevi, fitinguri, flanșe și supape pentru proiecte de petrol și gaze din Orientul Mijlociu, India, Pakistan, Bangladesh și continentul african.

Așadar, se pare că nu toți au avut norocul să-și revină după pandemie. Curios este de ce societatea nu a aplicat pentru ajutor de la stat, așa cum au făcut mulți alții din domeniul Horeca.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677