REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.6° Constanța Vin., 18 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6886
11.6° Constanța Vineri, 18 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6886
 

Bursa locurilor de muncă, găzduită și în acest an de UMC

Bursa locurilor de muncă, găzduită și în acest an de UMC

Marieta STEFAN 15 septembrie 2023 | 00:00 2151

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți nu va mai avea loc pe 12 octombrie, ci pe data de 27 a aceleiași luni, la sediul Universității Maritime Constanța. Pentru că este un eveniment la nivel național, toate județele trebuie să fie pregătite din punct de vedere organizatoric. La eveniment sunt așteptați să participe atât absolvenți de studii superioare, cât și absolvenți de studii medii, promoția 2023, cât și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, precum și cetățenii ucraineni.

Bursa locurilor de munca, gazduita si in acest an de UMC

La sfârșitul lunii octombrie, Agenția Județeană pentru Ocupare a Forței de Muncă (A.J.O.F.M.) Constanța va organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. „Agenția Națională pentru Ocupare a Forței de Muncă ne-a trimis adresă cu data la care vom organiza Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți. Aceasta a fost stabilită pentru 12 octombrie, după care a fost schimbată pentru data de 27 octombrie, la nivel național”, ne-a declarat Adelina Vlad, purtător de cuvânt al A.J.O.F.M. Constanța.

Bursa locurilor de munca, gazduita si in acest an de UMC

Pentru că acest eveniment se organizează la nivel național, toate județele trebuie să fie pregătite din punct de vedere organizatoric. ”Evenimentul are loc la nivel național. Probabil că instituția centrală s-a consultat cu agențiile teritoriale în ceea ce privește posibilitatea organizării acestui eveniment. Sunt luate în calcul mai multe variabile. De aceea s-a stabilit data de 27 octombrie”, ne-au declarat reprezentanții Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă.

Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va avea loc la Universitatea Maritimă Constanța

Între timp, s-au făcut demersurile necesare pentru a se găsi o locație adecvată unui eveniment de o asemenea anvergură.

Bursa locurilor de munca, gazduita si in acest an de UMC

„Am făcut demersurile necesare pentru a organiza evenimentul în același loc unde am organizat Bursa Generală, adică la Universitatea Maritimă Constanța. În acest sens a fost trimisă o adresă către această instituție și Bursa Locurilor de Muncă pentru Absolvenți va avea loc în incinta acestei instituții“, a completat Adelina Vlad. 

Bursa locurilor de munca, gazduita si in acest an de UMC

La eveniment sunt așteptați absolvenții promoției 2023, precum și oricine dorește să își găsească un loc de muncă sau vrea să își schimbe locul de muncă, inclusiv cetățenii ucraineni.

„La eveniment sunt așteptați să participe atât absolvenți de studii superioare, cât și absolvenți de studii medii, promoția 2023, cât și persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, fie că se află în baza noastră de date sau nu, precum și cetățenii ucraineni care se află în baza noastră de date. La astfel de evenimente participă de obicei 30-40 de firme angajatoare”, a concluzionat purtătorul de cuvânt al A.J.O.F.M. Constanța. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Ce nu spune ziarul este ca sunt selectati candidatii absolventi IN ULTIMII 5 ANI. Nu este corect sa faca bursa de munca pe criterii discriminatorii.
0
0
Nu mersi, joburi p***t platite, ne-am depus cv-urile in UK, vrem sa muncim pe salarii normale nu pe maruntis ca sa isi mai traga patronul inca o vila pentru tarfa de nevasta-sa si amanta.
14
0

REPLICA


LOTO

6/49
18411739468
5/49
739244635
joker
630232677