REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.2° Constanța Dum., 28 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6804
30.2° Constanța Duminică, 28 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6804
 

Butnaru, șeful de la ARR, tot mai aproape de construcția unui bloc, în Medgidia

Butnaru, șeful de la ARR, tot mai aproape de construcția unui bloc, în Medgidia

Andreea VREJOIU 17 decembrie 2022 | 00:00 2217

Marian Butnaru, fost consilier la Medgidia și actual șef la Agenția Teritorială a Autorității Rutiere Române – Constanța, a primit undă verde pentru construcția blocului cu 5 etaje. În acest sens a făcut o solicitare către Agenţia pentru Protecţia Mediului Constanţa pentru ca aceasta să evalueze impactul pe care lucrările l-ar avea asupra mediului. Se pare că această acţiune nu este necesară, iar Butnaru poate demara procedurile în vederea obţinerii documentelor necesare în vederea începerii lucrărilor de construcţie.

Marian Butnaru

Autoritatea competentă pentru protecţia mediului Constanţa a publicat, recent, un document prin care anunţă că nu este necesară efectuarea evaluării impactului asupra mediului în ceea ce priveşte proiectul șefului ARR, Marian Butnaru, acela de a construi un imobil cu regimul de înălțime P+4E+5R, cu funcțiunea de locuințe colective și spații comerciale la parter. De asemenea, se dorește și desființarea imobilului existent. Amplasamentul viitorului bloc se află pe Strada Decebal, numărul 27 din Medgidia.

captură foto declarație avere

Patron din salariul de la stat

Marian Butnaru este șeful Agenției Teritorială a Autorității Rutiere Române Constanța. Potrivit declaraţiei sale de avere, Butnaru deține patru terenuri, patru case şi un spaţiu comercial. Nu are maşini, bijuterii, conturi sau datorii la bănci, singurul său venit reprezentându-l leafa de la ARR. De la ARR, câștigă 62.099 lei, anual.

Are afaceri în turism, agrement, alimentaţie publică, transporturi şi imobiliare, fiind cel mai bogat locuitor al oraşului Medgidia. De asemenea, prin Herli Soft SRL, Butnaru este și proprietarul Autogării Sud Constanța. Butnaru, prin soția sa Odete, asigura și mâncarea la Spitalul din Medgidia. Tot soția sa controlează și firma Hermes STL.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Aruncați cu noroi,nu l Cunoaște-ți dar va spunem ca este un om deosebit . Pe toți ne ajuta și sprijină la ARR .
4
3
Cat îl mai țineți pe funcție plătită din bani publici pe golanul asta??
5
3
Butnaru face afaceri din '90, avea o carciuma in Centru, in fosta garnizoana (undeva vis-a-vis de Casa de cultura, vad ca e Hotel Dobrogea acolo). Dupa care a avut un abator de carne, o fabrica si un magazin de desfacere mezeluri in Piata Centrala. Nu e patron din salariul de la stat. ARR-ul este doar un hobby.
3
5
Sper ca nu i-ai dat! O flegma peste bot merita
4
3
Cere țigări la oameni... Mi a cerut și mie..
5
3

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436