REPLICA ONLINE CONSTANTA

28.7° Constanța Dum., 21 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6797
28.7° Constanța Duminică, 21 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6797
 

Burcă (Dinamo) - Ne bazăm pe energia grupului în meciul cu FCSB

Burcă (Dinamo) - Ne bazăm pe energia grupului în meciul cu FCSB

Victor ROTARU 23 iulie 2023 | 00:00 772

Antrenorul echipei de fotbal Dinamo Bucureşti, Ovidiu Burcă, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că atuul formaţiei sale în derby-ul cu FCSB, de sâmbătă, constă în energia grupului.

Burca (Dinamo) - Ne bazam pe energia grupului in meciul cu FCSB

"Ne aşteaptă un joc foarte important, cu cea mai în formă echipă din campionat cred eu. O echipă foarte puternică. Noi suntem pregătiţi, cel mai important pentru noi în acest moment este să avem un joc din ce în ce mai bun, foarte important este progresul pe care îl face echipa de la săptămâna la săptămână. Nu ştiu dacă poate fi un avantaj faptul că jucăm pe Arcul de Triumf, cunoaştem vestiarele şi tribunele, dar nu cred că este un avantaj foarte mare. FCSB excelează în atac, au jucători foarte buni care pot să-şi depăşească adversarii foarte uşor, la mijloc iar au jucători foarte buni, au câştigat echilibru prin venirea lui Djokovic. Noi ne bazăm foarte mult pe grup, pe energia grupului, astea ar fi atuurile noastre. O victorie ar însemna un pas în procesul acesta pe care l-am început. Ar însemna mult pentru moralul jucătorilor şi al suporterilor. I-am simţit motivaţi pe jucători, s-au pregătit foarte bine şi sunt nerăbdători să joace acest derby", a declarat Burcă.

Referitor la faptul că nu a dorit amânarea meciului, aşa cum şi-ar fi dorit FCSB pentru a putea juca pe stadionul Steaua la o altă dată, Burcă a spus că mai important pentru echipa sa este în acest moment să aibă jocuri oficiale.

"Eu niciodată nu am vorbit despre alţii, pe mine mă interesează ce facem noi. Am vrut neapărat să jucăm pentru că am vrut să avem meciuri oficiale, pentru că doar asta contează. Ca să creşti o echipă ai nevoie de aceste meciuri oficiale. Eu îmi doresc ca în partea cealaltă, cei de la FCSB să alinieze cel mai bun 11 pe care îl au", a completat Burcă.

Tehnicianul dinamovist a precizat că echipa sa are un decalaj faţă de FCSB în acest moment, pe care speră să-l recupereze în scurt timp: "E păcat că un astfel de meci nu se poate disputa pe un stadion ca acela din Ghencea. Pentru fani este foarte important acest meci, este important şi pentru jucători. Eu încerc să îi ţin pe într-un echilibru pe jucători pentru că până la urmă pentru noi ca profesionişti mai puţin contează că jucăm cu o echipă că FCSB sau cu oricare alta din Superligă. Cred că rivalitatea asta Dinamo - Steaua a adus foarte multe beneficii fotbalului românesc, avem nevoie de puţin timp ca să revenim şi să fie aşa cum a fost odată, pentru că acum este un decalaj în ceea ce ne priveşte. Pentru mulţi dintre noi, Superliga este o necunoscută, ştim că am lăsat o impresie bună în primul meci, dar ştiu că este periculos ca lumea să vorbească bine de tine atunci când pierzi, pentru că a fost ceva în neregulă. Am încercat să remediem problemele şi să ridicăm nivelul echipei".

La un an de la preluarea conducerii băncii tehnice a echipei Dinamo, Burcă a mulţumit conducerii şi fanilor pentru susţinere.

"Pentru mine este un sentiment de mândrie şi de onoare dacă mă uit în urmă am realizat nişte lucruri importante. În acest an nu aş fi putut cere mai mult decât mi s-a dat, aş vrea să mulţumesc suporterilor şi oamenilor care au avut încredere în mine şi să sperăm că vom face lucruri frumoase împreună şi de acum înainte. Lucrul care îmi dă cea mai mare satisfacţie este că am văzut din nou oameni care s-au reîndrăgostit de echipă, care au sentimentul de mândrie, de apartenenţă faţă de Dinamo", a mai spus Burcă.

Dinamo va întâlni formaţia FCSB sâmbătă, de la ora 21:30, în deplasare, pe stadionul Arcul de Triumf, în derbyul etapei a 2-a a Superligii, potrivit agerpres.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
15382943810
5/49
38202113924
joker
218171712