REPLICA ONLINE CONSTANTA

20.9° Constanța Mar., 17 Sept. 2024
Anul XX Nr. 6855
20.9° Constanța Marți, 17 Septembrie 2024 Anul XX Nr. 6855
 

Ca să nu fie amendat, a incendiat mașina agentului de poliție

Ca să nu fie amendat, a incendiat mașina agentului de poliție

Virgil STOIAN 3 aprilie 2023 | 00:00 8374

Ionel M. a incendiat automobilul ajutorului șefului de post din Dăeni, cu scopul de a-l  intimida pe lucrătorul de  poliție astfel ca acesta, în îndeplinirea atribuțiilor de serviciu, să nu mai aplice vreo sancțiune contravențională,  urmare a încălcării, în noaptea de  27/28.11.2021, Ionel M a ordinii și  liniștii publice pe raza localității Dăeni.

Ca sa nu fie amendat, a incendiat masina agentului de politieFoto cu caracter ilustrativ
Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea lui Ionel M. la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Sentința a fost dată pe 30 martie și nu este definitivă.
Potrivit rechizitoriului, în noaptea de 27/28.11.2021, echipajul format din ajutorul de șef de post din Dăeni și o altă persoană, au desfășurat activități pe linie rutieră în centrul localității Dăeni. Întrucât unul dintre autoturismele participante la trafic nu a oprit la semnalul regulamentar al organelor de poliție, echipajul a plecat în urmărirea acestuia, folosind în acest sens semnalele acustice și luminoase. Autoturismul a fost oprit pe raza localității în dreptul imobilului nr. 8 din str. Crizantemei. În timp ce efectua controlul autoturismului oprit în trafic, din imobilul de la adresa de mai sus a ieșit inițial o persoană care, la vederea organelor de poliție, a intrat în casă și a pornit muzica la un volum foarte tare. La scurt timp, în zonă s-a deplasat și al doilea echipaj de poliție. Cu această ocazie, victima a strigat la poartă, din casă ieșind Ionel M., de 21 ani, și tatăl acestuia, de 56 ani, ambii din loc. Dăeni, care se aflau în mod vizibil sub influența băuturilor alcoolice. Cu toate că organele de poliție le-au solicitat să reducă volumul muzicii, în caz contrar urmând a fi sancționați contravențional, cei doi au avut un comportament recalcitrant, prin proferarea de cuvinte jignitoare, injurii și amenințări la adresa organelor de poliție, în special la adresa persoanei vătămate, pe care o cunoșteau ca fiind polițist în sat. La puțin timp după acesta eveniment, Ionel M. a incendiat mașina victimei, folosind în acest sens o sticlă de plastic plină cu benzină, declarând că a făcut acest lucru pentru a nu fi amendat. Autoturismul a suferit distrugeri în special la nivelul capotei și al compartimentului motor.

Ca sa nu fie amendat, a incendiat masina agentului de politieMinuta judecătorească
Magistrații din cadrul Judecătoriei Măcin au decis condamnarea lui Ionel M. la 3 ani de închisoare, cu suspendare, pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj. Sentința a fost dată pe 30 martie și nu este definitivă.

 

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
Alt rezultat era daca masina in cauză aparținea unui p******r sau judecător.
2
0
De ce cu suspendare? De ce? Cu executare, fără posibilitate de eliberare condiționată. Legile sunt mult prea blânde, rezultatele se vad!!!
4
1
Cum dreak mah 3 ani de închisoare cu suspendare pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj ? Adica dai foc masinii unui politist si iti iei cu suspendare...probabil ca ala nici prejuciciul nu si-l mai recupereaza vreodata de la gunoiul ala. Pai atunci un cetatean obisnuit ce face ? Bai panaramelor, in ce tara traim ?
6
0

REPLICA


LOTO

6/49
3861614329
5/49
2842529181
joker
17411423166