REPLICA ONLINE CONSTANTA

32.7° Constanța Mar., 16 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6792
32.7° Constanța Marți, 16 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6792
 

Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost rupte panourile electorale

Burduja depune plângere penală, după ce i-au fost rupte panourile electorale

Andreea CONDURACHE 8 mai 2024 | 10:01 438

Candidatul PNL la Primăria Generală, Sebastian Burduja, a anunţat că depune plângere penală, după ce i-au fost vandalizate panourile electorale. „De cine le este frică nu vor scăpa”, spune candidatul liberal, care anunță că cei vinovați au fost surprinși de camerele de supraveghere din zonă.

Burduja depune plangere penala, dupa ce i-au fost rupte panourile electoraleSebastian Burduja

„De cine le este frică nu vor scăpa. Un bucureştean revoltat mi-a trimis aceste poze. Dincolo de actul de vandalism de prost gust, e un semn bun că deranjăm. Deranjăm pentru că alegem să spunem mereu adevărul. Deranjăm pentru că vorbim pe cifre, argumente şi soluţii. Deranjăm pentru că cerem dezbateri, din respect pentru bucureşteni”, a transmis Sebastian Burduja.

Burduja depune plangere penala, dupa ce i-au fost rupte panourile electorale

„Nu credeam că, în Bucureştiul anului 2024, voi mai vedea afişe electorale rupte, pline cu înjurături şi semne obscene, care nu fac cinste nici competiţiei electorale democratice, nici aşteptărilor pe care bucureştenii le au de la politicienii lor”, mai spune liderul PNL Bucureşti.

Burduja anunţă că a formulat o plângere penală pentru infracţiunea de distrugere, pe care o va depune la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorul 1 Bucureşti.

„Camerele de supraveghere din zonă au surprins făptuitorii, astfel că tragerea lor la răspundere penală este doar o chestiune de timp. Am cerut o campanie electorală corectă pentru bucureşteni. Am cerut echipei de campanie respect faţă de toţi ceilalţi contracandidaţi. Am cerut şi cer un Bucureşti CIVILIZAT. Indiferent cât vom deranja pe unii şi pe alţii, mesajul va rămâne acelaşi: SCHIMBĂM BUCUREŞTIUL”, mai afirmă Sebastian Burduja, conform digi24.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA

LOTO

6/49
46143034444
5/49
2310722517
joker
43736234510