REPLICA ONLINE CONSTANTA

29.2° Constanța Sâm., 27 Iul. 2024
Anul XX Nr. 6803
29.2° Constanța Sâmbătă, 27 Iulie 2024 Anul XX Nr. 6803
 

Buzatu: Partidul traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere

Buzatu: Partidul traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere

Replica API 5 august 2020 | 00:00 1094

Preşedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat, marţi, că a decis să candideze pentru funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional al formaţiunii politice, deoarece "PSD traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere".

Dumitru Buzatu

"Am decis să candidez la preşedinţia Consiliului Naţional pentru că PSD traversează o perioadă extrem de complicată din punct de vedere al structurilor de conducere şi eu cred că sfârşitul acestei perioade trebuie să fie marcat de acceptarea cadrului democratic de alegere a acelora care candidează la diverse funcţii în PSD, inclusiv a acelora care candidează la funcţia de preşedinte al Consiliului Naţional. Nu sunt mânat de ambiţii sau ros de ambiţii de a dobândi cu orice preţ o funcţie. Cred însă, cu toată sinceritatea, că trebuie restabilit cadrul de democratic, de dezbatere şi de alegere în PSD", a precizat Dumitru Buzatu, scrie Agerpres.

Liderul PSD a afirmat că, până acum, nu a fost interesat de funcţii în partid şi că prin decizia de a candida la Congresul PSD de pe 22 august doreşte să-i stimuleze şi pe alţi colegi să se implice în structurile de conducere ale formaţiunii social-democrate.

"Am în vedere să-i stimulez pe aceia care doresc să joace un rol în structurile de conducere şi coordonare ale PSD, să-şi ia inima în dinţi şi să candideze. Eu nu cred că ideea de a candida cu echipa şi de a fi eliminat cu echipa este o idee foarte bună", a mai spus Buzatu

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
nulitatea asta absoluta, parca doarme continuu
1
0

REPLICA



LOTO

6/49
4219716334
5/49
91935222527
joker
51729436