REPLICA ONLINE CONSTANTA

21° Constanța Mar., 3 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6841
21° Constanța Marți, 3 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6841
 

Ca să ajungă în siguranță la bar, un bărbat și-a trasat o trecere de pietoni în fața cârciumii

Ca să ajungă în siguranță la bar, un bărbat și-a trasat o trecere de pietoni în fața cârciumii

A.F. 2 august 2024 | 08:41 927

Un bărbat din Suceava care își făcea foarte des drum pe la cârciumă și avea emoții când la întoarcere trebuia să traverseze șoseaua ca să ajungă acasă a găsit o soluție inedită. A trasat cu bidineaua pe șosea o trecere de pietoni, fără nicio aprobare.

Ca sa ajunga in siguranta la bar, un barbat si-a trasat o trecere de pietoni in fata carciumii

Acum are dosar penal, dar nu înțelege de ce. Bărbatul, în vârstă de 44 de ani, este client fidel al crâșmei din comună, spun localnicii. Spune că a vrut să nu mai simtă în pericol, când se întoarce acasă.

„Eu, când am trecut pe acolo, era să mă calce unul. Pentru ce? Am format-o eu așa, cum a ieșit. Aici, că îmi place mie să beau aici, mai beau un rachiu, mai alea, alea. Eu, când mă duc, trebuie să merg așa, cu mâinile în buzunar. Am desenat că nu aveam ce face. Aveam trafaletul în mână și am dat cu trafaletul. E simplu, că îmi face dosar penal, ce penal, băi, că n-am făcut linie rea.”, spune Florin Lucian.

Polițiștii i-au făcut, totuși, dosar penal pentru îngreunarea sau împiedicarea circulației pe drumurile publice.

„S-a constatat faptul că pe DJ 178 sunt trasate 8 lunii paralele cu axul drumului, ce coincide cu marcajul rutier care ar semnifica o trecere pentru accesul pietonal, de natura a induce în eroare ori de a îngreună traficul rutier.”, spune Ionuț Epureanu, purtător de cuvânt IPJ Suceava.

Primarul comunei Arbore spune că improvizația săteanului e periculoasă!

„Aseară, doi copii se jucau pe trecerea de pietoni improvizată, iar o mașină era să îi lovească, se putea transforma într-o tragedie”, Dan Tiperciuc, primarul comunei Arbore.

Primarul susține că ar fi necesară o trecere de pietoni în zonă, dar mult mai departe de cea trasată cu bidineaua. Cel mai probabil, acest marcaj va fi șters în curând, pentru că încalcă normele legislației rutiere, scrie stiripesurse.ro.

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
SOSEA PROPRIE DE LA SIBIU LA BUCURESTI SI AEROPORT LA SIBIU SA ISI DUCA ARTISTA PE SALAMUS IN MAPAMOND
1
0
legislatiei pppwlii !
4
1

REPLICA


LOTO

6/49
3841593934
5/49
23163718935
joker
173541444516