REPLICA ONLINE CONSTANTA

31.3° Constanța Sâm., 3 Aug. 2024
Anul XX Nr. 6810
31.3° Constanța Sâmbătă, 3 August 2024 Anul XX Nr. 6810
 

Cabral, în vizită la fiica sa, Inoke, alături de Namiko și Tiago

Cabral, în vizită la fiica sa, Inoke, alături de Namiko și Tiago

Andreea VREJOIU 15 iulie 2023 | 00:00 940

De ceva timp, Inoke, fata cea mare a lui Cabral, locuiește în Olanda, acolo unde are un loc de muncă stabil și unde se simte foarte bine, deși este într-o țară străină. Prezentatorul de la PRO TV și-a dorit ca toți copiii săi să petreacă timp împreună, astfel că a luat bilete de avion cu destinația Olanda.

Cabral, in vizita la fiica sa, Inoke, alaturi de Namiko si Tiago

Pe una dintre rețelele de socializare, Cabral a povestit ce sentimente frumoase trăiește și cât de mult se bucură să îi vădă pe Inoke, Namiko și Tiago împreună.

„Am adus cei doi pitici să stăm împreună cu sora lor mai mare.

Și suntem toți prin orașul ăsta frumos… și când îmi văd toți trei copiii împreună îmi intră naibii praf în ochi și-mi vin niște lacrimi din astea că nici nu știu ce să fac cu ele… Băi nene, sper că sunteți bine și voi. Cu ai voștri”, a scris Cabral pe Facebook.

Cabral a povestit că a primit un mesaj din partea fiicei lui, Inoke, care îi spunea că nu mai are nevoie să primească bani de la el. Prezentatorul de la PRO TV a realizat că fata lui a crescut și că acum este pe picioarele sale. Pe una dintre rețelele de socializare, vedeta a povestit cum s-a simțit după ce fiica sa i-a dat această lecție. Cabral spune că nu este deloc vorba despre bani, ci despre realizările lui Inoke, conform libertatea.ro

Precizări:
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.

Google New Urmareste-ne pe Google News

Ti-a placut articolul?


COMENTARII

Puteti adauga un comentariu de maxim 1000 caractere
e acest macac, de nu ne mai curatam de el pe tv.
1
1

REPLICA



LOTO

6/49
4022312423
5/49
141310402232
joker
1229312768