REPLICA ONLINE CONSTANTA

11.1° Constanța Mie., 2 Oct. 2024
Anul XX Nr. 6870
11.1° Constanța Miercuri, 2 Octombrie 2024 Anul XX Nr. 6870
 

Ca să întrețină atmosfera în cluburi, barmanii au ajuns să se urce pe baruri și să facă spectacol! Video

Ca să întrețină atmosfera în cluburi, barmanii au ajuns să se urce pe baruri și să facă spectacol! Video

Deria ISLEAM 17 iunie 2024 | 00:00 3892

Încă de la începutul anilor 2000, orașul de la malul mării și-a făcut o reputație în țară cu distracția de noapte. Cluburile din Mamaia făceau mare vâlvă în perioada sezonului estival, însă de câțiva ani încoace, „spuma” este în Mamaia Nord, stațiunea preferată de turiști și localnici. Datorită cluburilor renumite, Mamaia Nord a devenit centrul de interes pe timp de vară. Cluburile preferate de tineri sunt Crazy, Argo, Breeze, Ego și faimosul Loft. Nici Fratelli nu a rămas doar o amintire, fiind amplasat chiar în centrul orașului. Dacă vorbim de Centrul Vechi, cluburile care se aglomerează cel mai tare sunt Argo și Green Pub. În materie de muzică, gusturile sunt împărțite. Cât despre costuri, aflați în rândurile de mai jos.

Ca sa intretina atmosfera in cluburi, barmanii au ajuns sa se urce pe baruri si sa faca spectacol! Videobarmanii din clubul Argo

Ne distrăm de joi până duminică!

Distracția în Constanța începe de joi seară, când se petrece „Seara fetelor” la Green Pub, în centrul Vechi. O bună strategie de marketing, seara fetelor e menită să atragă fetele, dar și... bărbații singuri.

 

Se deschid toate cluburile, de la 1 iunie și cele de pe plajele din Mamaia Nord. Muzica ridică semne de întrebare pentru organizatorii care nu mai știu cum să se împartă.

Ca sa intretina atmosfera in cluburi, barmanii au ajuns sa se urce pe baruri si sa faca spectacol! Videoșervețelele ”plutesc” în aer în clubul Argo

Subiectul cel mai controversat sunt, după cum reiese și din ultimul scandal cu Babasha la Coldplay, manelele. Deși majoritatea susțin că nu ascultă, petrecerile prind culoare când încep ritmurile orientale. La club cluburile din Mamaia Nord sau din oraș, manelele încep, de obicei, după ora 03:00. 

Ca sa intretina atmosfera in cluburi, barmanii au ajuns sa se urce pe baruri si sa faca spectacol! Video

Cât costă alcoolul în club

Pentru a face atmosferă, barmanii se urcă pe baruri și aruncă cu șervețele pentru a-i distra pe petrecăreți și a-i ține în priză pe cât posibil, astfel încât aceștia să facă cât mai multă consumație.

Video 1:

imagini din clubul Argo

Referitor la prețuri, sursele noastre spun că la Argo, un pahar de alcool, că e vodkă cu suc, Cuba Libre sau Gin Tonic, este 30 lei. Pe timpul iernii trecute, la club Crazy de pe Mircea, un pahar ajungea la aproape 40 lei.

Video 2

Așadar, distracția nu este ieftină, mai ales că, la anumite ore, un Bolt din Mamaia Nord până în cartierul Tomis Nord din Constanța depășește 60 lei, potrivit surselor noastre.

Video 3

Video 4 

Video 5 

Așadar, viața de noapte în Constanța este încă foarte activă, existând multe variante de distracție, atât în Mamaia și Mamaia Nord, dar și în centrul orașului. 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
De ziaristă.la tine la bodega unde ciordeai tot așa ștergeai comentariile?
0
1
ghertzoi ,bombardieri ,manelisti jegosi, pitipoance expirate,borfeturi botoxate , astia sunt "turistii "tiganizati si manelizati din mamaia .
2
0
Super distractie, sa arunce barmanul fost zidar cu servetele peste clientul din Ceamurlia...
8
0
Așa se urca pe masă și la masa acasă...idioti
10
2
Asta e de cand lumea si pamantul. Dar voi nu prea iesiti
10
9
Urcati pe mese arunca servetele de hartie... si altceva? Nu este igenic ar trebui amendati.Ce este asta? Nici macar nu poti sa razi ce distracie au vazut toti acolo ?Asta numiti distractie? Ceva bun ,frumos nu stiu sa faca pentru ca nu ii duc mansardele.Nu au scoala de barmani,au doar fite de barmani.Astia nu sunt barmani,imitatii.Am crezut ca cine stie ce spectacol,jonglerii vor face toti cu sticlele si paharele, ca vor face niste cocktailuri spectaculoase aruncate pe sus pe la spate sa ii vada clientii,.sa ramana clientii cu gura cascata la shwoul lor.Sa faca o prezentare barmanii a unui preparat spectaculos pe muzica in sincron. Preparaea in mai multe straturi si culori sa prezinte toti cocktailuri in sincron clientilor pe tejghea nu sa stea maimute urlatoare.Barmani cu picioarele pe tejghea? Nu am vazut. Prepara in cascada un preparat pus sincron de barmani in pahare cu gheta carbonica pentru bauturi..nu cimpanzei intepeniti. Astia nu stiui 25 de retete clasice.Ii numiti barmani?
29
7

REPLICA


LOTO

6/49
4721674622
5/49
2412151840
joker
18175371515