REPLICA ONLINE CONSTANTA

22.4° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
22.4° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Bushman şi-a făcut prezenţa, cu gura până la urechi, pe faleza din Costineşti! Video

Bushman şi-a făcut prezenţa, cu gura până la urechi, pe faleza din Costineşti! Video

Replica API 3 mai 2022 | 00:00 2497

Distracția a fost la ea acasă în stațiunea tineretului, adică în Costinești. Festivalul Beach, please! a atras tinerii ca un magnet, astfel dovedindu-se că evenimentul a fost unul salvator. De ce? Pentru că restul stațiunilor din jur au fost goale. Însă, iată că în forfota de la fața locului, tinerii au avut parte de sperieturi pe cinste, fiind vorba de fenomenul ”Bushman Prank”.

Fenomenul ”Bushman Prank” se referă la o persoană costumată într-un pomișor ornamental, aflat, chipurile, într-un ghiveci. Elementul se amesteca perfect în peisajul de pe faleza din Costinești, trecătorii nebăgându-l în seamă. Însă, odată ajunși în dreptul plantei ornamentale, oamenii se speriau teribil de faptul că aceasta se mișca spre ei.

”Știu gluma, dar, efectiv, nu am văzut planta. Nu am văzut. Mi-am dat seama abia după ce m-am speriat. Am fost pe punctul de a o lua la fugă”, a spus un tânăr.

Gluma a prins atât de bine, încât hohotele de râs se amestecau cu strigătele iscate în urma sperieturilor. Mai mult decât atât, după ce treceau de momentul spaimei, trecătorii se așezau frumușel pe bordură pentru a asista la spectacol și pentru a se amuza de pățania celor ce urmau să treacă prin ea.

Însă, au fost și cei care nu au gustat farsa.

”Nu au ce face. Nu, nu știam de gluma asta, dar nu e una bună. Poți să faci un atac de inimă, ceva. Așa ceva nu ar trebui să existe. Nu m-am manifestat, că am venit să mă distrez, să mă simt bine, și nu am chef să-mi stric vibe-ul, dar e o porcărie, nu se face”, a spus o tânără, pentru “Replica”.

Video:

Precizăm că gluma este una veche, internetul fiind plin de astfel de momente imortalizate în diferite zone din țară și din străinătate.

Autorii acestui trend sunt prezenți și pe Tik Tok, acolo unde, pe lângă clipurile postate frecvent, fac și live-uri, adică sperie trecătorii în direct.

Liliana IONIȚĂ

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768