REPLICA ONLINE CONSTANTA

30.3° Constanța Mar., 13 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6820
30.3° Constanța Marți, 13 August 2024 Anul XX Nr. 6820
 

Ca să fii ȘMECHER, trebuie să DEPĂȘEȘTI mașinile care așteaptă la SEMAFOR! Video

Ca să fii ȘMECHER, trebuie să DEPĂȘEȘTI mașinile care așteaptă la SEMAFOR! Video

Replica API 1 iunie 2021 | 23:28 10780

Un şofer constănţean s-a crezut la raliuri zilele trecute, fentând coloana de maşini care aştepta la semafor, pentru a ajunge primul în intersecţie. Ba mai mult, şoferul, cu avariile pornite, s-a oprit în mijlocul intersecţiei intens circulate, punându-se singur în pericol.

Şofer inconştient

Intersecţia străzilor I.L. Caragiale şi Theodor Burada, din apropierea Cimitirului Ortodox Central, este una destul de aglomerată, dar acest lucru nu-i sperie pe şoferii teribilişti şi nici nu-i determină să respecte regulile. Zilele trecute, în timp ce mai multe autoturisme aşteptau culoarea verde a semaforului, un „isteţ” s-a crezut mai cu moţ şi a depăşit coloana pe contrasens, având avariile pornite, oprindu-se aproape de mijlocul intersecţiei.

În imaginile surprinse cu o cameră de bord se poate observa manevra periculoasă a şoferului şi faptul că s-a oprit în intersecţie pe contrasens. Conducătorul auto a fost aspru criticat de ceilalţi participanţi la trafic, catalogându-l ca inconştient şi un pericol public.

Ce spun poliţiştii rutieri

Poliţiştii rutieri precizează că, potrivit legii, abaterea în cazul de față este pătrunderea conducătorului auto în intersecție cunoscând faptul că nu poate să o traverseze . Mai exact, este vorba de prevederea ce interzice pătrunderea în intersecție dacă șoferul nu poate asigura traversarea ei.

Video:

Diana MAXIMIUC

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Cred ca si politistii au nevoie sa mai treca pe la scoala.
1
0
Smechere pe strazi, la semafoare, interesectii, care fac poze si trimisa placinta acasa. Sa vezi ce se calmeaza toti smcherasii astia urgent.
5
1
DA!!!!!!!!
2
2
omu se grabea...se caca pe el, i-a inundat vecinu apt, sau el vecinului... a primit o veste naspa. nu stiu daca il scuteste de la ce a facut dar nici ce reactii poate avea omul la diferete vesti.
1
5
Nenorociti, criminali pe strazi!
10
0
Camera neomologata, nu se poate stabili nici o sanctiune, filmul poate fi editat, fake, etc
4
17
baaaaai voi ati vazut filmuletul? ce treaba are golful? nu ati inteles nimic! precis aveti si permis dar radeti de altii!!!
15
5
Asa a facut un alt gunoi cu un aufi a4 cu numarul DNY si dupa a fugit cand s-a luat lumea de el
10
3
Un alt gunoi cu o tigae...
10
1
Sunt toti amarastenii care nu au dupa ce bea apa se imprumuts si isi cumpara aceste tigai ca sunt ieftine .Cand vad aceste cazane imi pot da seama cine se poate afla la covrig...un zero barat.
19
10
cine putea sa faca asta decat un retardat .un om sanatos nu face asta .alo,care i ai dat permisul?
32
0
Se grabea sa tuffa pe ma ,liniuta, ta
7
7
Ca deobicei un BOU ca multi altii la volan. Singur in masina si cu masca pe muian
36
2

REPLICA



LOTO

6/49
2353438259
5/49
33731101522
joker
5377104016