REPLICA ONLINE CONSTANTA

21.6° Constanța Mar., 20 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6827
21.6° Constanța Marți, 20 August 2024 Anul XX Nr. 6827
 

Burduja vrea la Primărie. „Nicușor Dan a fost o afacere proastă pentru PNL”

Burduja vrea la Primărie. „Nicușor Dan a fost o afacere proastă pentru PNL”

Virgil STOIAN 16 decembrie 2023 | 17:08 1124

Instalat la șefia PNL București, Sebastian Burduja spune că vrea să candideze la Primărie, susținând că Nicușor Dan nu a arătat „susținere pentru PNL și obiectivele” liberalilor.

Burduja vrea la Primarie. „Nicusor Dan a fost o afacere proasta pentru PNL” Sebastian Burduja

„Un președinte de filială trebuie să-și asume răspunderea. Sunt dispus să-mi asum orice bătălie electorală. Nicușor Dan a fost un deal (trad. „afacere/înțelegere” - din engleză) prost pentru PNL. Nu a arătat susținere pentru PNL si obiectivele sale”, a declarat Burduja, la Digi 24.

La alegerile trecute, Nicușor Dan a candidat ca independent cu sprijinul PNL și USR.

Preşedintele PNL Nicolae Ciucă a declarat, pe 28 noiembrie, că Partidul Naţional Liberal nu va susţine o candidatură a lui Nicuşor Dan la Primăria Capitalei dacă acesta alege să intre în cursa electorală ca independent.

„Dacă rămâne independent, PNL nu susţine această candidatură”, a spus liderul liberal.

El a făcut referire la discuţiile recente pe care le-a avut cu primarul general.

„Am purtat discuţii cu domnul primar Nicuşor Dan şi am clarificat această situaţie în care domnia sa va voi să candideze la Primăria Capitalei, dar fără susţinerea Partidului Naţional Liberal”, a precizat Ciucă.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Baliverne. Nicusor Dan a fost preferinta alegatorilor din Bucuresti. Toti primarii patriei sunt castigul votantilor nerabdatori sa-si faca prezentul si viitorul asa de bun, cum se vede. Nimeni nu-i duce pe romani cu arma la tampla sa voteze un anume candidat si nici nu e interzis sa refuzi ,sa boicotezi alegeri ,ca sa ceri alte oferte electorale. Inca legea permite sa nu alegi dictatori sau japite autocrate,tembeli si smecheri. Cert este ca romanii au ce au ales.
2
0
L-ati sabotat in Consiliul General cat ati putut pe Nicusor Dan. Dat la gioale, amanari de hotarari la calendele grecesti, reduceri de buget. Lumea va stie si pe penelisti si pe pesedisti, nu va voteaza nici familiile.
3
0
Sigur, Șordan trebuia să "arate susținere pentru liberali", sa dea contracte firmelor de la partid cum făcea Știrea, eventual și niște sinecuri pentru doctoranzii peneliști...
6
0
se oftica si se plange ca nicusor nu fura pentru partid si membrii lor super corrupti !!!
7
0
Burduja, pe tine nu te aleg nici aia de iti promit. Va credeti valori dar in fond sunteti niste nulitati.
8
0

REPLICA


LOTO

6/49
482515172434
5/49
12292611027
joker
251140103212