REPLICA ONLINE CONSTANTA

17.4° Constanța Lun., 9 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6847
17.4° Constanța Luni, 9 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6847
 

Bursa Locurilor de Muncă Constanța, găzduită la UMC. Video

Bursa Locurilor de Muncă Constanța, găzduită la UMC. Video

Andreea VLAICU, V.S 17 mai 2024 | 09:27 813

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM) a organizat vineri, 17 mai a.c., Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. În județul Constanța, Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți este organizată la Universitatea Maritimă Constanța.

Bursa Locurilor de Munca Constanta, gazduita la UMC. Video

Bursa locurilor de muncă reprezinta o oportunitate de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru ca aceştia să poată alege un loc de muncă conform pregătirii lor profesionale sau să se informeze despre ocupaţiile cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.

Bursa Locurilor de Munca Constanta, gazduita la UMC. Video

La acest eveniment, pot participa toate categoriile de persoane care nu au loc de muncă sau care doresc schimbarea acestuia. Prin intermediul acestui eveniment se urmărește creșterea gradului de ocupare, prin corelarea cererii cu oferta de locuri de muncă, existând posibilitatea interacțiunii directe dintre angajator și solicitant.

Bursa Locurilor de Munca Constanta, gazduita la UMC. Video

 

„Ne aflăm la Bursa Generală a Locurilor de Muncă, eveniment organizat de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța, astăzi, 17  mai, la Universitatea Maritimă Constanța, gazda noastră de câțiva ani încoace. Pentru evenimentul de astăzi și-au anunțat participarea și s-au prezentat peste 30 de agenți economici, mai precis 35. Aceștia pun la dispoziția cetățenilor județului Constanța aflați în căutarea unui loc de muncă sau care își doresc să schimbe locul de muncă peste 1000 de posibilități de angajare în domenii precum HoReCa, construcții civile și construcții navale.”, a transmis Adelina Vlad, purtătoarea de cuvânt a Agenției Județene pentru Ocuparea Forței de Muncă Constanța.

Video:

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Iar incepem cu salarii de minim pe economie? Recomand cu caldura romanilor sa lucreze in Europa pe salarii decente nu pe frimiturile nenorociitilor astora.
2
0

REPLICA


LOTO

6/49
45392992837
5/49
21611183534
joker
9354533275